Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

@cloudking

Ако ниси до сада сконтао да BLM нема везе с борбом против расизма и да су тешки морони...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

@cloudking

Ако ниси до сада сконтао да BLM нема везе с борбом против расизма и да су тешки морони...

Republikanac normalno da je rasista hahah

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

@cloudking

BLM jesu moroni ali ovo je mozda i reakcija drugih morona na BLM.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

BLM jesu moroni ali ovo je mozda i reakcija drugih morona na BLM.

Moguce, al malo verovatno, posto ovo nije jedini spomenik koji je unisten. Bukvalno Boston uklanja spomenih abrahama lincolna jer je "rasisticki".  valjda razumes da postoje te neke stvari kao sto su moc i uticaj.... i steta koju prave odredjeni kreteni.. jedna grupa kretena ima masivan moc i uticaj, druga nema nikakav.

https://edition.cnn.com/2020/07/01/us/boston-statue-removed-trnd/index.html

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Расизам је кад бели мушкарац држи црно дете у крилу. Због тога многи плачу, одбијају да присуствују састанцима, беже са састанака, повређени су...  Ако не разумете, не брините. Они су ментално оболели, ви (још) нисте.

THEPOSTMILLENNIAL.COM

A white man holding a black baby while council discussed the topic of integration is being alleged as an act of racism.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

Расизам је кад бели мушкарац држи црно дете у крилу. Због тога многи плачу, одбијају да присуствују састанцима, беже са састанака, повређени су...  Ако не разумете, не брините. Они су ментално оболели, ви (још) нисте

Ček šta je ovaj zgriješio? Držao je crnu bebu i eventualno si igrao a njim, i ako ga je češkao ili titrao konjića, to je protumačeno kao agresivan akt i prema tome rasizam? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Ček šta je ovaj zgriješio? Držao je crnu bebu i eventualno si igrao a njim, i ako ga je češao ili titrao konjića, to je protužačeno kao agresivan akt i prema tome rasizam? 

Рекох, ако не разумеш, то је зато што још увек ниси скренуо.

Ко сад ви мени дођете у госте, ја имам у онлајн састанак док ви сви у другој соби пијете кафу, твоја ћерка ми упадне у собу играјући се около, ја је узмем у крило и помазим. Бааааам! Расиста сам, остали који су на састанку добијају нападе плача и страха, панично напуштају састанак, апокалипса...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...