Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 10. 11. 2021. at 13:17, Bernard рече

Odavno su prestali da mešaju, to su radili pre 40-50 god.  Ovo što sada rade je čista politika, biznis i kontrola - lažu, mažu, mute, petljaju i mućkaju. Mnogi su se uplašili i poverovali, vakcinisali se, i kako sad da priznaju da su pogrešili! Pa normalno da će i dalje da "duvaju u trubu dragačevsku."! 

Covid-19 je samo kazna jer im ljudi nisu verovali u vakcine protiv gripa. I sad su nam uvalili covid. U zadnjih 15 god. (pre covida) prosek vakcinisanih u Sloveniji protiv gripa je bio 7-8 %, samo jedne godine, čini mi se da je to bilo 2012,  je bilo 12% vakcinisanih. Cena vakcine 16€, penzionri besplatno, pa ni taj mamac im nije uspeo. Očekivali su najmanje 80% vakcinisanih svake godine, pa ništa od toga, propao im posao!

Najgora vakcinau USA je vakcina protiv gripa, ne sumnjam niti najmanje da će sutra u Kuriru :smeh1::)) biti objavljen članak koji će ovu moju vest demantovati!

The last report issued by the Ministry of Justice (Vaccine Court) in 2013 for compensation issued by the Health and Humanitarian Service for people injured or died by vaccines was published in December 2013 and covers the period from 16 August. 2013 to 11. / 15/2013.

During this period, 139 receivables were resolved, of which 70 were claims for damages. Thus, just over 50% of the claims for compensation for the vaccine were reimbursed during this period.

Once again, the highest percentage of compensation was for the flu vaccine, and the highest for Guillain-Barré syndrome (GBS). However, these facts, stored in a file on the website of the Ministry of Health and Social Services, are never reported by the mainstream media.

Of the 70 compensation cases, 42 were due to the influenza vaccine or 60% of resolved cases where compensation was awarded for injury or death due to the vaccine. In total, the remaining 40% of resolved cases included the following vaccines: Hep B, Tetanus, HPV, DTaP, MMR, IPV, PCV, Hib, meningococcus, chickenpox, TD.

Diapozitiv 16c

Slide17c.jpg

Diapozitiv 18c

Slide19c.jpg

Diapozitiv 20c

Slide21c.jpg

Diapozitiv 22c

Diapozitiv 23c

Slide24c

Dodatak gratis :smeh1:

WWW.GENENGNEWS.COM

A list of 15 vaccines, ranked by sales and representing the 15 top-selling vaccines of 2012.

Expand  

Види, ја се нисам покајао. Рус је ок. Мсм да сам бар 1-2 пута реаговао благо на вирус, био у НЕбезбедном контакту са зараженима, нисам се тестирао јер су симптоми били врло благи а ја нисам био на послу...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 14:33, Avocado рече

Kako mali Perica zamišlja nauku...

Expand  

На жалост, није баш тако. Прост пример: мешање фајзера и спутњика је чист експеримент "in vivo". Ови (лекари који препоручују фајзера после спутњика) се МАДАЈУ (не знају и немогу знати!) да ће им резултати ићи у прилог. Лекари код нас препоручују мешање (sic! што би рек'о Таса), а опрезни лекари кажу да НЕМА СТУДИЈЕ О ТОМЕ! На основу чега то препоручујеш човеку, докторе?!?

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 16:52, Јанко рече

На жалост, није баш тако. Прост пример: мешање фајзера и спутњика је чист експеримент "in vivo". Ови (лекари који препоручују фајзера после спутњика) се МАДАЈУ (не знају и немогу знати!) да ће им резултати ићи у прилог. Лекари код нас препоручују мешање (sic! што би рек'о Таса), а опрезни лекари кажу да НЕМА СТУДИЈЕ О ТОМЕ! На основу чега то препоручујеш човеку, докторе?!?

Expand  

"Study after study has shown that people who receive two different COVID-19 vaccines generate potent immune responses, with side effects no worse than those caused by standard regimens.

But now, for the first time, researchers have shown that such ‘mix and match’ regimens are highly effective at preventing COVID-19 — roughly matching or even exceeding the performance of mRNA vaccines."

WWW.NATURE.COM

Combining two different COVID-19 vaccines provides protection on par with that of mRNA vaccines — including protection against the Delta variant. Combining two different COVID-19 vaccines...
WWW.NATURE.COM

Preliminary results from a trial of more than 600 people are the first to show the benefits of combining different vaccines. Preliminary results from a trial of more than 600 people are the...

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Поштовање свима, који су писали на ову тему, без обзира на ниво комуникације и квалитет информација.

После великог броја одгледаних клипова (анализа, сведочанства, обавештења итд.) коначно сам нашао веома једноставан и схватљив клип који доста тога објашњава. Нека ми опросте они који су можда ово већ поставили

https://youtu.be/ufy2AweXRkc

Screenshot_20211110-202545.thumb.png.9892f195434bec31a6ce20e4902b6108.png

клип траје 22:24 и мислим да га је вредно погледати. Објашњење је врло лако схватљиво и људима који нису толико медицински образовани.

Ко не жели да га погледа, укратко: Нови Pfizer лек, који ради на истом молекуларном или биохемиском принципу као и Ивермектин, показује добре резултате тако што блокира 3CL main protease. Укратко: овај 3CL Mpro је неопходан да се вирус репликује јер сецка протеине на мање протеине од којих настаје следећи вирус.

Међутим, Ивермектин се показао бољим, из колико сам схватио два разлога. Поред блокирања 3CL main protease, има шири спектар блокаде рецептора и спајк протеина. Такође Ивермектин се показао ефикаснијим уколико дође до мутације вируса.

За све оне који не желе да троше драгоцено време на гледање клипа, у самом опису клипа имате детаљно изнете све битне чињенице из разних научних радова. Ко је на нивоу молекуларног биолога требао би да разуме. Мислим да нема потребе да овде ставим неколико слика самог описа клипа.

Свако Вам добро од Господа и Спаса Васкрслога нашега Исуса Христа.

Праштајте

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 14:33, Avocado рече

Kako mali Perica zamišlja nauku...

Expand  

Знаш како финансије у академији функционишу? Стриктно научно гледано, и негативан резултат је допринос. Међутим психолошки није тако, и дошло је до кризе, управо јер се сви тркају да наштимају резултате.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 16:41, Јанко рече

Види, ја се нисам покајао. Рус је ок. Мсм да сам бар 1-2 пута реаговао благо на вирус, био у НЕбезбедном контакту са зараженима, нисам се тестирао јер су симптоми били врло благи а ја нисам био на послу...

Expand  

Uopšte nisam mislio na kajanje, samo na stid. Velika razlika.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 11:08, Branka62 рече

Ja pak ne znam što ti misliš da sam povredjena.

Expand  

Ево објаснићу ти зашто... реагујеш по мом мишљењу пребурно. Не би требало да те чачне уопште то што смо коментарисали. Не видим проблем.
Ево например ти то описујеш као "виши ступањ оговарања". Ако то није пренагла реакција на то што смо искоментарисали, не знам шта јесте...

Баш онако, лоше доживљаваш то. 

Ал да не заборавимо да је ово интернет па да се емоције и стања не преносе баш најбоље у писаној форми, да је то лако радити свако од нас би био добар писац. 

Мене по интернету у писаној форми доживљавају као да хоћу да бијем народ са којим причам, па се онда чуде када уживо није тако.... нпр. 

Цитат

Ako si ti zaboravio odakle smo krenuli ja nisam. Krenuli smo od tvojih tvrdjenja

"...ti lajkujes postove i citiras i prenosis ljude koji sve to rade, i onda se pravis suntava kao "nisam ja plasila". 

"A lajkovala si svaki post koji je prenese od onog dr.Ivkovica iz nisa koji ..."

Kada sam zatražila konkretne dokaze za ta tvrdjenja, ti ništa. A u svetlu rečenice da na taj način aktivno širim kulturu zastrašivanja, to su ozbiljne optužbe.

Expand  

Нису, ту су све неозбиљна чаврљања између људи на интернетима. Зато ми се и не прибављају докази, јер ти немаш апсолутно никакву последицу и да сам у праву и да лупам глупости. 

1. Да сам у праву ти си ту само једна кап у мору. Далеко си од неког битног и кључног фактора. 
2. Ако нисам у праву, ти апсолутно никакву штету од моје "оптужбе" немаш. Неће нико да те казни, да те воли више или мање зато што је неки млађони написао нешто шта мисли о твом понашању на интернетима.

Ја овде читам, коментаришем, износим моја мишљења, од доказивања на интернету нема пуно вајде, то мие је научило 10 година искуства овде, чак ни од тога да лу пирчаш истину или лупеташ глупости нема пуно вајде. Доживео сам да ме људи који ме знају по 10 година на интернетима доживљавају као лажова и вучићевог гласача итд, да сам од једном постао глуп (иако ми је иста особа која ми је рекал да сам глуп пре неколико година рекла да сам јако паметан) и тако даље.

Ето ти ти је моја перспектива због које ти не дајем директне одговоре а ти како `оћеш. 

Цитат

Da li primećuješ da si napisao kako se prećutno slažeš sa obaveznom vakcinacijom? Možda ne trenutno ali kad dodje vreme. Dakle, isto ono što meni zameraš.:)

Expand  

Написао више постова против обавезне вакцинације, али ниси далеко од истине, а ево и то ћу да ти објасним... све ме је више брига хоће ли вакцинациај бити обавезна или не јер сматрам да српски народ треба зајебавати, нисмо ми за демократију, код нас су либерали главне аутократе. 

Код нас пропагирају обавезну вакцинацију, хапшење несторовића јер лупета и остале глупости, а ови други који су против тога нису из неких правно моралних разлгоа него из неких теорија завере, ми смо пропао народ који заслужује диктатуру и батину. 

Када имамо ситуацију да имамо људе који кукају на вучићеву диктатуру и у исто време се залажу да тај исти вучић добије још више власти и моћи у рукама, јасно ми је да живимо окружени општим одсуством неке слободарске културе међу људима који не знају ни шта хоће, а и када би знали не би знали како се постиже. 

Тако да једноставно нисам далеко од тога што ти замерам, ово што пишем више пишем рефлексно у нади да ће можда једног дана дапостанемо друштво које ће да разуме да су слободе важне, и да морамо да их бранимо, чак и онда када нам краткорочно шкоде....

Подели на овим сајтовима

Ваксинисани молите се за невакцинисане, невакцинисани молите се за вакцинисане, еда би нам Господ у овоме помогао... јер изгледа сами себи нити можемо нити знамо.

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Podaci koje je Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) dobio iz 21 zdravstvene ustanove pokazuju koliko je vakcinisanih i nevakcinisanih među hospitalizovanim i umrlim kovid pacijentima.

U Opštoj bolnici Valjevo je od početka godine do 24. oktobra ukupno hospitalizovano više od 2.000 ljudi. Od tog broja je preminulo oko 22 odsto. Hospitalizovani i umrli su u najvećem broju bili nevakcinisani – prema tim podacima, bilo je hospitalizovano 83,9 odsto nevakcinisanih i 16,1 odsto vakcinisanih, a od broja umrlih 79,8 odsto je bilo nevakcinisano, a 20,2 odsto vakcinisanih.

Podaci koje je CINS dobio od Zavoda za javno zdravlje Vranje pokazuju da je od početka godine do 24. oktobra u Vranju od korone preminula 261 osoba, od čega oko 90 odsto nevakcinisanih.

bolnicu u Užicu, Priboju i Prijepolju, zbog korone je na bolničkom lečenju bilo smešteno nešto manje od 2.300 pacijenata. Od toga skoro 2.000 nije primilo vakcinu protiv koronavirusa.

Iz Opšte bolnice Novi Pazar za CINS navode da se od početka godine do sredine septembra u toj ustanovi među hospitalizovanima našlo od 85 do 90 odsto nevakcinisanih.

Od 9. do 15. septembra primljeno je još oko 50 kovid pacijenata, od kojih je više od polovine bilo vakcinisano, uglavnom Sinofarmom, piše CINS.
(Ovo je jedini negativan presek za vakcinisane, verovatjno su u piitanju stariji ljudi koji su vakcinisani pre vise od 4 meseca koji su zarazeni od strane svojih unuka jer se uklapa sa pocetkom skolske godine )

WWW.CINS.RS

Koliko je vakcinisanih u bolnici, koliko je vakcinisanih umrlo, nevakcinisani u bolnici, da li umiru nevakcinisani, broj zaraženih u bolnici

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 19:55, mirko1929 рече

Знаш како финансије у академији функционишу? Стриктно научно гледано, и негативан резултат је допринос. Међутим психолошки није тако, и дошло је до кризе, управо јер се сви тркају да наштимају резултате.

Expand  

Znam... na ovom forumu je mnogo puta diskutovano o ovoj krizi... samo to nema nikakve veze sa onom sličicom osim što dodatno potvrđuje da je sličica glupa...

Ona sličica je lajtmotiv new age kretena, kreacionista i ostalih zaverologa... kvazi-naučne ideje u koje veruju se ne objavljuju šatro samo zato što se ne uklapaju u nekakav narativ naučnih časopisa...

Replication kriza je pokazala upravo suprotno - da ćeš uspeti da objaviš štagod ako ti je metodologija iole naučna...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 20:10, haveaniceday рече

Баш онако, лоше доживљаваш то. 

Expand  

Ma kakvi. Nego me mrzi stalno da dodajem emotikone. U pitanju je baš ovo

је ово интернет па да се емоције и стања не преносе баш најбоље у писаној форми, да је то лако радити свако од нас би био добар писац.

Expand  

Да сам у праву ти си ту само једна кап у мору. Далеко си од неког битног и кључног фактора. 

Expand  

Naravno! Samo, ako ja ( ili bilo ko) radi nešto što ne treba, cilj opomene je, valjda, da više ne pravim gluposti. Ako sam nesvena gluposti koje činim, ni opomena nema smisla - napisana je tek tako.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 18:25, fsa рече

"Study after study has shown that people who receive two different COVID-19 vaccines generate potent immune responses, with side effects no worse than those caused by standard regimens.

But now, for the first time, researchers have shown that such ‘mix and match’ regimens are highly effective at preventing COVID-19 — roughly matching or even exceeding the performance of mRNA vaccines."

WWW.NATURE.COM

Combining two different COVID-19 vaccines provides protection on par with that of mRNA vaccines — including protection against the Delta variant. Combining two different COVID-19 vaccines...
WWW.NATURE.COM

Preliminary results from a trial of more than 600 people are the first to show the benefits of combining different vaccines. Preliminary results from a trial of more than 600 people are the...

Expand  

Ја у клин ти у плочу.

Овде нема истраживања за комбинацију Спутњик - Фајзер.

Само Фајзер-Астра-Модерна.

Не знам шта ти није јасно, осим да Астра и Спутњик нису исто, иако је принцип исти.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2021. at 20:00, Bernard рече

Uopšte nisam mislio na kajanje, samo na stid. Velika razlika.

Expand  

Зашто бих се стидео?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...