Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

8 minutes ago, RYLAH said:

Колико узак твој поглед на свет мора да буде да би написала овако нешто? То што ти видиш нешто у некоме кога ја и раније, а камо ли сад, видим као обичног преваранта, не значи да ми се свиђа неко кога ти видиш као његовог антипода. 

За мене су њих двојица, и цео остатак наше политичке сцене, део истог система. А тај систем може да се промени само онда кад већина људи у овој земљи каже да им се тај систем не свиђа. То што можда ти на ствари не гледаш тако, не даје ти за право да скачеш чим за Радуловића или било кога другог (са арументима, које никад до сад ни ти ни сви остали његови обожаваоци са овог сајта нису оспоравали) кажем да је преварант. 

Uh, s tobom se treba dopisivati samo preko tvitera ?

Ma uzivaj bre Rile i (ne)glasaj za koga god hoces. Tvoj izbor, tvoja sloboda, tvoja odgovornost. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, gavrosaurus рече

Шта додати кад видимо да се и на Православно форуму администратори одушевљавају лезбејском премијерком, аферама попут Мегатренда, Крушика, Јовањице, председником који злоупотребљава дете у својој кампањи (а правник је и сам) али је носилац ордена Светог Саве те ваљда и ми, Православни треба да га волимо и гласамо. И не таласамо.

Shodno tome da praktično postoji jedan administrator koji je dao mišljenje, a to sam ja, molio BiH te da odrasteš i počneš da pišeš kao zreo i odgovoran čovek.

Jedino sa čime se " oduševljavam" je ljudska glupost i pakost koja me svaki put iznenadi i ne mogu da se na nju naviknem.

Kako te nije sramota i stid da pišeš ovakve poruke?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Дејан рече

Shodno tome da praktično postoji jedan administrator koji je dao mišljenje, a to sam ja, molio BiH te da odrasteš i počneš da pišeš kao zreo i odgovoran čovek.

Jedino sa čime se " oduševljavam" je ljudska glupost i pakost koja me svaki put iznenadi i ne mogu da se na nju naviknem.

Kako te nije sramota i stid da pišeš ovakve poruke?

Ма пакосно или не, глупо или не, чудио се ти или не, нећу никада да "одрасло и одговорно" прихватим лагање, неправду и корупцију, администраторе.
Никад.
Ако је то разлика, остаћу ово што сам.
Ако мислиш да тебе твој политички избор чини бољим и зрелијим, жао ми је што живиш у заблуди али ја се са тим избором не слажем јер сматрам да ће додатно уништити већ разорену земљу.
И не, није ме срамота што својој земљи желим добро, није ме ни стид.
А тебе?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

За кога? Опет тај глас мораш да даш НЕКОМЕ. Коме?

Болету из Двери :D немамо свакако ништа да изгубимо јер смо све већ изгубили, можемо да будемо само на добитку . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, gavrosaurus рече

Ма пакосно или не, глупо или не, чудио се ти или не, нећу никада да "одрасло и одговорно" прихватим лагање, неправду и корупцију, администраторе.
Никад.
Ако је то разлика, остаћу ово што сам.
Ако мислиш да тебе твој политички избор чини бољим и зрелијим, жао ми је што живиш у заблуди али ја се са тим избором не слажем јер сматрам да ће додатно уништити већ разорену земљу.
И не, није ме срамота што својој земљи желим добро, није ме ни стид.
А тебе?

Побогу, шта се са тобом дешава.

Измишљаш, приписујеш ми подршку дешавањима о којима никада нисам говорио, сада спинујеш , правдаш се скретањем са теме.

Ти си написао да се ја одушевљава неким стварима!

Ко ти је да за право да тако пишеш измишљотине?

Ајде да сам се ја изјашњавао и рекао своје мишљење о премијерки, Крушику и осталим наведеним стварима, па да си на основу тога написао то што си написао, то би било уреду, али ти човече измишљаш, петљаш, дискредитујеш људе неистинама , после спинујеш и глумиш праведника.

Замисли да се ти негде изјаснио као Православни хришћанин и да ти неко одма залепи етикету како се у екстази одушевљаваш епископима педофилија и поповима лоповима и курварима а ти си само рекао да си православац.

Је ли ти сада јасније шта радиш?

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Avocado рече

Kako to da posle 20 godina Vučićevog bavljenja politikom nisi znao da je vanserijski političar nego si to "saznao" tek kada je dograbio sve poluge vlasti i medija?

Није Вучић вансеријски јер је ''дограбио'' медије, како кажеш, него што има начина да покаже свој квалитет сада када је на власти. То је као када би ти хтео да будеш Шумахер пре него што покажеш како возиш. Па не може. Прво те ставе на стазу па онда покажеш. Тако Вучић показује како се добро влада.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Avocado рече

A što ih onda ne puštaju u medije?

Вучић је имао релну подршку и пре доласка на власт. Сети се да је СРС имала скоро половину укупних гласача пре него што су формирали СНС.

Реци ти какву подршку сада има опозиција. Једва ће да пређу цензус ако пређу. Фале нам нови људи у политици, јер шта рећи за актуелну опозицију, јад и беда.

Сад ти хоћеш да неки опозиционар дође на РТС и лупета глупости, а да не одговара на слободна новинарска питања. Да Јеремић каже шта је оно причао о Србији и Црној Гори, ко је коме ту је..ао ма..у, затим зашта су му платили онолики новац из страних амбасада, итд. Да Ђилас каже како је то извео да заради толики новац који је пријавио током боравка на власти, а колико је тек зарадио што није пријавио. Итд.

Али опозиционари хоће да добију простор на РТС-у да причају по њиховом плану. То је изјавило неколико новинара РТС-а. Док су Вучић и остали из СНС-а били у опозицији постављана су им оштра и провокативна питања од којих они никада нису бежали. О томе се ради. Вучића стварно нико нема зашта да ухвати зашта би га оптужио. Човек је такорећи ''ненормалан'', не интересује га богаћење. Доказао се толико пута да је народски човек. Обичан и искрен. Они који га познају знају колико је храбар, а ја знам одређене људе који га лично познају. Што се мене тиче, задовољан сам председником, служим земљи и поштујем председника.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, florenntina рече

Svako za koga glasaju, osim Seselja i mozda Dacica je bolji.

Реци ко је бољи ако смеш. :) Обрадовић? Ко још? Стварно смешно. Не постоји нико бољи него само гори. Потребни су нам бољи који још не постоје на политичкој сцени.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic said:

Није Вучић вансеријски јер је ''дограбио'' медије, како кажеш, него што има начина да покаже свој квалитет сада када је на власти. То је као када би ти хтео да будеш Шумахер пре него што покажеш како возиш. Па не може. Прво те ставе на стазу па онда покажеш. Тако Вучић показује како се добро влада.

Baratas rijecima kao pravi operativac...

Nije Vucic odjednom postao vanserijski politicar jer je ugrabio sve medije, nego tek sada ima  nacina da pokaze svoj kvalitet kada je na vlasti... taaako sto je preko vlasti upregao 90% medija da mu budu propaganda dok nastavlja istu politiku koju je DS vodio (ali je on zbog toga "vanserijski" ipak).

Brate...

20200518_103944.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Рапсоди said:

Болету из Двери :D немамо свакако ништа да изгубимо јер смо све већ изгубили, можемо да будемо само на добитку . 

E он ми је први. Ако он није тај који ће све ово да среди, нико неће. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није Вучић вансеријски јер је ''дограбио'' медије, како кажеш, него што има начина да покаже свој квалитет сада када је на власти.

То је као када би ти хтео да будеш Шумахер пре него што покажеш како возиш. Па не може. Прво те ставе на стазу па онда покажеш.

Odličan primer samo si sve pogrešno shvatio i obrnuo... Šumaher je sa 14 godina osvojio juniorski šampionat Nemačke u kartingu, sa 16 i 17 bio nemački i evropski šampion u kartingu (za odrasle), sa 18 bio šampion Formula König-a, sa 20 godina bio šampion German Formula 3 series i tek posle otišao u Formulu 1... nije ga neko stavio na stazu Formule 1 pa on tek onda zablistao...

Dakle, Šumaher je pokazivao vanserijski talenat od kad je bio klinac.... jer ga je zaista i imao...

Kako to da ti nisi prepoznao taj vanserijski Vučićev talenat pre nego što je dograbio poluge moći i medije?

Ko to osim diktatora-psihopata ne pokazuje nikakve posebne sposobnosti (osim retorike) i uspehe dok ne dograbi apsolutnu vlast, a onda odjednom postane vanserijski, najveći sin naših naroda i narodnosti, veliki vođa, itd?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Зар нисте већ схватили да просечном Србину једноставно треба вођа, нешто као Тито, навикли смо на култ личности...обележје  српског националног генотипа .   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Вучић је имао релну подршку и пре доласка на власт. Сети се да је СРС имала скоро половину укупних гласача пре него што су формирали СНС.

Ne mogu da se setim nečeg što je fikcija... SRS nikada nije imala polovinu ukupnih glasača... pogotovo ne neposredo pre nego što su Nikolič i Vučić izdali kuma za nemačke i američke pare...

Реци ти какву подршку сада има опозиција. Једва ће да пређу цензус ако пређу. Фале нам нови људи у политици, јер шта рећи за актуелну опозицију, јад и беда.

Opozicija jeste prilično jadna trenutno...

Сад ти хоћеш да неки опозиционар дође на РТС и лупета глупости, а да не одговара на слободна новинарска питања.

Odakle ti sad ova nebuloza????

Hoću da opozicionar dođe na RTS... baš kao i neko iz vlasti... hoću da obojica odgovaraju na slobodna novinarska pitanja... ono što ne postoji za pripadnike vlasti na medijima sa nacionalnom frekvencijom jer praktično sami pišu pitanja koja će im novinar postaviti... i to prilično očigledno... između ostalog i iz klipova koje si ranije postavio... postavio si dva klipa od ukupno 45 minuta... nađi jedno nezgodno pitanje... samo jedno... iole nezgodno... ne mora mnogo... ili se pokri ušima...

Да Јеремић каже шта је оно причао о Србији и Црној Гори, ко је коме ту је..ао ма..у, затим зашта су му платили онолики новац из страних амбасада, итд. Да Ђилас каже како је то извео да заради толики новац који је пријавио током боравка на власти, а колико је тек зарадио што није пријавио. Итд.

Али опозиционари хоће да добију простор на РТС-у да причају по њиховом плану. То је изјавило неколико новинара РТС-а.

Pa ih onda uopšte i ne zovu... kako zgodno... kad ispričaš tako neke bajke deci, jel ti bar oni poveruju?

Док су Вучић и остали из СНС-а били у опозицији постављана су им оштра и провокативна питања од којих они никада нису бежали. О томе се ради. Вучића стварно нико нема зашта да ухвати зашта би га оптужио. Човек је такорећи ''ненормалан'', не интересује га богаћење. Доказао се толико пута да је народски човек. Обичан и искрен. Они који га познају знају колико је храбар, а ја знам одређене људе који га лично познају. Што се мене тиче, задовољан сам председником, служим земљи и поштујем председника.

12:smeha:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Али говоримо о РТС-у, а не о свим медијима, јер и опозиција виси на N1 и неким другим телевизијама. Тамо се иде уз длаку свима њима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...