Натан Написано Април 30, 2020 Пријави Подели Написано Април 30, 2020 Предраг М, Вилер Текс, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 30, 2020 Пријави Подели Написано Април 30, 2020 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Април 30, 2020 Пријави Подели Написано Април 30, 2020 4 hours ago, Aandrej said: Da li je dr Kon iznenađen i uvređen ovim predlogom za okupljanje 2. maja radi obležavanja komunističkog praznika? не интересује њега 1 мај, нема провизије, него кафићи и теретане. Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovanstanic Написано Април 30, 2020 Пријави Подели Написано Април 30, 2020 Višković za "Nezavisne": Bojim se da plaćamo ceh vaskršnjih dešavanja WWW.NEZAVISNE.COM Za mjere pomoći privredi i radnicima pogođenim korona krizom koje planira Vlada Republike Srpske potreban je novac MMF-a i ne želim ni da razmišljam o tome da je aranžman ugrožen zbog... Quote Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, u intervjuu "Nezavisnim": NN: Hoće li biti uveden policijski čas za prvomajske praznike? VIŠKOVIĆ: Hoće. Republički štab je donio zaključak o zabrani kretanja i to od 1. maja od 12 časova do narednog dana u pet časova. Isto tako će biti 2. maja od podneva do 3. maja u pet ujutro i od tog dana u 12 do do 4. maja u pet časova. Broj novozaraženih je zabrinjavajući i ozbiljno nas upozorava. Bojim se da plaćamo ceh vaskršnjih dešavanja, iako smo apelovali na građane da poštuju mjere. Svjesni smo da neki nisu ispoštovali naše apele i sad imamo povećan broj novozaraženih. Mi ćemo se ponašati u skladu s epidemiološkom situacijom bez obzira na to koliko to za neke bilo bolno. Sutra (četvrtak) ćemo na sjednici Vlade donijeti uredbu sa zakonskom snagom da i Komunalna policija i inspektori i pripadnici MUP-a mogu da kažnjavaju neodgovorne građane koji krše mjere koje smo propisali - od nošenja zaštitne opreme, nepoštivanja karantina, okupljanja i slično. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Мај 1, 2020 Пријави Подели Написано Мај 1, 2020 Плус вакцинације да се овери буквица недељу дана Тражитељ and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Саопштење Православним хришћанима Епархије крушевачке | Епархија крушевачка WWW.EPARHIJAKRUSEVACKA.COM Благодарећи нашој искреној браћи у Христу ми смо се радо и... Вукашин and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Ако неког занима информација из непријатељских ровова, Друга Србија такође не може да смисли Предрага Кона, само што му они замерају повезаност са "ратним злочинцима" (Ратком Младићем) и што се "увукао" СПЦ. Помало иронично, с обзиром на то шта се може прочитати овде. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 Milica Bajic, Вилер Текс and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 пре 49 минута, obi-wan рече Мене чуди како то немамо право да будемо господари свог тела када се ради о мисли да не би пристали на обавезну вакцинацију (одмах су скочили "научници" и њихови следбеници) а жене се наговарају и охрабрују на чедоморства управо реченицом да је жена господар свог тела? Јасно је као дан да ми имамо посла са душебрижницима и непријатељима човечанства из редова "науке" али то нажалост не можеш доказати љубитељима "званичности". Milica Bajic and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 Пре сат времена, Вилер Текс рече Мене чуди како то немамо право да будемо господари свог тела када се ради о мисли да не би пристали на обавезну вакцинацију (одмах су скочили "научници" и њихови следбеници) а жене се наговарају и охрабрују на чедоморства управо реченицом да је жена господар свог тела? Јасно је као дан да ми имамо посла са душебрижницима и непријатељима човечанства из редова "науке" али то нажалост не можеш доказати љубитељима "званичности". "Vrli novi svet", sto bi rek`o Oldouz Haksli... Вилер Текс and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 Ponekad vezano sa temom... Bugarske karikature Blago Megalova, izvor obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 On 22.4.2020. at 11:55, PredragVId рече Опрости брате, али то је површно и прелесно сагледавање. Ми ваљда треба да испитујемо ствари и духове јесу ли од Бога и да тражимо истину, а не да се кријемо иза цитата Светих Отаца, извучених из целине. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 пре 17 минута, Милошшш рече Опрости брате, али то је површно и прелесно сагледавање. Ми ваљда треба да испитујемо ствари и духове јесу ли од Бога и да тражимо истину, а не да се кријемо иза цитата Светих Отаца, извучених из целине. Управо о томе и говоре свети оци. Они су то већ сагледавали пре нас. Мене лично све те приче превише оптерећују и не видим чему добром воде? Одузимају мир и растројавају душу. Не кажем да човек не треба да буде информисан али треба имати меру. Корисније је читати свете оце и чувати душу. Ето, то ти је суштина горе написаног. Н И Н Е and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 Срећна слава народе,ко сутра слави Milica Bajic, Dominika, Слободан Грујић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука