Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 30 минута, cloudking рече

Jel to znaci da ne postoji pravo na veroispovest vec samo pravo na zastitu svoje  veroispovesti?

И сам реченица ”право на вероисповест” је тотално бесмислена. 

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, fsa рече

Još jednom za sve one koji misle da država ne sme da im ograniči ili suspenduje prava koja imaju:

Сме држава и да завари врата од куће људима. Држава сме све, она има монопол насиља. Питање је само колико сте ви вашиј слобода спремни да жртвујете на олтар вере у државу и политичаре 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Nisi valjda mislio da kad pominje pravo priča o tome šta piše u tamo nekom pravnom propisu?

Замисли, верујем да људи имају нека права која нису на парчету папира државе или да људи не треба да имају нека права која им држава даје... 

Шокантно.... 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Још један твитер статистичар и научник. 

Istina je zapravo da ljudi masovno umiru od vakcina... objasni im haveaniceday, mene nista ne slusaju...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Istina je zapravo da ljudi masovno umiru od vakcina... objasni im haveaniceday, mene nista ne slusaju...

Човече колико си требалистичан. Је л могуће да ја не наседам на сваку пропаганду коју ми сервирају по медијима и да у исто време мислим да су вакцине супер ствар и да што већи број људи треба да се вакцинише али ме иритирају генијалци као ФСА који би сутра дан увели обавезну вакцинацију? 

Је л може та два става некако? Не може? Само два ваша дебилна племена могу да постоје провакси и антивакси? Ми што се мало слажемо са једнима мало са другима ми не постојимо?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, fsa рече

@haveaniceday Drugim rečima pravo na zdravlje ipak postoji, samo se tebi ne sviđa termin? OK... trebao si odmah tako da kažeš.

https://www.ohchr.org/documents/publications/factsheet31.pdf

Постоји право да се лечиш ако си болестан. Нико не може да ти то забрани. То постоји. Све остало су идиотски бесмислени термини. 

Исто као што постоји право да купиш аутомобил, нико то не може да ти забрани, али је дебилно рећи да имаш право на аутомобил, јер то имплицира да је неко дужан да ти да аутомобил. Исто као што право на здравље имплицира да је неко дужан да ти обезбеди здравље. Нико није, не може и не треба да буде дужан да ти обезбеди здравље. 

Као што нико није дужан да ти да аутомобил, тако нико није дужан да ти да здравље. Одеш код доктора, платиш га да те прегледа, дијагнозира и лечи. То је јеидно право које постоји. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Човече колико си требалистичан. Је л могуће да ја не наседам на сваку пропаганду коју ми сервирају по медијима и да у исто време мислим да су вакцине супер ствар и да што већи број људи треба да се вакцинише али ме иритирају генијалци као ФСА који би сутра дан увели обавезну вакцинацију? 

Је л може та два става некако? Не може? Само два ваша дебилна племена могу да постоје провакси и антивакси? Ми што се мало слажемо са једнима мало са другима ми не постојимо?

Anitvakcer si samim tim sto si polarizoavo pricu. Ne postoje "dva tabora" to su izmislili avaksi.

Postoji samo jedan tabor i gomila budala koje grakcu s druge strane... a ti budi na sredini te linije... sto da ne. Samo kad se prica  o politickoj sredini tad pricas kako to ne postoji i da samo kukavice zauzimaju srednji stav, a kad su vakcine  u pitanju tad odjendom sredisnji stav (koji pritom ne postoji) je odjednom validan ;)

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Anitvakcer si samim tim sto si polarizoavo pricu. Ne postoje "dva tabora" to su izmislili avaksi.

1. Залажем се за вакцине
2. вакцинисао сам се

Анти ваксер... 

Не друже, нису то измисли авакси, то авакси само користе јер види да сте се попели људима на главу... као мени. Све вас више и више људи презире, али буквално презире... 

Замисли када вам је публицитет толико негативан да поред очигледне истине људи не могу да вас смисле и стављају вас у исти ранг са ДрВелков и ДрЈованом... 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, haveaniceday рече

1. Залажем се за вакцине
2. вакцинисао сам се

Анти ваксер... 

Не друже, нису то измисли авакси, то авакси само користе јер види да сте се попели људима на главу... као мени. Све вас више и више људи презире, али буквално презире... 

Замисли када вам је публицитет толико негативан да поред очигледне истине људи не могу да вас смисле и стављају вас у исти ранг са ДрВелков и ДрЈованом... 

Koga nas? Valjda si i ti vakser? ;) 

I ko "nas" stavlja? Ti?

Just_Cuz_19

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, cloudking рече

Postoji samo jedan tabor i gomila budala koje grakcu s druge strane... a ti budi na sredini te linije... sto da ne. Samo kad se prica  o politickoj sredini tad pricas kako to ne postoji i da samo kukavice zauzimaju srednji stav, a kad su vakcine  u pitanju tad odjendom sredisnji stav (koji pritom ne postoji) je odjednom validan ;)

Нема више смисла дискутовати са твојим баљезгањима. Авакс сам који гласа за вучића и причао је толико бесмислену причу да ће вакцине бити доступне за месец дана... 

Ја ћу само да читам како кукаш на вучића са пивом у руци. :)

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, haveaniceday рече

Нема више смисла дискутовати са твојим баљезгањима. Авакс сам који гласа за вучића и причао је толико бесмислену причу да ће вакцине бити доступне за месец дана... 

Ја ћу само да читам како кукаш на вучића са пивом у руци. :)

Neces. Pisaces i dalje.

Ne moza ta glupost dugo da bude zatvorena u glavi... Mora dizbije negde :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Још један твитер статистичар и научник. 

Odličan vizuelni prikaz efikasnosti vakcina. 0703_read

Genijalac ništa ne namerava da uvodi jer mu to nije struka. Nadležne zdravstvene ustanove će proceniti šta je neophodno preduzeti. Nadam se da će ih oni koji donose odluke poslušati.

Ko ti brani da postojiš, šta pričaš? Slobodno možeš da osnuješ svoje "debilno pleme" ako to želiš.

Постоји право да се лечиш ако си болестан. Нико не може да ти то забрани. То постоји. Све остало су идиотски бесмислени термини. 

Исто као што постоји право да купиш аутомобил, нико то не може да ти забрани, али је дебилно рећи да имаш право на аутомобил, јер то имплицира да је неко дужан да ти да аутомобил. Исто као што право на здравље имплицира да је неко дужан да ти обезбеди здравље. Нико није, не може и не треба да буде дужан да ти обезбеди здравље. 

Као што нико није дужан да ти да аутомобил, тако нико није дужан да ти да здравље. Одеш код доктора, платиш га да те прегледа, дијагнозира и лечи. То је јеидно право које постоји. 

Jesi li razmišljao da napišeš knjigu o tome? 

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...