Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Пре сат времена, haveaniceday рече

1. Залажем се за вакцине
2. вакцинисао сам се

Bravo za tebe!

Не друже, нису то измисли авакси, то авакси само користе јер види да сте се попели људима на главу... као мени. Све вас више и више људи презире, али буквално презире...  

Neko te iznervirao? 

Замисли када вам је публицитет толико негативан да поред очигледне истине људи не могу да вас смисле и стављају вас у исти ранг са ДрВелков и ДрЈованом... 

Njima ta istina nije očigledna već baljezgaju kako narod pobiše vakcine. Čast je biti među onima koje takvi ne mogu da smisle.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, fsa рече

Odličan vizuelni prikaz efikasnosti vakcina. 0703_read

Није приказ ефиаксности вакцина јер за те резултате може да буде заслужно још много фактора поред вакцина. Проблем је што коњу када ставиш узде, он види само тамо где га кочијаш усмери. 

Цитат

Njima ta istina nije očigledna već baljezgaju kako narod pobiše vakcine. Čast je biti među onima koje takvi ne mogu da smisle.

0.1 % људи верује да је народ побио вакцине. Већина људи које ја знам који неће да се вакцинишу не мисли то. 

Цитат

Ko ti brani da postojiš, šta pričaš? Slobodno možeš da osnuješ svoje "debilno pleme" ako to želiš.

Активно радите на томе да забраните људима да причају. 

WWW.THEGUARDIAN.COM

President says he hopes platform won’t take his earlier remark ‘personally’ and instead act to save lives

Хоћете да одузмете људима слободу говора. Констатно се покушава та нека научна тиранија, где се узме нека тема где су научници врло вероватно у праву, и онда се користи та тема и људи који се супростављају било чему да се крше основна права људи као што је право на слободу говора, право на рад, право на кретање... 

Јер ето.. имамо подзаконски акт који нам даје за право да радимо то..

Цитат

Jesi li razmišljao da napišeš knjigu o tome? 

Постоје већ књиге о томе, могу да ти препоручим неке. Тражи била шта из природно правне филозофиије... позитивних и негативних права итд...  ако већ нећеш ја да ти препоручујем. 

Знам да од ауторитета и њихових твитова ниси макао, да ти је размишљање својом главом и информисање ван онога што се сервира баш маинстреам тотална непознаница.. али покушај... 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, fsa рече

Čast je biti među onima koje takvi ne mogu da smisle.

Лакше ми је да смислим човека који је глуп и неинформисан, није крив.. углавном нема капацитета. 
Тешко ми је да смислим човека који има функционални мозак а жртвовао би основна права као од шале.

Мени је постало јасно каква су екипа провкаси типа клаудкинг и авокадо када су ухапсили ону Јовану Велков а ови по науци тамо славили као да им је дедамраз донео поклон. 

Замисли ухапсе жену јер лупета глупости и шири дезинформације.. .мада сумњам да код тебе то ради... теби су кинези супер а они буквално заваривали људе у куће... 

када ти са тиме ниси видео проблем тешко да можеш да разумеш важност личних права... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, cloudking рече

Ne moza ta glupost dugo da bude zatvorena u glavi... Mora dizbije negde :)

оно што мој посао сведочи јесте да знам да решавам логичке проблеме боље него други људи..
оно што твој посао сведочи о теби јесте да добро лажеш ... 

..... можда сам ја ипак тај који је глуп али нешто сумњам...нелогично је мало.. 

Цитат

Neces. Pisaces i dalje.

Само ме посматрај... 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, fsa рече

Još jednom za sve one koji misle da država ne sme da im ograniči ili suspenduje prava koja imaju:

On 20.7.2021. at 17:16, fsa рече

Ne sme čl 25. Ustava RS ni u kom slučaju. 

Vakcine su u eksperimentalnoj fazi a zabranjeno je eksperimentisanje nad ljudima. Ne sme Država da kaže "moraš primiti ovo eksperimentalno đubre pod pretnjom gubitka slobode kretanja, prava na zdravstvenu zaštitu, prava na obrazovanje, slobode okupljanja, itd."

Ti si gulag-leming kome je lemingovanje pojačano Stokholmskim sindromom. 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Tumaralo. рече

Ne sme čl 25. Ustava RS ni u kom slučaju. 

Vakcine su u eksperimentalnoj fazi a zabranjeno je eksperimentisanje nad ljudima. Ne sme Država da kaže "moraš primiti ovo eksperimentalno đubre pod pretnjom gubitka slobode kretanja, prava na zdravstvenu zaštitu, prava na obrazovanje, slobode okupljanja, itd."

Ti si gulag-leming kome je lemingovanje pojačano Stokholmskim sindromom. 

Baš će tebe neko da pita šta se sme a šta ne :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Проблем је што коњу када ставиш узде, он види само тамо где га кочијаш усмери. 

Jesi li probao da ih se nekako oslobodiš? Vredi pokušati...

0.1 % људи верује да је народ побио вакцине. Већина људи које ја знам који неће да се вакцинишу не мисли то. 

Narod je pobio vakcine? :scratch_head:

Активно радите на томе да забраните људима да причају. 

WWW.THEGUARDIAN.COM

President says he hopes platform won’t take his earlier remark ‘personally’ and instead act to save lives

Хоћете да одузмете људима слободу говора. 

Koji mi? Ja i čika Bajden? confused1

Констатно се покушава та нека научна тиранија, где се узме нека тема где су научници врло вероватно у праву, и онда се користи та тема и људи који се супростављају било чему да се крше основна права људи као што је право на слободу говора, право на рад, право на кретање... 

Država ima pravo i obavezu da nerazumnima koji ugrožavaju zdravlje i život drugih stane na put. Ne sviđa ti se to? Tvoj problem.

Постоје већ књиге о томе, могу да ти препоручим неке. Тражи била шта из природно правне филозофиије... позитивних и негативних права итд...  ако већ нећеш ја да ти препоручујем. 

Mogu li ja tebi da preporučim dobrog psihoterapeuta? Javi ako si zainteresovan.

Знам да од ауторитета и њихових твитова ниси макао, да ти је размишљање својом главом и информисање ван онога што се сервира баш маинстреам тотална непознаница.. али покушај... 

Haha... kompliment je čuti ovo od tebe :dobro:

Подели на овим сајтовима

Хоћете да одузмете људима слободу говора. Констатно се покушава та нека научна тиранија, где се узме нека тема где су научници врло вероватно у праву, и онда се користи та тема и људи који се супростављају било чему да се крше основна права људи као што је право на слободу говора, право на рад, право на кретање... 

Teoreticare zavere i njihove  pione uvek prepoznas po drami i kukumavcenju...

KO vam je oduzeo slobodu govora, ajde ne lupajte vise gluposti. Vec dve godine slusamo dranje brljivih ljudi o prisilnoj vakcinaciji koji NIKO NIGDE ne sprovodi a sad su poceli i slobodu govora da vam ukidaju.... jeeeeesteeeeeee

Drama. Kukumavcenje. Patetika.... Sramota.

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Тешко ми је да смислим човека који има функционални мозак а жртвовао би основна права као од шале.

Poput onih sto nemaju problem sa zrtvovanjem ljudskih prava jer nema niko bolji od Vucica pa je onda ok kad on to radi? :aplauz:

оно што мој посао сведочи јесте да знам да решавам логичке проблеме боље него други људи..
оно што твој посао сведочи о теби јесте да добро лажеш ... 

..... можда сам ја ипак тај који је глуп али нешто сумњам...нелогично је мало.. 

Argument iz treceg osnovne...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tumaralo. рече

Vakcine su u eksperimentalnoj fazi

Nisu.

Jovana Stojkovic, Nestorovic i ostale budale i cirkuzanti te lazu a ti nisi dovoljno pametan da to uocis.

пре 1 сат, Tumaralo. рече

Ne sme Država da kaže "moraš primiti ovo eksperimentalno đubre pod pretnjom gubitka slobode kretanja, prava na zdravstvenu zaštitu, prava na obrazovanje, slobode okupljanja, itd."

Naravno da ne sme. Zato to i ne kaze....

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

када су ухапсили ону Јовану Велков

То неки хибрид Јоване Стојковић и Слађане Велков? Мора да је Ђилас створио у неком од супертајних експеримената које плаћа својим тајкунским парама  0703_read

Подели на овим сајтовима

Лакше ми је да смислим човека који је глуп и неинформисан, није крив.. углавном нема капацитета. 

Ustavom i zakonima svake normalne države regulisano je da u slučaju epidemije zarazne bolesti država može privremeno ograničiti ili suspendovati određena prava kako bi se zaštitilo zdravlje i ljudski životi. Sebični i ograničeni ljudi to ne mogu da razumeju i prihvate.

Мени је постало јасно каква су екипа провкаси типа клаудкинг и авокадо када су ухапсили ону Јовану Велков а ови по науци тамо славили као да им је дедамраз донео поклон. 

Замисли ухапсе жену јер лупета глупости и шири дезинформације

Opet lupetaš, dečko... Slušajući gluposti pomenute nadrilekarke lakoverni i tako prepametni poput tebe su ugrozili zdravlje svoje dece:

WWW.FACEBOOK.COM

Zbog interesovanja nekih clanova o nekadasnjoj vodji antivakcinalnog pokreta u Srbiji i njenih tretmana na kojima bi i Mengele pozavideo, prenosim vam jedan tekst koji davno napisah o MMS (Master...

теби су кинези супер а они буквално заваривали људе у куће... 

када ти са тиме ниси видео проблем тешко да можеш да разумеш важност личних права... 

Pametni ljudi... nisu ludi da puste nerazumne budale da slobodno šetaju i šire zarazu :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Uuuu veliki postovalac licnih prava koji voli diktatore :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...