Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

image.png.1be5f327713ffdf54f2888b4851e8292.png

"First grade primary school students resume classes in Hangzhou, China. It is interesting to observe that all of them are wearing specially-designed hats, which help them to keep the right social distance."

Подели на овим сајтовима

ха ха оцвај Кон је шоу шта све треба да се уради за тертетане, али може то и коцкарнице имају приоритет

Говорећи о укидању мера у ванредном стању, рекао је да је немогуће направити теретане без икаквог ризика за преношење коронавируса.

„Тератане (могу да раде) ако постоји заказивање (термина), баријера са хлором за дезинфекцију ципела, да сви носе заштитне маске, рукавице, да свако има свој пешкир, који се посебно издваја, да се након (вежбања) справе дезинфикују. Тек онда можете да кажете да је ризик сведен на минимум, али и даље постоји”, рекао је Кон, јавља Бета.

Он је оценио и да је ризик од контактра у парковима и на улицама у случају да буде у потпуности укинута забрана кретања „стотинама пута већа од ризика у теретанама”, због односа броја људи који иду у теретане и који се крећу на отвореном.

„Да ли ће сви да носе маске? Да ли смо сигурни да смо убедили становништво? Само ако забранимо кретање можемо да кажемо да је ризик смањен. Ако нема другог начина онда је то једини начин”, навео је Кон.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Evo još jednog poznatog lika sa kalamburom u glavudži. Nedotupava moždano-bezvijugna, sa ravnim mozgom osoPa, koja se "proslavila" revnozemljašenjem.

Pvo se tim lupetanjem predstavila urbi et orbi u nekoj tv-emisiji (Balkanskom ulicom ili tako nešto), da bi se nakon toga sa tim istim istakla i blentavim društvenomrežnim aktivizmom.

"Zašto golubovi padaju mrtvi"? Ne zbog 5G(ejcove) mreže, na žalost svih zaverologa, nego su - quelle horreur (ovo bez ikakve ironije) - potrovani od strane idiota. 

(Video sam negde da Španija ima problem sa jednom vrstom papagaja, koja im uništava određena stabla po gradovima. Njih truju otrovom furadanom, kako se vidi iz drugog tvita, a kolateralne žrtve su i golubovi).

.

.

.

Odgovor tupanu Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije:

Подели на овим сајтовима

значи може теретана а не може Црква или после теретане иде карантин за празник рада 1 мај? па кога то фарба др Кон и струка? Ко је овде луд, а ко збуњен? једном су му прошле лажи, али други пут.

Нигде на земаљској кугли где су уведене рестиркције није отворена теретана, то је било прво што је затворено и биће последње отворено. Али у Србији има нека екипа која  држи теретане и лобира  струку то је једино објашњење. Али ако је тако, онда др Кон ради за мале паре и малтерита људе без везе.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2020. at 23:54, Дејан рече

Jok, sedeces kuci da ne zaraziš druge.

Expand  

И до понедељка си оздравио ако си се заразио?

Вау.....

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2020. at 21:22, Avocado рече

Nisi baš shvatio poentu... ako moraš da tražiš i da nam nalaziš autoritete... onda ti oni nisu autoriteti... samo tražiš nekog ko isto misli kao ti, a ko ima diplomu... nisi ga poslušao jer ima diplomu, nego si ga "poslušao" samo zato što isto misli što i ti (bez diplome)...

To što ovaj pride i nema odgovarajuću specijalizaciju je nebitno...

Ni blizu... rečeno ti je šta ovaj lupeta... ali ti si to odbacio tvrdnjom da je on autoritet... zato sam i prokomentarisao to što jesam...

Ja se i ne pozivam na autoritete... samo mi je smešno kada zaverolozi iskopaju jednog stručnjaka koji ima suprotno mišljenje od svih ostalih i onda njega proglase za autoritet...

Expand  

Напротив, не МОРАМ ја ништа да вам налазим, већ ви НЕЋЕТЕ да послушате другачије мишљење па вам људи сервирају другу страну медаље.

Још једном ћу и теби као и Нину поновити, тамо раде тимови лекара, човек даје свој допринос због компликација на плућима као хематолог. Ваљда је бар теби јасно да одлуку о начину третирања оболелих (јер највише умиру од компликација везаних за друге болести, не корону, Аман!) не ради само једна грана струке???

Што се тиче лупетања - шта су се све Кон и компанија налупетали нећу да наводим. Колико сви стручњаци на свету мало-мало залутају сви видимо, чим нема консензуса. Међутим, забрињава то што вам човек из своје струке лепо објасни како и из ког разлога настаје претерана реакција организма У ПЛУЋИМА, који рецептори и из ког разлога доводе до претераног скупљања секрета и за који део генома вируса је то везано.

Јок, батице, ни да поменеш ТАЈ део СТРУЧНОГ мишљења (јер то ЈЕСТЕ део његове струке као хематолога) јер се очигледно не слаже са твојим виђењем, већ се ухватиш за онај део за који и сам каже да је нестручан (самим тим има право на промашај, што не спорим да чини).

Дакле, уместо да покажеш своје разумевање и прокоментаришеш ОНАЈ ДЕО ЊЕГОВОГ ПИСАЊА КОЈИ АКЦЕНТУЈЕМ, ти се хваташ за део ван суштине.

Да простиш на изразу, боли ме Пајо за такав дијалог.

Подели на овим сајтовима

On 27. 4. 2020. at 0:28, mario beloti рече

ха ха оцвај Кон је шоу шта све треба да се уради за тертетане, али може то и коцкарнице имају приоритет

Говорећи о укидању мера у ванредном стању, рекао је да је немогуће направити теретане без икаквог ризика за преношење коронавируса.

„Тератане (могу да раде) ако постоји заказивање (термина), баријера са хлором за дезинфекцију ципела, да сви носе заштитне маске, рукавице, да свако има свој пешкир, који се посебно издваја, да се након (вежбања) справе дезинфикују. Тек онда можете да кажете да је ризик сведен на минимум, али и даље постоји”, рекао је Кон, јавља Бета.

Он је оценио и да је ризик од контактра у парковима и на улицама у случају да буде у потпуности укинута забрана кретања „стотинама пута већа од ризика у теретанама”, због односа броја људи који иду у теретане и који се крећу на отвореном.

„Да ли ће сви да носе маске? Да ли смо сигурни да смо убедили становништво? Само ако забранимо кретање можемо да кажемо да је ризик смањен. Ако нема другог начина онда је то једини начин”, навео је Кон.

Expand  

Струка...

Брука...

Подели на овим сајтовима

On 27. 4. 2020. at 5:15, Јанко рече

Напротив, не МОРАМ ја ништа да вам налазим, већ ви НЕЋЕТЕ да послушате другачије мишљење па вам људи сервирају другу страну медаље.

Expand  

Slušam drugačije mišljenje...

1 hour ago, Јанко said:

Још једном ћу и теби као и Нину поновити, тамо раде тимови лекара, човек даје свој допринос због компликација на плућима као хематолог. Ваљда је бар теби јасно да одлуку о начину третирања оболелих (јер највише умиру од компликација везаних за друге болести, не корону, Аман!) не ради само једна грана струке???

Expand  

Jasno mi je... samo mi nije jasno zbog čega to ponavljaš... tj. kakve to ima veze sa dosadašnjim razgovorom.

1 hour ago, Јанко said:

Што се тиче лупетања - шта су се све Кон и компанија налупетали нећу да наводим. Колико сви стручњаци на свету мало-мало залутају сви видимо, чим нема консензуса. Међутим, забрињава то што вам човек из своје струке лепо објасни како и из ког разлога настаје претерана реакција организма У ПЛУЋИМА, који рецептори и из ког разлога доводе до претераног скупљања секрета и за који део генома вируса је то везано.

Јок, батице, ни да поменеш ТАЈ део СТРУЧНОГ мишљења (јер то ЈЕСТЕ део његове струке као хематолога) јер се очигледно не слаже са твојим виђењем, већ се ухватиш за онај део за који и сам каже да је нестручан (самим тим има право на промашај, што не спорим да чини).

Дакле, уместо да покажеш своје разумевање и прокоментаришеш ОНАЈ ДЕО ЊЕГОВОГ ПИСАЊА КОЈИ АКЦЕНТУЈЕМ, ти се хваташ за део ван суштине.

Да простиш на изразу, боли ме Пајо за такав дијалог.

Expand  

Taj deo o kojem sad pričaš nisam ni video... video sam i komentarisao povodom ovoga...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 27. 4. 2020. at 7:03, Avocado рече

Slušam drugačije mišljenje...

Jasno mi je... samo mi nije jasno zbog čega to ponavljaš... tj. kakve to ima veze sa dosadašnjim razgovorom.

Taj deo o kojem sad pričaš nisam ni video... video sam i komentarisao povodom ovoga...

Expand  

Па наравно, после Х потпитања од стране админа и одвођења приче на потпуно небитне ствари (јер га МРЗИ да прочита, да погледа, па после постави безброј несувислих потпитања), дођемо до тога да нисте ни прочитали ЦЕО интервју који сам раније поставио, већ фрагменте из преписке са "вучкољупцем" (али то не утиче на његово расуђивање, док моје противљење истом итекако утиче. Цврц).

Ево, као објективан лик који хоће да врши конверзацију и размотри ствари, молим коментар за овде ИЗНЕСЕНЕ ТВРДЊЕ о тестовима (а сви знамо да је њихова поузданост 30-50% и ипак их узимамо као валидне, ево владика Давид једном тестиран, без симптома, одведен - која је вероватноћа да НИЈЕ позитиван?), валидности истих и сличних, о медијима (исти снимци у различитим временима и местима, лажњаци попут оне сестре, ковчега у Италији итд), о повећању дистанце која се лансира преко медија (Фокс, ЦБС... и код нас је неко од медија једном тако нешто поменуо па заћутао!) а не од струке, могућности да си позитиван ако си вакцинисан од сродних болести задњих година итд исл.

Дакле, немам појма која је мрежа ово лансирала, интересује ме ИСТИНИТОСТ реченог. На страну да ли је завера или није - да ли су примедбе ОПРАВДАНЕ и ако нису зашто нису? (А да није одговор - нема одговарајућу диплому и крај)

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2020. at 9:08, Иван ♪♫ рече

Prvih par minuta kaze sledece: Stanford univerzitet je sproveo istrazivanje u Santa Klari, 3300 ljudi je ucestvovalo, testirali su ih na antitela, i otkrili su da su mnogi vec prelezali bolest, i da je prema tome broj inficiranih 50-85 puta veci od ranijih procena, sto s druge strane znaci da je smrtnost 50-85 puta niza, i otprilike na nivou smrtnosti sezonskih bolesti.

Expand  

Крист Мартенсон је писо о огромним грешкама ове студије. Сматра је потпуно непоузданом. Испитаници морају да буду репрезентативни узорак популације аза студију су скупљали преко фејсбука.

Неки од видеа од прошле седмице.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...