Jump to content

И шта после Короне.....???

Оцени ову тему

Препоручена порука

WWW.POLITIKA.RS

Колико год парадоксално звучало, ковид 19 је дар с неба за западне владајуће...

Сагледавајући потрекли париод и целокупну фаму око тзв пандемије и броја жртава/оболелих који не поткрепљује званичан статус болести, питамо се шта се крије иза кулиса....? Можда је ипак нешто друго по среди...? 

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2020. at 9:39, Иванушка987 рече

Сагледавајући потрекли париод и целокупну фаму око тзв пандемије

Expand  

Такозване пандемије?  :) 

Неће бити ништа, људи ће наставити да се ложе на приче о глобалним заверама, неолиберализму, Сорошу, глобалистичким медијима са разним мрачним циљевима (ено га Радуловић управо шири такву спику) и тражиће увек доказе за оно што њима одговара да им буде лакше. Све ће бидне по старом, без бриге.

0703_read

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2020. at 11:02, GeniusAtWork рече

Неће бити ништа, људи ће наставити да се ложе на приче о глобалним заверама, неолиберализму, Сорошу, глобалистичким медијима са разним мрачним циљевима (ено га Радуловић управо шири такву спику) и тражиће увек доказе за оно што њима одговара да им буде лакше. Све ће бидне по старом, без бриге.

0703_read

Expand  

Baš kruži jedna teorija zavere povodom tekuće PLANdemic.

O čemu se ovde radi?

Jesu li ovi ljudi glumci ili ovo smo samo imali sreće da ovi naprave generalnu probu kao da su znali da će real deal iskrsnuti ubzo?

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2020. at 11:59, Tumaralo. рече

O čemu se ovde radi?

Jesu li ovi ljudi glumci ili ovo smo samo imali sreće da ovi naprave generalnu probu kao da su znali da će real deal iskrsnuti ubzo?

Expand  

Ништа ми није јасно. Од ових људи између дискусије за округлим столом, који изгледају као глумци. До неке озбиљне организације која разматра питање: шта ако де деси? Занимљив видео

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2020. at 12:58, Dimitrije рече

Ништа ми није јасно. Од ових људи између дискусије за округлим столом, који изгледају као глумци. До неке озбиљне организације која разматра питање: шта ако де деси? Занимљив видео

Expand  

Proveri da li su glumci.

Kucaj imena koja stoje na tablicama, uporedi da li su to ljudi sa snimka, da li pripadaju organizacijama u čije ime istupaju itd...

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2020. at 11:02, GeniusAtWork рече

0703_read

Expand  

А сарин??? А 5Г??? О томе ћутимо, а??? Сад ми је јасно за кога радиш! 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2020. at 11:59, Tumaralo. рече

O čemu se ovde radi?

Expand  

I mene interesuje, ako umije ko objasniti. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...