Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Него да не трошим време на клаудове и авокадове глупости.. да видимо који је цфр за корону.. шта нам бројке крију. 

дакле, ово је вест 

WWW.THEGUARDIAN.COM

The figure compares with 24% in January and shows how the Delta variant has ripped through the nation of 1.3bn

Ковид антитела су детектована код 67 % индијске популације. 

индија има 1.3 билиона људи, дакле 67 % од 1.3 б

1366000000000 * 0.67 = 915220000000

индија има пола милиона вишак смрти, ајде да будемо даржљиви да рачунамо да је свих пола милиона од короне пало.|

даље израчунајте сами ево @Avocado може да израчуна клауду... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

То објасни клауду који каже да корону као грип третирају само авакси. Ево сингапур третира корону као грип. 

Tvoje metamorfoza u Bilbiju je na 99%.

Ne mogu da verujem da ne kapiras sta ti avokado prica...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Проста логика.
1. Респираторни вирус убија старије. Немамо проверене третмане немамо вакцине, дакле паника, висок цфр.
2. Прође неко време, доктори науче шта су третмани, добијемо вакцину да заштитимо ризичне исто као што и радимо са другим респираторним вирусом, грипом.

Дакле логички следи; вируси су слични. Да ли је вакцинисано 70 % популације, или 20 % популације није битно, све док је имунизована ризична група имаш исте резилтате. 

Иначе ево ти горе колико људи је имало ковид у индији, па израчинај цфр. 

Али сте ви толико уложили у нарацију да је ковид ближе еболи него грипу да је сада тешко да промените ту нарацију и признате да сте погрешили. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

А да још једна моја предикција... погледај индију ону вест коју сам ти дао.. па израчунај проценат смртности.. нека ти авокадо помогне.. он прича да је проценат смртности 2 %, мада је једном мени у дискусији рекао да је вероватно значајно мањи.. око 0.2% тако нешто.. јел тако беше @Avocado

Подели на овим сајтовима

4 miliona mrtvi od 915 miliona zarazenih.... = CFR KOLIKI  DA VAS CUJEM???? 

kapiram da ce da cutimo :)))) 

ispade djomla jos jednu stvar u pravu.. smrtnost kao korone slicna gripu.. 

ali ce za godinu dana Klaudking da prica da sam pricao da korona ne postoji ili tako neku gluposti.... 

ajde klaude izracunaj mi molim te.... vidim da si doktor za nauku da sve kapiras dominiras glupe avakse svaki dan.. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, haveaniceday рече

ali ce za godinu dana Klaudking da prica da sam pricao da korona ne postoji ili tako neku gluposti.... 

ajde klaude izracunaj mi molim te.... vidim da si doktor za nauku da sve kapiras dominiras glupe avakse svaki dan.. 

нестали су ми научници да ми израчунају цфр у индији па да ми објасне како заправо КОРОНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОРЕДИ СА ГРИПОМ хахахах 

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, haveaniceday рече

То објасни клауду који каже да корону као грип третирају само авакси. Ево сингапур третира корону као грип. 

Ne tretira je kao grip... nikad 70% ljudi nije bilo vakcinisano protiv gripa... ni blizu... poređenja sa gripom su glupa, osim ako nisu poređenja u smislu - korona je mnogo opasnija od gripa...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Ne tretira je kao grip... nikad 70% ljudi nije bilo vakcinisano protiv gripa... ni blizu...

Пусти сад то, прво да ми израчунаш цфр на подацима из индије... па да наставимо. 

Онда можемо да се вратимо на то да ли је било 70 % људи вакцинисани од грипа и што би то уопште имало везе за мој аргумент, колико је људи вакцинисано. Јер то стварно нема пуно везе ни са смртношћу ни са хоспитализацијама. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, haveaniceday рече

A šta sam si već nekoliko puta (svaki put kad si to potegao) objasnio u vezi sa tvojim poređenjima CFR kod gripa i kod korone? Zašto su neprimereni tj. porediš babe i žabe?

Ne moraš da se slažeš sa mnom i da prihvatiš da sam u pravu, ali daj da vidim da li bar znaš šta druga strana tvrdi ili tvoj kognitivni aparat prosto odbija da zapamti nešto što ti se ne uklapa u narativ i što dovodi u pitanje da "ispade djomla jos jednu stvar u pravu"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

A šta sam si već nekoliko puta (svaki put kad si to potegao) objasnio u vezi sa tvojim poređenjima CFR kod gripa i kod korone? Zašto su neprimereni tj. porediš babe i žabe?

Ne moraš da se slažeš sa mnom i da prihvatiš da sam u pravu, ali daj da vidim da li bar znaš šta druga strana tvrdi ili tvoj kognitivni aparat prosto odbija da zapamti nešto što ti se ne uklapa u narativ...

Не одбија да запамти него лупеташ бесмислене глупости које пију само провкаси који размишљају страхом и који су превише уложили у нарацију да је ковид ближи еболи него грипу.

Зато и немаш кохонес да напишеш колики је цфр короне. Клауд ће први да пукне јер је још једна предикција коју сам погодио. па мора сутра дан да измишља како сам причао да корона не постоји или тако нешто... а мрзеће га да тражи. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Не одбија да запамти него лупеташ бесмислене глупости које пију само провкаси који размишљају страхом и који су превише уложили у нарацију да је ковид ближи еболи него грипу.

Pa dobro, onda se sigurno sećaš te besmislene gluposti zbog koje je tvoje poređenje CFR kod gripa i kovida poređenje baba i žaba i neće ti biti problem da je navedeš i da objasniš zašto je glupost...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Pa dobro, onda se sigurno sećaš te besmislene gluposti zbog koje je tvoje poređenje CFR kod gripa i kovida poređenje baba i žaba i neće ti biti problem da je navedeš i da objasniš zašto je glupost...

није проблем, чим напишеш колики је цфр ковида.... и колики је цфр грипа. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

није проблем, чим напишеш колики је цфр ковида.... и колики је цфр грипа.

Ne bi me to pitao da se sećaš šta je primedba... ladno si u tom stepenu ludila da ne možeš da zapamtiš nešto što ti se ne uklapa u narativ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Ne bi me to pitao da se sećaš šta je primedba... ladno si u tom stepenu ludila da ne možeš da zapamtiš nešto što ti se ne uklapa u narativ...

Ок, установили смо да не смеш да напишеш цфр за ковид.. још једна у низу ствари које не смеш да напишеш јавно, за кога гласаш је друга највећа.

И зашто би ико обраћао пажњу шта му пише таква кукавица од човека... 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Ок, установили смо да не смеш да напишеш цфр за ковид.. још једна у низу ствари које не смеш да напишеш јавно, за кога гласаш је друга највећа.

Ok, evo nek smo ustanovili to da ja "ne smem" da napišem CFR za kovid... jel to menja okolnost da si toliko prsao da ne možeš da zapamtiš nešto što ti se ne uklapa u narativ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...