Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 18. 10. 2021. at 11:02, Јанко рече

Потпуно нетачно. То исто раде и вакцинисани јер и они МОГУ ДА ПРЕНОСЕ БОЛЕСТ И ДА СЕ РАЗБОЛЕ.

Невакцинисани ће се разболети и стећи антитела (њих 95% код куће уз лекове, пар % у болници) а неки и страдати (наравно, страдаће више него вакцинисани, али то НИСУ катаклизмичне бројке, аман!!!). Дакле, у нормалном свету се ЈАСНО наводе не само ВАКЦИНИСАНИ  већ и ПРИРОДНО ИМУНИЗОВАНИ (дају се утврдити тестом на антитела).

Што ширите хистерију где не треба? Чему такав тон? 

Овде људи бране право на еутаназију а не дају право на корону!

Свашта!!!

Expand  

Zar se nevakcinisani ne razboljevaju češće od vakcinisanih? Zar nisu veći prenosioci zaraze od vakcinisanih i ne čine većinu pacijenata po bolnicama? Zato sada imamo situaciju da su nam bolnice pune i da ostali pacijenti ne mogu da dobiju adekvatnu medicinsku pomoć. Odlažu se dijagnostičke procedure, snimanja, zračenja, terapije, operacije... umiru i umiraće nam ljudi mnogo više i od drugih bolesti. Čitava situacija jeste kataklizmična... ne znam kako to ne vidiš.

Prirodno imunizovani jesu koliko-toliko zaštićeni, ali ne trajno već samo nekoliko narednih meseci. To važi i za vakcinisane. Posle toga ponovo sledi ili vakcinacija ili tzv. "prirodna imunizacija" zaražavanjem. 

Ne znam gde ti vidiš histeriju... U Srbiji niti će biti obavezne vakcinacije niti će Crkva nešto preduzeti da zaštiti svoje vernike. Srećno vam bilo "pravo na koronu"...

Подели на овим сајтовима

@sampaganini92 Nema svrhe da se nadgornjavamo unedogled. Ja uopšte ne sumnjam da postoje prozorljivi duhovnici, ali i dalje ne mislim da je stav o vakcinama starca Eftimija plod sozercanja. Tu vrstu promašaja prilikom oslanjanja na sopstveno "umovanje" imali su čak i čudotvorci poput Sv. Pajsija Svetogorca. Vreme će pokazati ko je bio u pravu.

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Утерују страх у кости, манипулишу трудницама, малом децом.

Прети гинеколозима, прогаси их за антивакциначе :) и онда даље као да је он специјалиста за порођај. Па ваљда су и ти гинеколози студирали медициму, специјализирали на трудноћи и знају шта раде. У неким земњама се упозорава да су вакцине опасне у последњим месецима трудноће, а по њему су апсулотрно сигурне. 

А докази су му  поуздани као када је Кон рекао да се грудвама преноси корона.

WWW.POLITIKA.RS

Лекари који препоруче пацијенту да се не вакцинише против ковида 19 одговараће пред Судом части Лекарске коморе Србије, а могли би због тога и да изгубе лиценцу, изјавио је...

• Свиђа ми се 1

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 12:17, Onufrije рече

Утерују страх у кости, манипулишу трудницама, малом децом.

Прети гинеколозима, прогаси их за антивакциначе :) и онда даље као да је он специјалиста за порођај. Па ваљда су и ти гинеколози студирали медициму, специјализирали на трудноћи и знају шта раде. У неким земњама се упозорава да су вакцине опасне у последњим месецима трудноће, а по њему су апсулотрно сигурне. 

А докази су му  поуздани као када је Кон рекао да се грудвама преноси корона.

Expand  

Ne manipulišu, već pokušavaju da zaštite trudnice od onih koji ih neopravdano plaše vakcinama.

Nije svako ko nosi mantiju dobar sveštenik, niti je svako ko nosi beli mantil dobar lekar. Mnogo je onih koji samo "pišaju uz vetar".

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 9:09, Милошшш рече
STANJESTVARI.COM

Док нисам примио вакцину све је било у реду, сматра амерички кошаркаш Брендон Гудвин

Expand  

On 18. 10. 2021. at 9:41, Bokisd рече
WWW.KURIR.RS

Prava drama viđena je na utakmici rukometne Lige šampiona za žene u Ljubljani.Sastali su se Krim i francuske Mec, gošće su slavile golom u poslednjim sekundama meča ...

Moje subjektivno misljenje, dugo pratim sport i nesto se ne secam da je bilo ovoliko problema sa sportistima, bilo je ali cini mi cesce.

Expand  

On 18. 10. 2021. at 9:09, Милошшш рече
  пре 14 часа, Вукашин рече

Јуче је у Италији умро кошаркаш '89. годиште. Срушио се на сред утакмице. 

Expand  

Zato je izraelsko ministarstvo zdravlja razmatralo preporučivanje vakcinisanima da se uzdržavaju od vežbanja posle vaxa, lol.

Ali su odlučili da nema potrebe jer su vakcine bezbedne do jaja, a niko u vladi Izraela nije korumpiran i niko ne prima novac od farmako-psihopata.

WWW.JPOST.COM

The Health Ministry may ask newly vaccinated people to avoid exercise for a week due to a small number of myocarditis cases.

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 12:01, fsa рече

@sampaganini92 Nema svrhe da se nadgornjavamo unedogled. Ja uopšte ne sumnjam da postoje prozorljivi duhovnici, ali i dalje ne mislim da je stav o vakcinama starca Eftimija plod sozercanja. Tu vrstu promašaja prilikom oslanjanja na sopstveno "umovanje" imali su čak i čudotvorci poput Sv. Pajsija Svetogorca. Vreme će pokazati ko je bio u pravu.

Expand  

Не знам зашто се овде као аргумент и узима оно шта је рекао овај или онај старац. Чињеница је да има нуспојава. Одлука за вакцинисањем мора да буде добровољна, и свко ко се вакцинише мора да буде упознат са нуспојавама пре вакцинације. То не важи само за вакцине. Требало би сваког пацијента упознати са потенцијалним нуспојавама када се било који лек преписује. Поговото у случајевима када последице могу бити трајне.

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Ministar zdravlja Zlatibor Lonačar izjavio je da je planirano da se ove sedmice održi sednica Kriznog...

Не паничи Лончар, још само месец дана и сви ћемо се прокужити. Све иде по плану Лончар, неће бити пуне болнице пред изборе.

• Свиђа ми се 1

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 10:25, fsa рече

@sampaganini92 Ne mogu da se složim sa njegovim mišljenjem jer činjenice pokazuju da nije u pravu i da vakcine spasavaju živote, tako da njegov stav protiv vakcina nije plod nikakvog sozercanja već revnovanja "ne po razumu". Jedini način da on bude u pravu je da u narednih par godina masovno poumiru milijarde vakcinisanih. Ako se to ne desi svi koji su odvraćali ljude od vakcinisanja nosiće na duši smrt ili teško narušeno zdravlje onih koji su ih poslušali.

Expand  

Биће да ниси разумео. Човек је рекао да је битно да се не делимо и да у Цркви има места за све, и са маском и без маске и вакцинисане и невакцинисане.

Има ли шта важније од јединства у Цркви? Нема!

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 11:44, fsa рече

Zato sada imamo situaciju da su nam bolnice pune i da ostali pacijenti ne mogu da dobiju adekvatnu medicinsku pomoć. Odlažu se dijagnostičke procedure, snimanja, zračenja, terapije, operacije... umiru i umiraće nam ljudi mnogo više i od drugih bolesti. Čitava situacija jeste kataklizmična... ne znam kako to ne vidiš.

Expand  

Јесте ситуација катаклизмична, међутим, болнице су пуне јер су властодршци у време Б. Тадића покрали 800 милиона евра које смо добили од Европе за побољшање здравственог система и изградњу болница. Ускратили су нас за најмање 20-ак болница!!! Сви људи који су умрли од не-ковида могу се слободно водити под убиство са предумишљајем. Умрли су од полседица корупције и крађе!!!

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 14:40, Вилер Текс рече

Биће да ниси разумео. Човек је рекао да је битно да се не делимо и да у Цркви има места за све, и са маском и без маске и вакцинисане и невакцинисане.

Има ли шта важније од јединства у Цркви? Нема!

Expand  

Razumeo sam i ne slažem s njim. Jedinstvo je dobro i spasonosno samo ako počiva na istini i ljubavi, na brizi o drugima i neugrožavanju njihovog zdravlja i života. Meni je ova epidemija otvorila oči i posle 30 godina u Crkvi shvatio sam da su mi pojedini razumni ateisti mnogo bliskiji od nerazumnih vernika/klirika koji neće ni jebenu masku da stave kad dođu u hram, ali su zato odlično "potkovani" u neznanju, inatu, sebičnosti, suludim zaverenaškim teorijama i rekla-kazala pričama. 

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 16:25, fsa рече

Razumeo sam i ne slažem s njim. Jedinstvo je dobro i spasonosno samo ako počiva na istini i ljubavi, na brizi o drugima i neugrožavanju njihovog zdravlja i života. Meni je ova epidemija otvorila oči i posle 30 godina u Crkvi shvatio sam da su mi pojedini razumni ateisti mnogo bliskiji od nerazumnih vernika/klirika koji neće ni jebenu masku da stave kad dođu u hram, ali su zato odlično "potkovani" u neznanju, inatu, sebičnosti, suludim zaverenaškim teorijama i rekla-kazala pričama. 

Expand  

Брате, мислим да си превише себе оптеретио. Много си искључив. По теби изгледа човек који није вакцинисан не би могао да буде присутан на Литургији без обзира што је крштен? Ако тако мислиш, дебело грешиш.

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2021. at 16:04, Kafanski amater рече

Јесте ситуација катаклизмична, међутим, болнице су пуне јер су властодршци у време Б. Тадића покрали 800 милиона евра које смо добили од Европе за побољшање здравственог система и изградњу болница. Ускратили су нас за најмање 20-ак болница!!! Сви људи који су умрли од не-ковида могу се слободно водити под убиство са предумишљајем. Умрли су од полседица корупције и крађе!!!

Expand  

Neće biti da su baš za sve krivi Tadić, Đilas & Co... Kako god, trebalo je iskoristiti zdravstvene kapacitete takve kakvi jesu i pri suzbijanju epidemije slušati lekare, ali ne dati ordrešene ruke nesposobnim političarima

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...