Православни Србин Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 5 часа, RYLAH рече Да се ови који се организују да би глумили лудило, а и сви други са њима, организујемо не да бисмо ми радили туђ посао, него да натерамо оне који су плаћени за то да раде свој посао. Управо тако. Треба алармирати државне органе да реагују, уколико проблем постоји, а не да ми овде изигравају Штурмаблајтунг. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 3 часа, RYLAH рече комунална полиција Добра идеја, уопште ми нису пали на памет. Уместо што хапсе и малтретирају бабе и деде који на улицама продају ситнице да би преживели, могли би стварно мало за промену да почну да се баве оваквим стварима... RYLAH and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Ма стоји да су претерали и да су прекршили закон али није у реду да их етикетирамо и вређамо. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Evo još jedne grupe finih mladića koja je rešila da nekom sa ljubavlju prenese neke poruke i neka svoja pravila: "Grobari" na treningu Partizana: Dosta nam je izgovora FOTO WWW.B92.NET А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 @Avocado недеља праштања је у току, у духу хришћанства и братске љубави опростићемо ти што си глуп ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 8 часа, RYLAH рече Да се ови који се организују да би глумили лудило, а и сви други са њима, организујемо не да бисмо ми радили туђ посао, него да натерамо оне који су плаћени за то да раде свој посао. Они су за то обучени, а и то им је функција. Ако им нје фрка да малтретирају људе свакаквим порезима, наметим, казнама за све и свашта, онда их треба натерати да раде посао за који су плаћени од наших пара. Овакви, ако им се не стане на пут у корену, после постану само још вечи проблем. А на који би то начин натерао оне који су плаћени да раде свој посао ? Дивим се твом ничим поткрепљеном оптимизму. Причаш о терању, покажи начин . У једној држави у којој ништа не функционише како треба, где је све заказало и посустало, где су корупција и мито као добар дан, где правда одавно не станује, ти причаш како их ми треба натерати да раде свој посао. Ејјјј.Причаш празне приче. Jecić, gavrosaurus, Предраг М and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Ex-musliman upozorava na gradjanski rat (Njemačka) Što više muslimanskih imigranata to izvjesniji i vjerovatniji gradjasnki rat u toj državi! (moj komentar) Dosta vas zna njemački a ko ne zna može mnogo toga razumjeti iz čeških titlova. "Vrijedjaju moju porodicu, hoće me ubiti, trude se ustanoviti ko sam." Elja je ex-musliman koji je knvertovao sa islama na hrišćanstvo. Živi u Hamburgu gdje je prije nekoliko dana bio izbačen iz muslimanskog restorana jer je tamo spomenuo Isusa Hrista. Cijelu tu situaciju opisuje u videu gdje govori i o stanju islama u Njemačkoj. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 41 минута, Предраг М рече @Avocado недеља праштања је у току, у духу хришћанства и братске љубави опростићемо ти што си глуп ... Tebra, ako mi ti nekad iskreno kažeš da sam mudar i/ili pametan moraću da idem kod lekara odmah da se čekiram... Tako da... hvala najlepše... Jecić and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 8 часа, RYLAH рече Да се ови који се организују да би глумили лудило, а и сви други са њима, организујемо не да бисмо ми радили туђ посао, него да натерамо оне који су плаћени за то да раде свој посао. Они су за то обучени, а и то им је функција. Ако им нје фрка да малтретирају људе свакаквим порезима, наметим, казнама за све и свашта, онда их треба натерати да раде посао за који су плаћени од наших пара. Сјајне идеје сјајне! Опробан рецепт, успешан без грешке. Тако смо их приморали да раде свој посао и у случају савамале рецимо.. полиција је заправо рада да обавља свој посао (за који су наводно обучени), треба их само малкииице подстаћи, погурати. Грађанске акције у овој земљи имају широк домет Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 58 минута, Рапсоди рече А на који би то начин натерао оне који су плаћени да раде свој посао ? Дивим се твом ничим поткрепљеном оптимизму. Причаш о терању, покажи начин . У једној држави у којој ништа не функционише како треба, где је све заказало и посустало, где су корупција и мито као добар дан, где правда одавно не станује, ти причаш како их ми треба натерати да раде свој посао. Ејјјј.Причаш празне приче. Зачудила би се колико вреди добро пласиран чланак у новинама или на ТВ. Обичан прилог на ТВ. Онда имаш скупове грађана, писма испод којих би се потписао масовнији број грађана, представке институцијама које ћеш опет да рекламира у новинама... Ти дајеш паре, мораш да их натераш да те саслушају. Ал јок, лакше је да пустиш СА бригаде да ти дивљају јер те мрзи да се покренеш за нешто што причаш да ти је битно. И да то правдаш апатијом. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 6 минута, sampaganini92 рече Грађанске акције у овој земљи имају широк домет У једном граду су их натерали да похапсе своје дилере, после само једног чланка у новинама, кад је пукла брука. Пре тога, ти ликови су били пошаст. Тако да може, не увек, али за већину ствари може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 18 минута, RYLAH рече Зачудила би се колико вреди добро пласиран чланак у новинама или на ТВ. Обичан прилог на ТВ. Онда имаш скупове грађана, писма испод којих би се потписао масовнији број грађана, представке институцијама које ћеш опет да рекламира у новинама... Ти дајеш паре, мораш да их натераш да те саслушају. Ал јок, лакше је да пустиш СА бригаде да ти дивљају јер те мрзи да се покренеш за нешто што причаш да ти је битно. И да то правдаш апатијом. Лично не верујем да ту нешто може народна иницијатива (бар у овом случају) Покрени акцију, учествоваћу . Данас сви све знају, о свему се пише, свашта се нешто покреће а плодови се слабо виде. Свака част инцијативи у Лазаревцу и позитивном разрешењу, они су реткост...ако си на то мислио. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 5 минута, Рапсоди рече Свака част инцијативи у Лазаревцу и позитивном разрешењу, они су реткост...ако си на то мислио. Нисам на то мислио, али ето, и то је један од примера. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 едукујте их... асимиловаће се они ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србољуб+ Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Претпостављам да сви ови који, бацају дрвље и камење на "Народне патроле" и заговарају отворене границе, не закључавају улазна врата а на врата су ставили добродошлицу на арапском, авганистанском, пакистанском, енглеском,..... Знам левичаре из Беча који су изнајмљивали комби да довозе имигранте из Мађарске. Једно вече је лепшу половину мигрант пратио и добацивао до трећег спрата, купили су бибер спрејеве и ојачали врата са још једном бравом. Више се не хвале својим транспортним авантурама али ни говоре да су погрешили. Вилер Текс, Рапсоди and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 "... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... " "... Нека буде воља Твоја... " Верујемо или не верујемо, питање је сад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука