Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 47 минута, Branka62 рече

Nije.

Ovo nije taj slučaj - nije u pitanju medicinsko ispitivanje. 3. faza kliničkih ispitivanja je davno završena. Nakon toga je FDA izdao EUA. Krajem avgusta je Fajzer dobio FDA approved.

Ok, nisam znao za tu informaciju.

Ali ipak ostaje da je u fazi uslovne dozvole, bar tako pise u onom uputstvu za lek sa datumom iz avgusta 2021.

Подели на овим сајтовима

Да ли је могуће да овај доктор Стевановић лаже да има децу и да у контексту тога пропагира вакцинацију и деце?!

Где су стручњаци вакцинери да изађу на тв дуел са др Несторовићем? Овај што је изашао само муца.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

@Branka62 ja sam imala 10 iz epidemiologije. :)))12:smeha:

Pa da, zato sam i koristila znake navodnika za savladati gradivo. Jer ocena doista ne mora biti merilo znanja a i znanje u smislu nabubanog i u smislu razumevanja su dve različite stvari. Nemoj se ljutiti zbog ovog nabubano, , jer sam i ja neke ispite položila i to sa visokom ocenoma a da, u tom trenutku, mnogo toga nisam  razumela, već čisto memorisanje. Isto tako ima ispita gde sam gradivo savršeno razumela ali me zapalo neko pitanje iz potpuno nevažne oblasti, i eto niže ocene. Drugo, nije bitan samo jedan predmet, već njegovo povezivanje sa ostalim. Al, šta da ti ja pričam, to znaš i sama.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Branka62 рече

Ne, nego pitaš nešto što veze nema sa onim što smo Boki i ja pisali.

Da li bi bilo šta od ovoga

bilo drugačije da se ne daje pisana saglasnost za vakcinaciju? Ne bi. Dakle, nema veze sa pisanim.

Pitao si

što, takodje nema veze sa pričom o pisanoj saglasnosti. fsa ti je odgovorio a odgovorila sam i ja (pre par dana - u odgovoru Sanji). Ponoviću, nije problem; lekarima koji odbijaju vakcinaciju treba oduzeti licencu jer nisu "savladali gradivo" - ne razumeju značaj vakcina/vakcinacije. 

Браво, ајд ти паметнице изађи онда на тв дуел са др Несторовићем пошто нико из кризног штаба не сме па да једном за свагда оповргнете антиваксере.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Плаво Небо рече

Браво, ајд ти паметнице изађи онда на тв дуел са др Несторовићем пошто нико из кризног штаба не сме па да једном за свагда оповргнете антиваксере.

nema veze sa mojim postom.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Priznajem, ne znam na šta ovde misliš.

To je ovo i onda izadju najnovije informacije, ima i na srpskom :

I dobije se ovo sa datumom avgust 2021.

https://www.comirnatyeducation.rs/files/uputstvo_za_lek.pdf

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Branka62 рече

nema veze sa mojim postom.jpg

''Браво'', знам те одавно на овом форуму и са других тема и класика си и даље.. Не мењаш се. Ти и теби слични када немате аргумент онда кренеш у неку небулозу, како се каже овде, у троловање.

Подели на овим сајтовима

Nakon priče o pisanoj saglasnosti za vakcinu, ti mi napišeš

Na šta ti ja odgovorim mimom (da se ne bih ponavljala  da me prozivaš za nešto što nisam ni spominjala) a tvoja reakcija je

пре 7 минута, Плаво Небо рече

Ти и теби слични када немате аргумент онда кренеш у неку небулозу, како се каже овде, у троловање.

:mahmah:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...