Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 часа, GeniusAtWork рече

А њихов број је скочио 20-30 пута тек онако, без да дође до огромног скока у броју новозаражених?

Све је усмерено на ковид. Мислим да можемо укључити у број повећаних преминулих и оне људе који због ковида нису могли да иду на терапије или операције. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, fsa рече

Svi zajedno vrlo uspešno punite bolnice i groblja.

У реду. А шта ћемо са људима којима је су одлагане терапије и операције па им се стање погоршало и преминули су? Ко о томе води рачуна? Има ли таквих људи? И да има један такав да ли и ту можемо рећи као што су "стручњаци" одговарали кад се говорило о малој стопи смртности од ковида да је смртност 100% ономе ко умре?

Ја се у медицину ништа не разумем, све може бити како ти кажеш да је вакцина спас, али шта ћемо са идеолошким приступом, манипулацијама, занемаривањем других болести, страшењем људи?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Branka62 рече

Ovo se zove kako? Shoot the messenger?

:)))

Dobro, možda sam ja doista neobaveštena. Šta je u navedenom tvitu laž? Koliko je obolelih antivaksera izlečio bilo ko od navedenih?

@Branka62 Па нисам ништа ружно теби рекао, само сам то видео па цитирао твој пост.

@fsa Лаж је само упакована на згодан начин. Јер имплицира да сви који се лече од короне то раде код поборника вакцинације. Као што и сам кажеш то није тачно. Просто добар део људи се лечи и код лекара који не заговарају вакцинацију. Други аспект је што се став оних који не заговарају вакцинацију поистовећује са горепоменуто троје људи који руку на срце ни не лече пацијенте.

Бенигно је под условом да остане изоловано и неприхавћено као истина за шта се потура. Лажи о чиповима слажем се нису бенигне и воде којекаквим лудилима. Али то је поприлично чини ми се јасно свима на форуму, већи је напон у односима обавезна-необавезна вакцинација него ли вакцинација-све ће да нас чипују па ће да помремо.

Што се тиче његових личних ставова слажем се да су крајње ирелевантни када је у питању посао који обавља и да лига ваљано обавља. Али када је у питању изношење мишљења рецимо на тематику нечег што се прелива из уско специјализоване области на друштвене феномене попут ковид пропусница добро је да се има у виду целосни светоназор појединца.

Подели на овим сајтовима

Leminzi su uvek činili ogromnu većinu čovečanstva i oduvek su bili predmet manipulacije.

Međutim, posle stotina godina biološkog propadanja (degeneracija) i kulturnog propadanja (dekadencija) načini manipulacije su promenjeni, tako da su i u toj oblasti srazmerno spušteni kriterijumi.

Zato su danas mogući i ovakvi cringe skečevi:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, sampaganini92 рече

Па нисам ништа ружно теби рекао, само сам то видео па цитирао твој пост.

Shoot the messenger? se odnosilo na tvoje opisivanje "karakternih osobina" tviteraša. Jer kada se udari u opanjkavanje autora po svemu a samo ne po onome što je napisao, onda....

пре 8 минута, sampaganini92 рече

попут ковид пропусница добро је да се има у виду целосни светоназор појединца

Eto!  Kakve veze imaju kovid propusnice sa navedenim tvitom?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sampaganini92 рече

@Branka62 Па нисам ништа ружно теби рекао, само сам то видео па цитирао твој пост.

@fsa Лаж је само упакована на згодан начин. Јер имплицира да сви који се лече од короне то раде код поборника вакцинације. Као што и сам кажеш то није тачно. Просто добар део људи се лечи и код лекара који не заговарају вакцинацију.

Koji su ti lekari koji leče ljude od kovida a nisu pobornici vakcinacije?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Koji su ti lekari koji leče ljude od kovida a nisu pobornici vakcinacije?

Чекај бре па у мору глупости са свих страна увек мислим да од тебе могу да добијем разуман објективан поглед супротне стране. Ти заиста мислиш да су сви лекари у нашем здравству заговорници вакцинације против короне? Пошто ја лично знам више комада.

Или је проблем што сам написао вакцинације генерално а не додах за корону наменски?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Branka62 рече

Shoot the messenger? se odnosilo na tvoje opisivanje "karakternih osobina" tviteraša. Jer kada se udari u opanjkavanje autora po svemu a samo ne po onome što je napisao, onda....

Eto!  Kakve veze imaju kovid propusnice sa navedenim tvitom?

Само мало концентрације да се испрати написано. Ја сам га опањкао првенствено по ономе што ЈЕСТЕ написао а последично и по осталом.

Како да нема везе, то је лаж изречена у сврху пропагирања вакцинације као нужне. У пакету чега иду ковид пропуснице које је дотични заговарао на више места јербо нема другачијег начина да приволиш људе који неће да се вакцинишу а половина их је у држави нам.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sampaganini92 рече

Ја сам га опањкао првенствено по ономе што ЈЕСТЕ написао

Pa dobro. Onda da ponovim

пре 54 минута, Branka62 рече

Koliko je obolelih antivaksera izlečio bilo ko od navedenih?

i da dodam - naravno da se radi o aktivnim antivakserima. Dakle, pre svega, o ljudima navedenim u tvitu.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Branka62 рече

Pa dobro. Onda da ponovim

i da dodam - naravno da se radi o aktivnim antivakserima. Dakle, pre svega, o ljudima navedenim u tvitu.

Pod jedan vec sam ti ukazao da u tom segmentu nije srz izrecene lazi. 

Pod 2 otkud ja znam, ne poznajem ih niti licno niti poslovno. Mislis da ih Srki podrobno zna da bi to mogao tvrditi? 

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Вилер Текс рече

Све је усмерено на ковид.

Јесте и то је трагично. Али шта друго да радиш у држави са руинираним здравством из које мед.особље бежи већ годинама главом без обзира? Кад ево као сада дође 5000 нових пацијената у року од месец и по којима треба хоспитализација. Где да их сместиш, ко да се брине о њима? Зато су овакви таласи погубни по све, не само оне са короном.

пре 46 минута, Вилер Текс рече

Мислим да можемо укључити у број повећаних преминулих и оне људе који због ковида нису могли да иду на терапије или операције. 

Па сад, ако они лажирају те податке, онда и ја лажем :) Ја само преносим званичне податке са званичних сајтова, ништа друго.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Вилер Текс рече

У реду. А шта ћемо са људима којима је су одлагане терапије и операције па им се стање погоршало и преминули су? 

Ni mnogo bolji zdravstveni sistem od našeg ne može da pomogne svima u situaciji kada oboleli od kovida napune bolnice i kada se i jedan deo medicinskog osoblja zarazi. 

пре 32 минута, Вилер Текс рече

Ко о томе води рачуна? Има ли таквих људи? И да има један такав да ли и ту можемо рећи као што су "стручњаци" одговарали кад се говорило о малој стопи смртности од ковида да је смртност 100% ономе ко умре?

To pitanje treba postaviti vladajućoj garnituri, tj. onome ko donosi sve odluke. Većina lekara je na vreme upozoravala šta će se desiti... ali nekima su važniji izbori i ostanak na vlasti.

243674806_10158435646508036_549841897401

пре 41 минута, Вилер Текс рече

Ја се у медицину ништа не разумем, све може бити како ти кажеш да је вакцина спас, али шта ћемо са идеолошким приступом, манипулацијама, занемаривањем других болести, страшењем људи?

Ideološki pristup i manipulacije? Na šta tačno misliš?

Ovde je problem nedostatak zdrave doze straha... sve dok se ne završi u bolnici, a onda je za mnoge već kasno.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, sampaganini92 рече

Чекај бре па у мору глупости са свих страна увек мислим да од тебе могу да добијем разуман објективан поглед супротне стране.

Mogao bih se zakleti da sam postavio pitanje, a ne izneo tvrdnju...

Ти заиста мислиш да су сви лекари у нашем здравству заговорници вакцинације против короне? Пошто ја лично знам више комада.

Ne znam zaista, samo pitam... i ne pitam za "u našem zdravstvu", nego za "koji leče od kovida"...

Или је проблем што сам написао вакцинације генерално а не додах за корону наменски?

Jok, razumeo sam da se odnosi na kovid... zato sam i pitao specifično za lekare koji leče od kovida...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...