Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 часа, Дејан рече

Ne samo da sam glaso , već sam i ženu natero da glasa. U mom užem familijarnom okruženju i oni što ne vole Vučića predamnom moraju da pričaju da ga vole.

Osim brace, oni ako mogu da pricaju sta oce posto su krupniji od tebe :P

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Тражитељ рече

Ниси се потресао јер немаш најелементарнију људску част да се и под псеудонимом понашаш као човек, а не као подлац. Моје мишљење о теби је лоше, јер не поштујем људе који сарказмом и инсинуацијама изазивају конфронтацију, а затим се из ње извлаче подлачким форама. Знаш о мени да сам "сендвичар", а на наговештај моје приче идеш са "не знам ко си и не занима ме". Па и не занима те јер си плитак и баналан.

Nije on tako los, samo se folira dok diskutuje. Sprdaj ga malo da je ili debili ili lazov svaki put kada krene u neke sofizme (poznat je po tome) i sve ce biti ok. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Тражитељ рече

Ниси се потресао јер немаш најелементарнију људску част да се и под псеудонимом понашаш као човек, а не као подлац. Моје мишљење о теби је лоше, јер не поштујем људе који сарказмом и инсинуацијама изазивају конфронтацију, а затим се из ње извлаче подлачким форама. Знаш о мени да сам "сендвичар", а на наговештај моје приче идеш са "не знам ко си и не занима ме". Па и не занима те јер си плитак и баналан.

Nisam se potresao jer sam od tebe pročitao samo dve stvari:

1) pljuvanje po opoziciji...

2) kmečanje kad te povodom pljuvanja po opoziciji neko počasti sendvičom...

S obzirom na takav opus, o tebi imam izuzetno nisko mišljenje, pa me naravno ne potresa kad pljucneš i po meni... prosto, pljuvanje je uz kmečanje jedino što si do sada pokazao... šta drugo da očekujem...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Mozete da volite ili ne volite politiku Sase Radulovica ali ovo sto radi je jedno veliko BRAVO! Evo ljudima koji su bojkotovali izbore (zbog nefer uslova) prilike da pokazu i dokazu konkretne manipulacije kako su se neke “opozicione” stranke gurale da predju cenzus (koji je prethodno spusten na 3%!) da bi se predstavilo kako u Srbiji toboze postoji neka demokratija i sloboda!

Ovako se to radi -2700 tuzbi:

DOSTAJEBILO.RS

Након што је РИК без икаквог основа, једноставном већином гласова, одбио приговоре ДЈБ на...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

Mozete da volite ili ne volite politiku Sase Radulovica ali ovo sto radi je jedno veliko BRAVO! Evo ljudima koji su bojkotovali izbore (zbog nefer uslova) prilike da pokazu i dokazu konkretne manipulacije kako su se neke “opozicione” stranke gurale da predju cenzus (koji je prethodno spusten na 3%!) da bi se predstavilo kako u Srbiji toboze postoji neka demokratija i sloboda!

Ovako se to radi -2700 tuzbi:

DOSTAJEBILO.RS

Након што је РИК без икаквог основа, једноставном већином гласова, одбио приговоре ДЈБ на...

I sta sa time? Nista, pojeo vuk magarca, ljudi kao da zive u Nemackoj ne u Srbiji gde zakon bukvalno ne postoji, kada cemo da se osvestimo? Mi samo bas trebali da izafjemo na izbore da glasamo bilo koga samo da ne damo ovima da jasu. Al ne, mi smo neizlazenjem njima dali povoda da rade sta hoce. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

I da znas, obzirom da je narod gladan, on nas makar hrani sendvicima. Misli covek na nas. 

Ma trebali smo i da palimo baklje, i da botujemo kao ti ovde, i da prepadamo narod po ulici i da zovemo ljude da se predstavljamo kao "istrazivacka agencija" da proverimo za koga je ko glasao. 

Prijatelju moj ne prodaje se vera za veceru. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Za vaskrs su nam je dobro zakuvali, i jos nas krckaju. Nek im je na casti i njima i ovima koji za njih botuju, pale baklje i obanjuju narod sa kontraverznim izjavama, i pobivanjem istih. 

"Prokleti bili izrodi Srpski svih vremena." 

Strasno je koliko ljudi mogu nisko da padnu samo zato sto misle da ce na taj nacin dobiti nesto od Velikog tate. Stvarno sramota. 

Ali pobeda je pobeda, ubedljiva ili ne ipak ste na vlasti pa vladaj te. I neka vam Bog pomognr da vladate dobro i pravedno, mi jedino sto sad mozemo je da se molimo za nase poglavare da nas ispravno vode. 

A posebno ne mogu da verujem koliko drskosti ima neko da prica o veri i pominje veru, nrko ko podrzava zabranu odlaska u crkvu na Vaskrs i podrzava gej premijerku. Sve suprotno od onoga sto vera nalaze, a prica o veri. Zemljo otvori se. :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Flojd рече

I sta sa time? Nista, pojeo vuk magarca, ljudi kao da zive u Nemackoj ne u Srbiji gde zakon bukvalno ne postoji, kada cemo da se osvestimo? Mi samo bas trebali da izafjemo na izbore da glasamo bilo koga samo da ne damo ovima da jasu. Al ne, mi smo neizlazenjem njima dali povoda da rade sta hoce. 

Slazem se i potpuno delim tvoje misljenje ali sada je gotovo. Izbori su zavrseni a vecina ljudi su ih bojkotovali... 

Sada je ovo prilika da dokazu da su izbori bili namesteni, ako ih zanima. Ako ih ne zanima, i to je OK, samo sistem se nece sam izgraditi. Sve sto duze budu cekali da se desi neko cudo i da neko treci sredi situaciju, duze ce cekati promene i duze trpeti torturu. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...