Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Umro mi sinoć kolega. 37. Godina. Anesteziolog kot ji je radio u covid bolnici. Dobio koronu I sinoć je umro. Hajde ako moze neko od sveštenika da ga spomene u molitvi za pokoj duše. Brat Nenad mu je bilo ime. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Taman kad pomisliš da te više ništa u ovoj zemlji ne može iznenaditi i da smo odavno dotakli dno. Kad ono...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Taman kad pomisliš da te više ništa u ovoj zemlji ne može iznenaditi i da smo odavno dotakli dno. Kad ono...

Stvarno pomeraju granice...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ima  i dobrih vesti... mRNA tehnologija (kojom je napravljena vakcina iz fajzera i moderne) se ispostavlja kao efikasna  u pravljenju vakcine protiv multiple skleroze. Objavljen je rad pre neki dan gde su misevi efikasno treitrani od MS bez ostecenja imunog sistema.

MULTIPLESCLEROSISNEWSTODAY.COM

BioNTech’s experimental non-inflammatory vaccine — designed to dampen the abnormal immune responses seen in multiple sclerosis (MS) against myelin — delayed the onset and lessened the...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Тњитер confused1 јадни... 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Justin Waters рече

Тњитер confused1 јадни...

Ево сад ћу ја кад аутошовинисти ћуте:

1.Ко задњи изађе нека угаси светло.

2. Срамота ме је што сам Западњак апатридске вероисповести

:D

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Вилер Текс рече

Ево сад ћу ја кад аутошовинисти ћуте:

1.Ко задњи изађе нека угаси светло.

2. Срамота ме је што сам Западњак апатридске вероисповести

:D

Nah, dzabe se seiriš...

Algoritam automatski iskljucio pristup, ljudi odma vratili. SUmniva aktivnost iy Vierdyinije moye da ynaci da je neko pokusavao da se loguje na njihov nalog.

Meni se to dsilo na guglu kad sam pokusavao da se ulogujem na svoj mail sa tudjeg kompjutera. Odma mi je stigo mail "sumnjiva aktivnost sa nepoznatog racunara".

Da ne ulazimo sad u onu pricu da tviter ima prava na svom sajtu da radi sta oce, da banuje koga oce i da iskljuci svakoga ko ne postuje pravila... isto kao Pouke.org

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс Big dedi nam je u komjuterima, pa ce da nas bocka i brine o zdravlju, a i da nad hrani.

Ne trepa dusu gresiti, nije "samo" to, borac je i za klimetske nepromjene...jes darovit cova....nije ni fakultet zavrsio, a jeS pametan....cEcEcE...to samo more u Ameriku, nema take zemlje nigde...nema, brajko, tu ti se gleda znanje, i svako ziv moz da ostvari svoje snove...ima i bonova za hranu...

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Бил Гејтс, четврти најбогатији човек на свету, купио је 97.000 хектара пољопривредног земљишта широм САД, чиме је постао највећи приватни земљопоседник у Америци.

Подели на овим сајтовима

Е, људи, треба ми неки лек за тетку...зна ли ико где се налази у БГ апотека доктора Кона? Кажу да је способан апотекар, набавља што нико не може.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече
RS.SPUTNIKNEWS.COM

Бил Гејтс, четврти најбогатији човек на свету, купио је 97.000 хектара пољопривредног земљишта широм САД, чиме је постао највећи приватни земљопоседник у Америци.

Па да дођемо у мобу?! Ал не знам хоће ли нас примити, ипак смо Срби источњаци. Ех што се не родих у Паризу да ми миришу ноге а не овде у паланачком блату. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Па да дођемо у мобу?! Ал не знам хоће ли нас примити, ипак смо Срби источњаци. Ех што се не родих у Паризу да ми миришу ноге а не овде у паланачком блату. 

Јес био,"макар", у Паризу? Ја био...е барјко рођени, из козета мирис све у звездицама искаче, парадјз им је сладак ко јабука дивљака, а ооооо-ниииии, ем лепи ем богати...ем бееели, ко сир се беле од...чистоће, нарвски....мислим и они тамнији, и они црњи...сви су бели и лепи...кад зађеш мало од центра даље....ја лепоте...

У Лондону је још лепше...ваздух се тамо пакује у тегле, и шродаје у Кини. Кажу и тубама ће сад почети, него навала велика, па не могу стићи да напакују.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...