Jump to content

Covid 19: Protesti u Americi

Оцени ову тему

bambika

Препоручена порука

WWW.NBCNEWS.COM

Demonstrators were supposed to stay in their cars for social distancing. Not everyone did.
WWW.ALJAZEERA.COM

Critics lash out at Michigan order barring residents from moving between homes and halting sales of garden supplies.
WWW.SMH.COM.AU

Governor Gretchen Whitmer said she was "really disappointed" to see protesters close together without masks.

Подели на овим сајтовима

Daj pustite ih da žive, umrijeće od dosade i narušavanja prava. Naročito mi je žao kalifornijskih bogataša koji danima kukaju po instagramu kako im je dosadilo više izolacija u vilama od 50 000 kvadrata, i stalno prebacivanje sa golf terena, na bazene i teretanu. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Justin Waters рече

kalifornijskih bogataša

Oni su mi hit...pa da ja imam toliko imanje, ne bih primetila da se nešto dešava napolju. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, bambika рече
WWW.NBCNEWS.COM

Demonstrators were supposed to stay in their cars for social distancing. Not everyone did.
WWW.ALJAZEERA.COM

Critics lash out at Michigan order barring residents from moving between homes and halting sales of garden supplies.
WWW.SMH.COM.AU

Governor Gretchen Whitmer said she was "really disappointed" to see protesters close together without masks.

Дођите у Србију браћо,да видите шта је казамат

Подели на овим сајтовима

Jason Howland уживо стримовао из Мичигена 2 и по сата. Огромне колоне и протести у Америци поводом ковида. Народ тражи да се одблокирају градови и економија. Немогућа мисија, блокирати привреду САД! Губици огромни, последице по економију катастрофалне!
Подели на овим сајтовима

Just now, Juanito said:

@Grizzly Adams

Шта се дешава тамо? Свака држава има своја правила, па су онда ови протести против власти појединих држава?

Da, ovde time rukovode lokalne vlasti. U Michiganu imaju neku tetku koja je malo preterala pa su izasla braca na paradu... :smeh1:

thousands-protest-at-michigan-state-capi

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, PredragVId said:

image.thumb.png.4b2ec47c97762fceb241b30eace87339.png

Протести због ковида паралисали Њујорк.

Ne bi reko da je ovo New York, mi imamo ultra-ruzne zute tablice koje ne moz da promasis...

Ovo je verovatno Michigan, kod njih tablica napred nije obavezna ko sto se vidi na slici da nemaju.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Da, ovde time rukovode lokalne vlasti. U Michiganu imaju neku tetku koja je malo preterala pa su izasla braca na paradu... :smeh1:

Цитат

In late March, Trump said he had a "big problem" with Whitmer -- or, as he referred to her "[that] young, a woman governor." 

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Justin Waters рече

Daj pustite ih da žive, umrijeće od dosade i narušavanja prava. Naročito mi je žao kalifornijskih bogataša koji danima kukaju po instagramu kako im je dosadilo više izolacija u vilama od 50 000 kvadrata, i stalno prebacivanje sa golf terena, na bazene i teretanu. 

Kim Kardashian (and Chloe and co)  Keep calm and stay positive :mazenje:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

Ne bi reko da je ovo New York, mi imamo ultra-ruzne zute tablice koje ne moz da promasis...

Ovo je verovatno Michigan, kod njih tablica napred nije obavezna ko sto se vidi na slici da nemaju.

Момак који је сликао живи у Њујорку. Зато сам ставио Њујорк. Чудо ти ниси дошао у Србију?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...