Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ха ха Трамп одгледао сам цео интервју иначе не гледам ни једног политчара, али Трамп је легенда. Бог га послао.

Ha ha we have best testing in the world :)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, mario beloti рече

ха ха Трамп одгледао сам цео интервју иначе не гледам ни једног политчара, али Трамп је легенда. Бог га послао.

Ha ha we have best testing in the world :)

To je i deo njegovog sarma. To preuvelciavanje.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Posto sam sa @Avocado zakacio temu, i rekao je jednu mnogo dobru poentu o "kulturi laganja"... evo glavnih propagatora i promotera kulture laganja... osobe koje lazu 24\7 nikad se nikom ne izvinajvaju (osim ako im sudski ne naplatis stetu), i biraju cije ce lazi da promovisu kao istinu, cije ce lazi da promovisu kao lazi, i ciju ce istinu da promovisu kao lazi..

Dame i gospodo, najveci lazovi u svetu: Mediji.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Спојлер

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, obi-wan рече
  Отвори скривени садржај

Hahaha...ma kakvi Antifa...ovo neki krelac u Ukrajini, malo mu dosadilo pa odlučio da dobije po nosu. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Justin Waters рече

Hahaha...ma kakvi Antifa...ovo neki krelac u Ukrajini, malo mu dosadilo pa odlučio da dobije po nosu. 

Vidi se odma` da nije Engleska, kako je mislio Vuds, ali je poruka u kontextu price, pa reko da podelim da malo razvedrimo pricu. :)

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Tumaralo. рече

Jel može neko ukratko da mi prepriča, ono u kratkim crtama, odnos SAD - Kina za vreme Trampa?

Najkraće šta može:

Dobro je dok smo najjači, kad se pojavi neko ko nam može parirati daj da mu slomimo vrat. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...