Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 35 минута, Avocado рече

Ok, evo nek smo ustanovili to da ja "ne smem" da napišem CFR za kovid... jel to menja okolnost da si toliko prsao da ne možeš da zapamtiš nešto što ti se ne uklapa u narativ?

Не, слободно можеш да наставиш да трабуњаш глупости о мом наративу стварно ме не занимају. Не занима ме дискусија са кукавицама, јер.. па логично куаквице су неће бити искрени, биће покварени, лоши су људи. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Клауд ће први да пукне јер је још једна предикција коју сам погодио.

Ja ne prestajem da pucam od kad si ponosno izjavio na forumu "Lek za kovid postoji" :D:D 

Od tad pucam i pucam... :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, haveaniceday рече

Не, слободно можеш да наставиш да трабуњаш глупости о мом наративу стварно ме не занимају. Не занима ме дискусија са кукавицама, јер.. па логично куаквице су неће бити искрени, биће покварени, лоши су људи. 

Ne trabunjam ništa, nego te prosto pitam nešto prilično jednostavno... da li se sećaš šta sam ti rekao svaki put kada si poredio CFR za koronu i za grip... dakle, nisam ti to jednom rekao i nije bilo usputno nego smo svaki put debatovali oko toga... ti se toga ili sećaš ili ne sećaš... moja pretpostavka je da si potisnuo da bi mogao da opet guraš istu priču tj. narativ... možda se i sećaš ali se praviš blesav iz istog razloga... svodi se na isto i nisam siguran šta je gore od ta dva...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

preporučujem svima sledeći dokumentarac:

- potpuno izmišljena tvrdnja da "asimptomatsko širenje" doprinosi pandemiji

- potpuno zamenjena teza šta predstavlja "slučaj" a šta "infekcija" proizvoljnim a ne tačnim tumačenjem i izvođenjem PCR testa

- potpuno pogrešna primena (poznatih epidemioloških) mera i restrikcija a sve zasnovano na pogrešnom shvatanju i upotrebi (šta tačno označavaju) termini "slučajevi" (potpuno zdravi ljudi imunih na bolest) i "bolesni" (ljudi koji su oboleli). kao da ovo nije bilo dovoljno, onda su i mrtve počeli da redefinišu kao "slučajeve covid-a" (čovek pogine u saobraćajki, računa se kao covid slučaj)

- potpuni preokret priče o maskama, gde su na početku preporučivali da se ne nosi u kasniju obavezu nošenja

- potpuni "stručnjak" za viruse Bil Gejtz i njegova agenda o vakcinama koju WHO oberučke prihvata i promoviše

- potpuno svesno zabranjivanje protokola ranog tretmana i preventive koji su se pokazali vrlo uspešni ... samo zato da bi se po hitnom postupku (koji kao preduslov zahteva da ne postoji drugi način lečenja) "odobrile" za upotrebu "vakcine" iako ne ispitane i do sada (po svojoj tehnologiji) ne korištene na ljudima.

- potpuno katastrifalni nus-efekti

- i naravno potpuna kontrola sa "pasošem"

- moram da priznam da film ima i deo koji bi ja lično bacio u kantu za smeće, a to je deo o "veri", zadiranje u taj domen smatram vrlo zabrinjavajućim i potpuno ne potrebnim (pošto naslov implicira da bi se umesto nauke verovatno trebala pratiti neka nova "vera", koju bi ovi "borci za slobodu" osmislili, ne hvala). 

WWW.BITCHUTE.COM

June 20, 2021 Everyone from clergy to politicians have repeatedly said we must "follow the science". But have lockdowns, social distancing, masking, testing, and vaccination actually been...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

@haveaniceday

Eto pošto imaš selektivnu amneziju, osvežiću ti sećanje... svaki put kada si pokušao da uporediš CFR gripa i korone (i naravno uvek se frljao između CFR i prave smrtnosti) sam ti objasnio:

- da CFR nije prava smrtnost, već samo broj umrlih na broj pozitivno testiranih (case fatality rate),

- prava smrtnost je uvek mnogo niža jer u CFR ne ulaze svi oni koji su lakše bolesni ili nemaju simptome, pa se nisu ni testirali, mada kod gripa sigurno ima i onih koji su umrli, a da niko nikad nije testirao da li imaju grip jer su "umrli od starosti",

- ni za jednu bolest nikada nije utvrđena prava smrtnost jer nikada nije bilo toliko masovnog testiranja opšte populacije tj. ljudi bez ikakvih simptoma,

- budući da se za koronu rade masovna tesiranja, CFR koji se dobija je neuoporediv sa CFR neke druge bolesti... tek kada  bi testirao toliko ljudi na grip i ispratio smrtnost, onda bi takvu cifru mogao da porediš sa ciframa za koronu.

Pošto je pretraga katastrofa našao sam dva primera gde sam ti to objašnjavao: LINK1LINK2 ali sam siguran da je bilo još...

Inače, to baljezganje kako je korona najsmešniji virus i malo jača od gripa je moglo da ima nekog smisla na početku kad se mnogo toga nije znalo, a sada je već potpuno umobolno... imamo cifre umrlih i znamo da nikada nije bilo ni blizu toliko umrlih od gripa osim od španskog gripa. Znamo da grip nikada nije napravio toliki pritisak na zdravstveni sistem da ljudi umiru zato što nema ko da ih leči. Znamo i da su mere koje su samo donekle smanjile širenje korone, gotovo skroz zbrisale grip... mani se ludačkih priča... naravno da korona nije smrtonosna kao ebola (niko nikad nije ni tvrdio da jeste) ali je značajno smrtonosnija od gripa...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, dragisa рече

vesti: 141 čovek u bolnici, od čega 43 na IN, od čega 18 na ventilatorima ... 06:35: "all but one are vaccinated"

Lapsus...

42 of the 43 people in ICU are unvaccinated

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, haveaniceday рече

И шта са тиме? И за грип имамо вакцину и зато имамо мањи ЦФР. Вакцинишу се ризични и преживе и онда имаш мали цфр. 

Сада када имамо све исте алате за борбу против короне као што имамо против грипа.. сада их третирају исто... логично, јер су слични. 

Grip i Covid-19 nikako ne mogu biti "slični" niti se mogu "tretirati isto"  čak i da imaju približno isti CFR... jer CFR nije merilo za procenu realne opasnosti koju predstavlja određena zarazna bolest. SARS i MERS npr. imaju znatno veći CFR od Covid-19 ali nisu ubili ni približno isti broj ljudi kao kovid.

27.png

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, dragisa рече

@Avocado  ovo je komentar novinara, gde je originalni izvor gde se vidi da je on lično (Dr Jeremy McAnulty) ispravio rečeno?

Ne mogu da nađem gde je objavljena ispravka ali dok tražim vidim da svi australijski portali prenose ispravljenu verziju, kao da je rekao da su svi osim jednog koji je dobio jednu dozu nevakcinisani...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, fsa рече

Grip i Covid-19 nikako ne mogu biti "slični" niti se mogu "tretirati isto"  čak i da imaju približno isti CFR... jer CFR nije merilo za procenu realne opasnosti koju predstavlja određena zarazna bolest. SARS i MERS npr. imaju znatno veći CFR od Covid-19 ali nisu ubili ni približno isti broj ljudi kao kovid.

27.png

Ma nije to njemu uopšte bitno... poenta je da je narandžasti balvan rekao da je 3,4% (koliko je tada bio CFR za covid) "false number" i od tada je Mlađi baš bitno da balvan nekako retroaktivno ispadne u pravu...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragisa рече

@Avocado  sve je moguće malo je zbrbljao a i mesto u govoru može biti i ovako i onako shvaćeno...

Zvučalo mi je kao lapsus, zato sam i potražio... da tako nešto izgovara u zemlji u kojoj ima samo 12% vakcinisanih, bavio bi se više tim podatkom... jer bi to onda bio baš mnogo iznenađujuć i bitan podatak...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...