Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 17 часа, Тражитељ рече

Ђоковићева супруга је, иначе, била једна од оних који су преко интернета делили информације о вези 5Г и корона-епидемије. Обоје су отворено у њу-ејџ фазону, а пребогати су и преутицајни, о такве ствари је јако лако спотакнути се.

Знам само какву је помаму код нас направио са безглутенским производима и како је подигао свест људи о томе. Многи су под његовим утицајем и утицајем његове литературе прешли на безглутенску дијету а да уопште и нису алергични на глутен.

Ја сам тако открио да имам реакцију која није класична алергија, али се екцем појачава сваки пут кад користим бело брашно. Најмање 5 пута поновљено експеримент са увек истим резултатом.

Сад избегавамо ја у ћерка брашно. Жени рекао лекар да избегава због лупуса, али не може, воли. Следећи је Воки, он има класичне алергије, биће занимљиво видети како ће реаговати...

Пробајте мање да теоретишете, мало да експериментишете. Неће да шкоди...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

Da, ako je tačna vest fake news sajta o tome da je neimenovani doktor na neimenovanom kongresu nekog datuma otkrio podatke o svojim pacijentima zbog cega bi izgubio licencu u roku od odmah... onda je je Gejts antivakser... ali nema šanse da vest nije tačna... :)

Аих, да и мртви крену да устају, ти не би поверово. :0201wink:

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Јанко said:

Ја сам тако открио да имам реакцију која није класична алергија, али се екцем појачава сваки пут кад користим бело брашно. Најмање 5 пута поновљено експеримент са увек истим резултатом.

Сад избегавамо ја у ћерка брашно. Жени рекао лекар да избегава због лупуса, али не може, воли. Следећи је Воки, он има класичне алергије, биће занимљиво видети како ће реаговати...

Пробајте мање да теоретишете, мало да експериментишете. Неће да шкоди...

О да, алергија на глутен је и те како стварна и озбиљна ствар. И нешто што се у нашој култури и кухињи која је "хлебоједска" тешко уочи - надам се да није звучало да то умањујем. Али глутен није нешто што је само по себи штетно, зар не? Као и лактоза, кикирики, мед, или пеницилин. Не знам само колико се поштује обавеза за информације о алергенима на етикетама, да ли се глутен увек наводи.

Пази, интегрално брашно није обавезно и без глутена, осим ако није специфично наведено. Можда је извор алергијске реакције неки адитив, а који се не ставља у интегрално брашно јер је оно краткотрајно... или нека комбинација. Ја, на пример, имам алергијску реакцију (исто екцем) на комбинацију целера и сунца у раним сунчаним месецима (мај-јун) пре него што добијем тен. А индивидуално нисам алергичан нити на целер, нити на изложеност сунцу. И то ми је требало поприлично времена да повежем, исто сам као и ти правио циљани експеримент :)

Подели на овим сајтовима

11 hours ago, Grizzly Adams said:

Прво нас затворе па онда изводе на присилно шприцање... ко да смо марва...

i-prefer-dangerous-freedom-over-peaceful

ЈОЈ како си само досадан са овим Џеферсоном и цитатима о слободи од особе која је посједовала РОБОВЕ.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Натан said:

ПРИВАТНИ ЛЕКАР БИЛА ГЕЈТСА: Ниједно од троје деце није вакцинисао...

Пише неки сајт иксра.цо а пренесено са неког њуз сајта YourNewsWire.com. ТОТАЛНО ЛЕГИТИМНО И ИСТИНИТО. Ево сад ћу да постанем модерни интернет мисионар овог откровења јер сам дебил и нећу да провјеравам изворе.

Подели на овим сајтовима

52 minutes ago, Јанко said:

Није ни Ноле од јуче...

0405_feel

И тако, попричасмо...

Праштајте браћо мени грешном није само искра.цо већ и националнагеографија.цом потврдила ово откровење. Само морам да ти откријем нешто (а то исто и блажени НОЛО зна, зато се овако понаша) - власник Националне Географије је Бил Гејтс и намјерно пласира лажне вијести о себи како би сви помрли јер се нису вакцинисали и тако остала златна милијарда људи на планети. 0405_feel

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, туриста рече

Пише неки сајт иксра.цо а пренесено са неког њуз сајта YourNewsWire.com. ТОТАЛНО ЛЕГИТИМНО И ИСТИНИТО. Ево сад ћу да постанем модерни интернет мисионар овог откровења јер сам дебил и нећу да провјеравам изворе.

Извини за ову глупу шалу горе.

Свеједно ми је да ли је Гејтс вакцинисао своју чељад, нити имам вољу да проверавам изворе, свакако ми тај човек не улива поверење уопште.

Ту вест сам постовао из зезања, да наложим мало. :)))

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Натан said:

Извини за ову глупу шалу горе.

Свеједно ми је да ли је Гејтс вакцинисао своју чељад, нити имам вољу да проверавам изворе, свакако ми тај човек не улива поверење уопште.

Ту вест сам постовао из зезања, да наложим мало. :)))

Шала није на одмет, и мој тон реплике је исто тако превише оштар, што можда не би требало бити према особама које и не знам овако на нету.  :)

Ни ја не идеалишем Гејтса нити било кога, а поготво не вјерујем свакаквим објавама и вијестима на интернету.

И да додам, да ме највише погађа што овакве вијести лако примају па тако на искра.цом има 400 лајкова а на националнагеографија.цом преко 6000 и кад ту додамо непознат број дијељења итд... А не морају ни ти бројеви бити тачни. Колико људи ће се примити на ову вијест и губити вријеме на глупости? Чему? 

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, туриста рече

Шала није на одмет, и мој тон реплике је исто тако превише оштар, што можда не би требало бити према особама које и не знам овако на нету.  :)

Ни ја не идеалишем Гејтса нити било кога, а поготво не вјерујем свакаквим објавама и вијестима на интернету.

И да додам, да ме највише погађа што овакве вијести лако примају па тако на искра.цом има 400 лајкова а на националнагеографија.цом преко 6000 и кад ту додамо непознат број дијељења итд... А не морају ни ти бројеви бити тачни. Колико људи ће се примити на ову вијест и губити вријеме на глупости? Чему? 

Онда претпостављам да је и кандидат за гувернера Масачусетса др Шива кога су наводили, и који тврди да Бил није смислио ДОС нити дипломирао, велики лажов када тврди ово о вакцинама и вакцинацији?

Човек јавно говори о ономе што ви називате Теоријама завере, а за њега је то реалност Америчког живота. 

"Wake up, Neo."

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Branka62 said:

Pre par godina si pisao kako je gradjanski rat u Americi bio nepotrebno krvoproliće, jer bi robovlasnici vremenom i tako nestali.

Da li si promenio svoj stav o gradjanskom ratu ili ovaj citat, po tebi, važi samo za neke (tipa svi smo jednaki ali su neki jednakiji)?

Да, сматрам да је грађански рат је био непотребан, а истовремено да је робовласништво било велико зло коме се требало супротставити. У рату је страдало око милион људи од којих огромна већина није имала никакве везе са робовласништвом.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, туриста said:

ЈОЈ како си само досадан са овим Џеферсоном и цитатима о слободи од особе која је посједовала РОБОВЕ.

Џеферсон је презирао робовласништво и желео да га укине.

I am not advocating slavery. I am not justifying the wrongs we have committed on a foreign people, by the example of another nation committing equal wrongs on their own subjects. on the contrary there is nothing I would not sacrifice to a practicable plan of abolishing every vestige of this moral and political depravity.

https://founders.archives.gov/documents/Jefferson/03-07-02-0471

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ćiriličar рече

Kako iz ovog slijedi da Gejts tvrdi da vakcine služe za depopulaciju? On uopšte ne tvrdi da su vakcine sredstsvo, tj agenti smrti za smanjenje populacije, nego da pomažu smanjenju mortaliteta ljudi, naročito djece u nerazvijenim zemlja koje prate i socijalne promjene u kome će se rast populacije smanjiti zbog boljeg zdravstva koje uvijek u svakom slučaju prati i poboljšanje sveopšteg ekonomskog stanja, gdje onda dolaz do pada nataliteta. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...