Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 30 минута, PredragVId рече Ми нисмо гледали ТВ. Шта кажу? ZAŠTO, BRE, LJUDI? Neverovatne scene na Vidikovcu! Crkva puna na Veliki petak uprkos APELIMA, MERAMA, MOLBAMA... FOTO Ovaj fazon ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 2 минута, ana čarnojević рече @Zmaj Pisum Поменућемо Вас не брините И све остале са теме. И да лепо славимо. Ја немам печење. Не раде печењаре. Ко има печење нек мисли на мене грешну. Nemam ni ja pečenje. Moraću šunku, šta da se radi ? ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Just now, ana čarnojević said: Поменућемо Вас не брините И све остале са теме. И да лепо славимо. Onda Istina Vaskrse Hristos 1 minute ago, ana čarnojević said: Ја немам печење. Nemam ni ja. Nećemo d'izginemo bez pečenja, Hvala Bogu i na onome što se ima P.S. Imam musaku od koprive, sarme, prebranac... baklave. čokoladu, crno vino... puna kapa Жика, ana čarnojević and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 4 минута, ana čarnojević рече Ко има печење нек мисли на мене грешну. oh ma nemam pecenje, mada mi se prividjala pepa prase, krckava i hrskava, a unutra meko i toooplooo!!!! ana čarnojević and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 ima neka divljac u kesi zapakovana, Bambijeva keva to cu da njamnem, a kad otkuca ponoc....kozje kisjelo mlijeko mmmmmm "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 1 минут, Zmaj Pisum рече Onda Istina Vaskrse Hristos Nemam ni ja. Nećemo d'izginemo bez pečenja, Hvala Bogu i na onome što se ima P.S. Imam musaku od koprive, sarme, prebranac... baklave. čokoladu, crno vino... puna kapa A i realno šta je prase skrivilo Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 1 minute ago, Aandrej said: A i realno šta je prase skrivilo Vala baš. Ne uklapa se u praznik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Жељко нашао лек! Готова изолација. Геније успео! Лек пронађен. 9 од 10 пацијената излечено у Италији. NJEGOVO REVOLUCIONARNO OTKRIĆE POTVRDILA I SVETSKA STRUČNA JAVNOST: Željko Mitrović pionir u lečenju Covid-19 pomoću terapije ozonom! (VIDEO) INFORMER.RS Željko je 16. marta na svom Instagram profilu najavio početak ozonizacije zgrade i ukazao na značaj ove procedure Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 11 минута, Драшко рече ima neka divljac u kesi zapakovana, Bambijeva keva to cu da njamnem, a kad otkuca ponoc....kozje kisjelo mlijeko mmmmmm Ja sam jednom ogadio ručak svim zenama jer nisam rekao paprikaš od divljači vec bambi paprikaš. Nisu htele da jedu ? Драшко, Срђан Шијакињић and Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 2 минута, Aandrej рече nisam rekao paprikaš od divljači vec bambi paprikaš. a da je divlja svinja paprikas jele bi! cccc , kakvo licemerje Предраг М је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 @ana čarnojević Oro stigo ana čarnojević, Grizzly Adams and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 1 hour ago, Тихон said: У једном уџбенику Социологије, во времја оно док бејах школарац, писало је, као увод у поглавље, отприлике овако: Прозор у свет се може прекрити новинском хартијом. Аванзовали смо до савременијих медија, али је начело вазда исто. Тако неки моји: док је био маршал, имали су Титину слику; кад је био Слобеликс, имали су њега чело астала; сад - погађајте чије их недремане очи са зида прате... У гимназијском уџбенику социологије из ког сам ја учио, приватна својина дефинисана је као "неједнака способност присвајања произведеног добра". То је зато што је социологија наука таман колико и фенг-шуи. Ваљати Марксове небулозе као валидне научне теорије је као равноземљаштво у географији. Grizzly Adams and Протомајстор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 46 minutes ago, PredragVId said: Лукашенко због вируса неће пропустити одлазак у цркву за Васкрс RS.SPUTNIKNEWS.COM У Белорусији неће бити затворени храмови за вернике током Васкрса, обећао је председник Александар Лукашенко. Без... је хе Лукашенко, свака част. Није ни неки велики верник рекао је да слабо иде у цркву, али Бог га пази. Тражитељ, Протомајстор and SARS-CoV-2 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 2 minutes ago, Богомислић said: У гимназијском уџбенику социологије из ког сам ја учио, приватна својина дефинисана је као "неједнака способност присвајања произведеног добра". То је зато што је социологија наука таман колико и фенг-шуи. Ваљати Марксове небулозе као валидне научне теорије је као равноземљаштво у географији. Вала баш. Уз разлику да због равноземљаштва нико никад није страдао, а марксисти су побили сто милиона људи и уништили небројене милионе живота... Невероватно је да тог шарлатана дан данас неки схватају озбиљно. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 1 hour ago, Grizzly Adams said: Тужни трећи чин Слобине генерације... Све су трпели ћутећи, без приговора, кад су их опљачкали, понизили, уништили животе, децу отимали и слали у бесмислену кланицу, завадили са читавим цивилизованим светом... Ћутећа, покуњена генерација без кичме и достојанства. Тако ће и да оду. И задње ће да им буде да поново заокруже свог злотвора. Јер тако треба. Проблем нису пензионери, него они млађи који кад им поменеш Вучића, изборе и тако то јесу жестоко против њега и власти. АЛИ увек ће на то рећи: "Јел ми имамо бољег? Ко је тај? За кога другог да гласам у Србији?" И онда кад дођу избори одседе кући и овај добије. И тако у круг. Пензоси јесу традиционално за тренутног јаког вођу, ко год да је тај, али они сами га сигурно никада не би изгласали да нема ових првих. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука