Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 22.6.2020. at 21:39, Avocado рече

Pa zaslužio si sendvič.... bez veze da ga ne dobiješ kad ga zaslužiš...

Моји разлози због којих нисам и не могу бити СНС нису само морално-идеолошки, него и конкретни и то зна свако ко ме зна. Због тога што нисам хтео да будем "сендвичар", ја сам у свом родном граду не само остао без средстава за живот, него и без начина да се извучем из дугова везаних за породичну имовину - једна безизлазна ситуација коју арогантни елитиста са Поука не може ни да замисли (и помери се с места, не дао Бог да се икад у њој нађеш). И океј, ако не требам својој држави и својој општини, требам страном бизнису који не гледа идеолошку подобност, а стручност плаћа сувим златом. Цена коју сам платио да сачувам сопствени интегритет била је напуштање своје мале средине за који сам био везан као хобит, а слобода ми је тренутно толика да бих учинио све што је у мојој моћи да она буде правило које важи за све, за сваког поштеног човека, а не само за срећнике и политички подобне. Али када погледаш и видиш да је једина алтернатива блато још горе и смрдљивије од СНС-а... Ти, пријатељу, другима гураш сендвиче у уста, али твој крајњи домет су управо сендвичари. Не гласачи и чланови СНС-а, које збирно тако називате, него онај део СНС-а који није способан ни за шта друго него да оставља коментаре у замену за сендвич. Али и по том питању сте гори од њих, јер они бар на крају поједу сендвич, а ви (ти) једете нешто друго.

Подели на овим сајтовима

On 22.6.2020. at 21:53, Дејан рече

Znam da su hapsili vlasnika V kontakte.

I sad ovde pričaju kako nema slobode u medijima, mrze zbog toga Vučića a Putin im dobar.

Celivam logiku

Може једно питање? Форум се свеједно гаси, тако да претпостављам да нећу бити мета бановања што тртљам о модерацији...

али да ли је постојао неки разлог због ког се простаци једне политичке опције не дисциплинују и не банују? Имам утисак да је један стари и бивши администратор управо и сам подстицао и своју опцију и такво понашање, али ту је тешко бити објективан.

Мислим да знаш о чему говорим, јер си због става о вирусу и ти добио етикету "бота", само су бирали речи. Како је могуће да од 2 милиона гласача СНС, на овом форуму нема ниједног аутованог полу-присталице осим Милана Николића и буквално ниједан букач и провокатор, а у исто време 20 побеснелих пит-булова који су испод статистичке грешке и постоје једино на твитеру. Поуке су имале неколико политичко-пропагандних тема које су намењене не за дискусију него за блоговско рекламирање и блаћење, директно су подржавале протесте "1 од 5 милиона" и неке опције за које се испоставило да имају укупно онолико гласача колико им долази на протесте, а опет се константно провлачи неки подтекст како овде СНС има неку своју агентуру, своје ботове, док је истина та да је заведено једно једноумље у коме не може да се чује другачији став јер буде угушен шиканирањем, а неће свако то да трпи. Поготово људи који знају да су дошли на форум где се, наводно, окупљају и дискутују хришћани.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, haveaniceday рече

Ma dosadni ste vise.... samo sirite paranoju. Totalno ignorisete sve sto vam se kaze i ponasate se kao da je epidemija ebole.
Ima vucko da vas zatvori u gajbe jos jedno 2-3 meseca dok se on bori sa koronom.

У Београду по мом утиску делује да запослени по ДЗ шире ту параноју, јер је ситуација близу оне у време полицијског часа. Смањен је број техничког особља јер их поново распоређују у ковид-болнице, пооштравају се унутрашње мере (дистанца, визири, бесконтактно мерење температуре), враћају људе са годишњег због недостатка људства, пацијенте селективно пуштају.

Може да буде и да је до конкретног ДЗ само због мањка људства који не може да покрије све пацијенте, па да су зато били нервозни, али у контакту са људима атмосфера је била као у филму Вариола вера.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Тражитељ рече

У Београду по мом утиску делује да запослени по ДЗ шире ту параноју, јер је ситуација близу оне у време полицијског часа.

Zaposleni u medicini su ljudi kao i svi drugi pa vole paznju, divljenje, hvaljenje... pa tako sada malo vole da predstavljaju svoj rad kao nesto bog zna sta.

Ja sam naprimer video devojku koja je doktorka  u privatnoj klinici za estetsku hirurgiju kako kaci svoje slike nasminkana ful top pozira i pise "mi smo tu za vas vi ostanite kuci za nas" i te neke fore.. nit ona ima dodira sa koronom, nit radi u javnom zdrastvu nit sta...

Oni tamo u americi dizu frku i pricaju price a ovamo snimaju klipove kako djuskaju.

Svako voli da mu se dize ego, pa i medicinari. Sto se njih tice oni ce uvek da pricaju negativno, jer negativna prica znaci vise hvale za njih i da su oni veci junaci.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Тражитељ рече

У Београду по мом утиску делује да запослени по ДЗ шире ту параноју, јер је ситуација близу оне у време полицијског часа. Смањен је број техничког особља јер их поново распоређују у ковид-болнице, пооштравају се унутрашње мере (дистанца, визири, бесконтактно мерење температуре), враћају људе са годишњег због недостатка људства, пацијенте селективно пуштају.

Може да буде и да је до конкретног ДЗ само због мањка људства који не може да покрије све пацијенте, па да су зато били нервозни, али у контакту са људима атмосфера је била као у филму Вариола вера.

У Домовима здравља није било промене од марта колико се мени чини.

Сјајан критички филм који и јесте стварност.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Тражитељ рече

Моји разлози због којих нисам и не могу бити СНС нису само морално-идеолошки, него и конкретни и то зна свако ко ме зна.

Čini mi se da sam ti već napisao da je potpuno irelevantno šta si... ne mogu da znam šta si, u kojoj partiji jesi ili nisi, tvoju istoriju... komentarišem ono što pišeš, a ne ono što jesi ili nisi...

Због тога што нисам хтео да будем "сендвичар", ја сам у свом родном граду не само остао без средстава за живот, него и без начина да се извучем из дугова везаних за породичну имовину - једна безизлазна ситуација коју арогантни елитиста са Поука не може ни да замисли (и помери се с места, не дао Бог да се икад у њој нађеш). И океј, ако не требам својој држави и својој општини, требам страном бизнису који не гледа идеолошку подобност, а стручност плаћа сувим златом. Цена коју сам платио да сачувам сопствени интегритет била је напуштање своје мале средине за који сам био везан као хобит, а слобода ми је тренутно толика да бих учинио све што је у мојој моћи да она буде правило које важи за све, за сваког поштеног човека, а не само за срећнике и политички подобне.

Али када погледаш и видиш да је једина алтернатива блато још горе и смрдљивије од СНС-а...

Pogledao... ne vidim to...

Ти, пријатељу, другима гураш сендвиче у уста, али твој крајњи домет су управо сендвичари. Не гласачи и чланови СНС-а, које збирно тако називате, него онај део СНС-а који није способан ни за шта друго него да оставља коментаре у замену за сендвич.

Trla baba lan...

Али и по том питању сте гори од њих, јер они бар на крају поједу сендвич, а ви (ти) једете нешто друго.

Koji smo to mi?  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, haveaniceday рече

Nego ljudi sada sta god da se desi u Srbiji nema vise krivljenja opozicije...... to je super stvar. Znaci vucko ne sme da zezne nista. :D

Džaba i da zezne sve to penzioneri neće videti (neće se prikazati nigde na TV), a oni što moraju (zbog posla itd.) da glasaju za njega glasaće sve jedno, a kako ove dve grupe čine 99% njegovih glasača i na sledećim izborima će imati isti boj ljudi koji će glasati za SNS. A naravno tu je uvek i opcija da se i malo našteluju brojke ako baš zagusti.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Odahviing рече

Džaba i da zezne sve to penzioneri neće videti (neće se prikazati nigde na TV), a oni što moraju (zbog posla itd.) da glasaju za njega glasaće sve jedno, a kako ove dve grupe čine 99% njegovih glasača i na sledećim izborima će imati isti boj ljudi koji će glasati za SNS. A naravno tu je uvek i opcija da se i malo našteluju brojke ako baš zagusti.

Zaboravljate da ne ostaju svi faktori isti :)

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Тражитељ рече

Може једно питање? Форум се свеједно гаси, тако да претпостављам да нећу бити мета бановања што тртљам о модерацији...

али да ли је постојао неки разлог због ког се простаци једне политичке опције не дисциплинују и не банују? Имам утисак да је један стари и бивши администратор управо и сам подстицао и своју опцију и такво понашање, али ту је тешко бити објективан.

Мислим да знаш о чему говорим, јер си због става о вирусу и ти добио етикету "бота", само су бирали речи. Како је могуће да од 2 милиона гласача СНС, на овом форуму нема ниједног аутованог полу-присталице осим Милана Николића и буквално ниједан букач и провокатор, а у исто време 20 побеснелих пит-булова који су испод статистичке грешке и постоје једино на твитеру. Поуке су имале неколико политичко-пропагандних тема које су намењене не за дискусију него за блоговско рекламирање и блаћење, директно су подржавале протесте "1 од 5 милиона" и неке опције за које се испоставило да имају укупно онолико гласача колико им долази на протесте, а опет се константно провлачи неки подтекст како овде СНС има неку своју агентуру, своје ботове, док је истина та да је заведено једно једноумље у коме не може да се чује другачији став јер буде угушен шиканирањем, а неће свако то да трпи. Поготово људи који знају да су дошли на форум где се, наводно, окупљају и дискутују хришћани.

Не само то, веч измишљања и приписивање многих ствари које никада нисам рекао а ни помислио.

Не мислим да би бановање било добра ствар.

Овај сајт је увек до крајњих граница одржавао дијалог, прекидао га је када би баш неко био ван сваких граница нормалности. 

Подели на овим сајтовима

A be... jedno vranjansko selo, celo glasalo za Savez vojvođanskih Mađara :D :D :D 

RS.N1INFO.COM

Savez vojvođanskih Mađara treći je po broju glasova na parlamentarnim izborima u Vranju, objavio je portal...

ricky gervais laughing GIF

Bas nam lepi ovi regularni izbori bez nepravilnosti :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

On 24.6.2020. at 15:55, Тражитељ рече

Моји разлози због којих нисам и не могу бити СНС нису само морално-идеолошки, него и конкретни и то зна свако ко ме зна. Због тога што нисам хтео да будем "сендвичар", ја сам у свом родном граду не само остао без средстава за живот, него и без начина да се извучем из дугова везаних за породичну имовину - једна безизлазна ситуација коју арогантни елитиста са Поука не може ни да замисли (и помери се с места, не дао Бог да се икад у њој нађеш). И океј, ако не требам својој држави и својој општини, требам страном бизнису који не гледа идеолошку подобност, а стручност плаћа сувим златом. Цена коју сам платио да сачувам сопствени интегритет била је напуштање своје мале средине за који сам био везан као хобит, а слобода ми је тренутно толика да бих учинио све што је у мојој моћи да она буде правило које важи за све, за сваког поштеног човека, а не само за срећнике и политички подобне. Али када погледаш и видиш да је једина алтернатива блато још горе и смрдљивије од СНС-а... Ти, пријатељу, другима гураш сендвиче у уста, али твој крајњи домет су управо сендвичари. Не гласачи и чланови СНС-а, које збирно тако називате, него онај део СНС-а који није способан ни за шта друго него да оставља коментаре у замену за сендвич. Али и по том питању сте гори од њих, јер они бар на крају поједу сендвич, а ви (ти) једете нешто друго.

Ko drugim gura sendviču u usta na kraju ga sam jede

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, cloudking рече

A be... jedno vranjansko selo, celo glasalo za Savez vojvođanskih Mađara :D :D :D

RS.N1INFO.COM

Savez vojvođanskih Mađara treći je po broju glasova naparlamentarnim izborima u Vranju, objavio je portal...

ricky gervais laughing GIF

Bas nam lepi ovi regularni izbori bez nepravilnosti :D

Srbi, anti rasisticka anti ksenofobna nacija voli svoje komsije.
DA komsijina krava bude ziva i zdrava!

Подели на овим сајтовима

@Дејан tebra, ja sam mislio da si ti urban :laugh1:

WWW.021.RS

Širi centar Novog Sada bojkotovao je izbore uz izlaznost koja je retko gde bila veća od 30%, dok su pobedu SNS-u doneli birači u prigradskim naseljima gde je izlaznost na pojedinim biračkim...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...