Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Први пут да чујем нормалну причу а не она коновско снс застрашивања и претње.

ovaj prica kao da je virus mutirao i poceo da se prenosi vazduhom, ne lete virusi niti imaju krila ali dok ovaj budak govori kapljicno inficira povrsine oko sebe koje postaju izvor zaraze. Zato se nose maske izmedju ostalog da se i na taj nacin zaustavi sirenje epidemije. Zato se insistira na pranju ruku i dezinfekciji jer se na taj nacin najcesce prenosi infekcija.

Послато са iPhone користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Inače još jedna potvrda onog što je dr Štrek iz Nemačke pričao još proletos:

NOVA.RS

Stalno briskanje površina alkoholom i manična kupovina dezinfekcionih sredstava možda je preterana reakcija, sugeriše novo istraživanje.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

Inače još jedna potvrda onog što je dr Štrek iz Nemačke pričao još proletos

Samo da se podvuce da sam ga JA prvi postavljao na forumu... :ladan:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Жена, која је докторка и која ради у ковид болници, прича да када се буду вакцинисали прво ће морати да потпишу да на своју одговорност примају вакцину ако им се нешто деси. Маса здравствених радника, њених колега из те болнице, сада се двоуми или неће да прими вакцину. Ако неко има исту информацију волео бих да је овде изнесе да видим да ли је то тачно.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Плаво Небо рече

Жена, која је докторка и која ради у ковид болници, прича да када се буду вакцинисали прво ће морати да потпишу да на своју одговорност примају вакцину ако им се нешто деси. Маса здравствених радника, њених колега из те болнице, сада се двоуми или неће да прими вакцину. Ако неко има исту информацију волео бих да је овде изнесе да видим да ли је то тачно.

Da. U Austriji je isto tako. Vakcina se prima dobrovoljno i na svoju odgovornost - država i proizvođači vakcine odbijaju svaku odgovonost*. Istovremenom država propagira punom silom vakcinu i cenzuriše kritiku koliko to samo može. Dok u javnim preduzećima prisiljava ljude da se vakcinišu (indirektno moranje), inače ne smeju na posao da rade. Svinjarija! Ovi da bi sačuvali posao moraju da se vakcinišu, i ako im se nešto desi, sami su krivi. To nije više demokratija!

*Još bolje kada proizvođač vakcina sam neće da se vakciniše! Kao zakon ne dozvoljava da se on i njegovi saradnici vakcinišu... heh?!!

https://youtu.be/IEajcyh91BE

Ja nisam takozvani antivakser, primio sam vakcinu protiv gripa itd. Ali ovo u vezi korona virusa mi je malo sumnjivo, i ja neću da se vakcinišem protiv korone.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Dragi рече

Da. U Austriji je isto tako. Vakcina se prima dobrovoljno i na svoju odgovornost - država i proizvođači vakcine odbijaju svaku odgovonost*. Istovremenom država propagira punom silom vakcinu i cenzuriše kritiku koliko to samo može. Dok u javnim preduzećima prisiljava ljude da se vakcinišu (indirektno moranje), inače ne smeju na posao da rade. Svinjarija! Ovi da bi sačuvali posao moraju da se vakcinišu, i ako im se nešto desi, sami su krivi. To nije više demokratija!

*Još bolje kada proizvođač vakcina sam neće da se vakciniše! Kao zakon ne dozvoljava da se on i njegovi saradnici vakcinišu... heh?!!

https://youtu.be/IEajcyh91BE

Ja nisam takozvani antivakser, primio sam vakcinu protiv gripa itd. Ali ovo u vezi korona virusa mi je malo sumnjivo, i ja neću da se vakcinišem protiv korone.

Страшно.. А то и за друге вакцине једног дана ће истина изаћи на видело.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Плаво Небо рече

Страшно.. А то и за друге вакцине једног дана ће истина изаћи на видело.

Šta će da se desi tog jednog dana? Iste nebuloze koje antivakceri pričaju godinama će nekom magijom iz nebuloza da se pretvore u istinu?

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Dragi рече

Da. U Austriji je isto tako. Vakcina se prima dobrovoljno i na svoju odgovornost - država i proizvođači vakcine odbijaju svaku odgovonost*.

Ne svaku odgovornost... ako proizvođač vakcine nešto zezne i veliki broj ljudi nastrada naravno da proizvođač odgovara... materijalno, a ako postoji umišljaj i krivično...

Proizvođač vakcine (i bilo kog leka) naravno ne odgovara kada jedan od 100.000 ljudi koji prime vakcinu ima neke neželjene posledice... jer je takva vakcina generalno dobra za ljude i nije problem u njoj nego u tom jednom... njegov metabolizam je drugačiji od ostalih ljudi... baš kao što ni proizvođač keksa ne odgovara za tvoje probleme ako se ispostavi da si ti jedan od 100.000 ljudi koji je alergičan na nešto u tom keksu... jer je potpuna besmislica tvrditi da nešto sa keksom nije u redu zato što si ti jedan od malobrojnih ljudi koji je na njega alergičan...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dugotrajne posledice još nisu poznate - a i kako bi? - niti su poznate interakcije na druge bolesti i njezine terapije (lekovi itd.). Ako su vakcine bezaslene, zašto su zabranjene trudnim ženama? Dok žene npr. koje prime anti-kovid-vakcinu dva meseca ne smeju da postanu trudne. Dobije vakciju i postane trudna - abortus? Ili dva meseca zabranjen seks?

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Dragi рече

Dugotrajne posledice još nisu poznate - a i kako bi? - niti su poznate interakcije na druge bolesti i njezine terapije (lekovi itd.).

Dugoročne posledice vakcina su poznate... ako misliš samo na vakcine za covid, to što si napisao je tačno ali je podjednako tačno za apsolutno svaki nov proizvod koji unosimo u organizam...

Ovo je nova Milka čokolada:

https://www.amazon.com/new-german-milka-chocolate-bar/dp/b00j9q80fs

i u odnosu na nju je tačno da dugoročne posledice još nisu poznate, niti su poznate interakcije te čokolade na druge bolesti i njezine terapije (lekovi itd.)

Okolnost da su dugoročne posledice upotrebe konkretnog proizvoda nepoznate (jer je nov) ne znači da to predstavlja ozbiljan razlog za brigu...

Ako su vakcine bezaslene, zašto su zabranjene trudnim ženama?

Nisu. Ne znam za sve... neke sigurno nisu (neke se i savetuju trudnicama)... neke možda i jesu zabranjene ali ni to ne čudi uopšte jer postoje razne supstance koje su inače ok ali su kontraindikovane sa trudnoćom... prosto, ako je nešto loše za trudnice, ne znači da je inače loše za muškarce i žene koje nisu trudne.

Alkoholna pića su kontraindikovana sa trudnoćom, pa to ne znači da su opasna (ako se konzumiraju u normalnim količinama)...

Dok žene npr. koje prime anti-kovid-vakcinu dva meseca ne smeju da postanu trudne.

To si pogrešno razumeo priče sa interneta (pretpostavljam da je u pitanju ova priča) ili ih je pogrešno razumeo onaj ko ti ih je preneo... ne postoji takva instrukcija za one koji prime vakcinu... izgleda da je postojala takva instrukcija u toku ispitivanja nekih covid vakcina... jer u toj fazi nisu ispitivali efekte na trudnicama... naime, iz razloga koji su pretpostavljam očigledni pa ne moram da ih posebno objašnjavam, ispitivanja lekova (uključujući i vakcine) idu u fazama i kreće se od najmanje rizičnih grupa (potpuno zdravi odrasli muškarci), pa se u kasnijim fazama (ako prve faze prođu kako treba) prelazi na rizičnije grupe u koje spadaju i trudnice...

Nekada se trudnice preskoče i onda postoji upozorenje da ne treba da prime vakcinu dok su trudne...

Dakle, svakako neće postojati nekakva zabrana ženama da postanu trudne ako prime vakcinu, a ne znam da li su ispitane na trudnicama i koja konkretno jeste ili nije...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Još apsurdnije što je smrtnost SA ili OD korona virusa minimalno veća od običnog gripa. U Austrriji smrtnost od gripa iznosi 0,1 %, sa ili od korona visua 0,15 % po statističkom institutu ili 0,3 % po vladi. Korona virus je opasan za stare i teže obolele ljude, pretpostavljam zbog preteranog reakcije imunog sistema i posledice šoka iz toga. Naš imuni sistem čine fagociti ili proždirujuće ćelije, ali i one jedu samo ono što poznaju. Korona virus alarmuje naš imuni sistem, on šalje fagocite i druga antitela, no one ne poznaju korona virus a nešto moraju da jedu a to su onda zdrave ćelije (kao autoimuna bolest, npr. multipla skleroza). Istovremenom korona virus se množi i širi, i jedu zaražene ćelije. Kod običnih, malo zdravijih ljudi naš imuni sistem ima dosta vremena da upozna korona virus, i naša antitela onda reaguju adekvatno i napadaju korona virus. Ali kod jednog malog procenata ljudi to tako nažalost ne funkcioniše i njihov imuni sistem ne upoznaje na potrebno vreme taj korona virus. A anti-kovid-vakcine opet funkcionišu tako da šalju informacije našim ćeliama da ne hvataju za receptore, "ruke", korona virusa koje imituju protejine od kojih se hranu naše ćelije. Naše ćelije isto jedu i mljackaju. Ali nijedan od prozvođača ne kaže da anti-kovid-vakcine funkcionišu, nego samo da se imaju dobri znakovi da funkcionišu - dakle, možda, a možda i ne.

Ovako ja za sada znam...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...