Jump to content

НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ у центру Београда због миграната (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 7. 3. 2020. at 21:45, nesha973 рече

Da smo na sudu, i da smo u zemljama anglosaksonkog, a ne ovog evropskog pravnog poretka, sada bi neko popio i te kakav ukor od sudije zbog nazivanja sagovornika retardiranim.

Expand  

1. Nazvao sam (ovog puta) ideju retardiranom, a ne sagovornika.

2. Nismo na sudu.

3. Obozavam konzervativne pahuljice. Tako ste krhki i nežni.

Цитат

Dakle, da pojasnim.

1. Niko ovde nije pominjao domaće muslimane, oni su naši sugrađani, i nešto se ne sećam da je iko od njih na ulici izvikivao "alahu akbar" ili klanjao. Možda mogu biti potencijalna peta kolona, ali i to je upitno, jer ne treba zaboraviti da su ipak nakon oslobađanja od Osmanlija ostali na ovoj zemlji. Uz to retko ko je od njih, tačnije njihovih predaka zaboravio svoje poreklo, a ono je srpsko, hrvatsko, bosansko, crnogorsko.

Expand  

Nisi pominjao. Ja sam pitao za njih. Iz jednostavnog razloga... ako treba proterati migrante jer su muslimani, a islam je loš (da ne ponavljam šta sve pišeš o islamu) onda je valjda logično da proteramo i domace muslimane... osim ako mozda to sto pises o islamu uopste ne vazi za sve muslimane, vec samo za neke? Ali pišeš "Islam, u bilo kom obliku"

Цитат

2. Islam, u bilo kom obliku, iz razloga jer se radi o političkoj idologiji zasnovanoj na supremaciji (klanjalac je pred sudom i državom koja kao osnovu ima šerijatski zakon, a isti je obavezan kako za sunite, tako i za šiite, građanin prvog reda, bez obzira na materijalni, politički status, dok su ostali, oni koji ne ispovedaju da je alah bog, a pedofil, secikesa, krvolok, njegov prorok, građani drugog reda, obavezni da ukoliko je u zemlji na snazi šarija, u svemu udovoljavaju vernicima islama.) nije kompatibilan ni sa jednim sistemom vrednosti, posebno ne sa evropskim.

Expand  

I ti stvarno ne vidiš nikakvu kontradikciju između tačaka 1. i 2. u svojoj poruci???

Kognitivna disonanca je čudo.

BTW Ideja da treba zabraniti neke svetske religije nije kompatibilna sa evropskim sistemom vrednosti.

Цитат

Ujedno, na koji je način Srbija ostala bez Kosova? Upravo na isti način na koji ludaci iz globalističkog kabala žele da Evropu, a kasnije i ceo svet, pretvore u Dar Es Islam. Brojnošću.

Princip je prost i tako drag osvajačkim ideologijama. "Čije ovce, onoga i livada".  

Ali, i kada se sve to uzme u obzir, postavlja se pitanje, i to veoma važno. Zašto baš klanjaoci crnog kamena, a ne recimo KInezi, ili Hindusi, koji su takođe brojni i ne žive baš u zavidnim uslovima.

Zašto je kabalu globalističkih ideologa ludila, uopšte stalo isključivo do muslimana i njihovog naseljavanja u "bogate" države. Kinezi su bolji radnici, Hindusi takođe... a ni jedan od ova dva naroda ne želi da za razliku od islamskih "migranata" zemlje u koje dolazi da pretvori u zemlje iz kojih je zbog ovoga ili onoga pobegao.

Dakle, zašto su muslimani povlašćeni u ovom "usrećivanju"?

Expand  

Da, to su izuzetno važna pitanja... a pošto je hipoteza (fikcija) tvoja, ti bi trebalo da imaš odgovor... a ne da mene pitaš...

Dakle, zašto bi neki (evropski, američki, jevrejski) vladari iz senke želeli da islamiziraju Evropu?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 996
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Avocado ај опсуј, вређај само уради нешто да те банују ови из  администрације,  бар на пар дана ... још те частим и пивом само опсуј молим те ... molimoli

Подели на овим сајтовима

On 5. 3. 2020. at 8:44, Tumaralo. рече

Finski propagandni model borbe protiv migrantskog silovanja.

Udružen sa onim norveškim edukativnim, čini čuda u integraciji muslimana u euro-neuro društvo.

Expand  

Ово ми деловало ипак мало превише малоумно, па сам мало потражио по нету о чему се ради.

Овај клип је намењен деци и постављен је на неку дечију друштвену мрежу, TikTok ил тако нешто. Циљ им је био да привуку пажњу деци и упозоре их на опасности силовања. Ову мелодију су изабрали јер је популарна међу децом на YouTube, па су мислили да може да им послужи.

2,5 милиона евра није дато на овај спот, него на целокупан програм града Оулу (овај спот је део тог програма) који укључује психолошке радионице за жртве силовања и сексуалног узнемиравања. Цела прича око овог је почела када је неко из Финске објавио на твитеру да су све паре дате само на овај спот и да је спот једино што су направили. Они тврде да то није тачно.

(...мени је спот и даље изузетно глуп и не контам сврху, да не буде забуне, него само реко да мало истражим позадину јер је звучало превише блесаво...)

Подели на овим сајтовима

HRONOGRAF.NET

Да ли знате да је Хиџра, у исламу пресељење, сеоба, у ствари...

Толико о јадним мигрантима

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2020. at 23:11, GeniusAtWork рече

Ово ми деловало ипак мало превише малоумно, па сам мало потражио по нету о чему се ради.

Овај клип је намењен деци и постављен је на неку дечију друштвену мрежу, TikTok ил тако нешто. Циљ им је био да привуку пажњу деци и упозоре их на опасности силовања. Ову мелодију су изабрали јер је популарна међу децом на YouTube, па су мислили да може да им послужи.

2,5 милиона евра није дато на овај спот, него на целокупан програм града Оулу (овај спот је део тог програма) који укључује психолошке радионице за жртве силовања и сексуалног узнемиравања. Цела прича око овог је почела када је неко из Финске објавио на твитеру да су све паре дате само на овај спот и да је спот једино што су направили. Они тврде да то није тачно.

(...мени је спот и даље изузетно глуп и не контам сврху, да не буде забуне, него само реко да мало истражим позадину јер је звучало превише блесаво...)

Expand  

Аha, okay.

Sada je manje maloumno.

> nije.

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2020. at 10:08, Ćiriličar рече

Expand  

Ово се односило на једну породицу. Не знам да ли си ово испратио, ал био један мали од десет година што знао много лепо да слика, било и по медијима. И овај се видео са њима и причао њему и његовој породици. Колко се сећам, мали је из Сирије.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@RYLAH Знам, односи се на њих, али Вучић прави политичку промоцију. Осим тога држављанство јене земље се не даје тако лако, потезом пера.

Не знам овлашћења председника, али није ни важно - може Влада да донесе урадбу по хитном поступку да им се да дозвола боравка. Проблем је што се од државе прави прћија. Ја сам да се људима као њима помогне...мада Србија не помаже својим грађанима.

Подели на овим сајтовима

WWW.BLIC.RS

Farhad Nuri (10), dečak iz Avganistana koji zbog izuzetnog talenta poneo nadimak Mali Pikaso, odlučio je da izloži radove nastale u...

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2020. at 22:48, Предраг М рече

@Avocado ај опсуј, вређај само уради нешто да те банују ови из  администрације,  бар на пар дана ... још те частим и пивом само опсуј молим те ... molimoli

Expand  

Ајде бре шта се цимаш око њега. Па видиш са којим циљем је он дошао овде на форум. Погледај његову профилну слику и све ће ти бити јасно.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2020. at 22:35, Avocado рече

BTW Ideja da treba zabraniti neke svetske religije nije kompatibilna sa evropskim sistemom vrednosti.

Expand  

Напротив, компатибилна је. Није компатибилна са америчким системом вредности због слободе говора. Европљани немају проблем са забраном идеологија које позивају на насиље и истребљење неподобних, попут нацизма.

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2020. at 9:08, Tumaralo. рече

Аha, okay.

Sada je manje maloumno.

> nije.

Expand  

Ne da je maloumno, nego samo govori o tome kako se levičarske ideologije pokazuju u najgorem mogućem svetlu. 

Feminizam je tu najbolji primer. Od ideje da i žene imaju jednaka prava (gde je kapitalizam i te kako sledio islamsko tretiranje žena kao drugorazrednih i u svemu inferiornih bića) došli smo do toga da tu ideju prvo preuzmu KInsijem napujdane žene lakog morala, da bi već krajem 60-ih istu polako počele da preotimaju lezbejke, koje danas i dominiraju "feminizmom" i nose kompletnu krivicu za ludilo i maloumnosti koje feminizam (kao i sve levičarske ideologije) nose sa sobom. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...