Jump to content

туриста

Члан
  • Број садржаја

    231
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

2083 посетилаца

туриста's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

160

Форумска репутација

  1. Обично корумпирано говедо. Сигурно је нишанио јањца а овај му није хтио дати. Оваквих примјера у Србији је безброј! Како објаснити? Је ли људе у полицијској служби шаљу далеко од куће у удаљена мјеста па се овако опходе према локалцима? Замисли одрасташ у насеобини од 1500 становника и онда удараш казне јер је неко чувао овце, или возио трактор са 65, или шаљеш у затвор јер немаш регистровану приколицу?! Како објаснити ?????
  2. Презирао робовласништво а успут држао робове све до смрти. ЛИЦЕМЈЕР.
  3. Шала није на одмет, и мој тон реплике је исто тако превише оштар, што можда не би требало бити према особама које и не знам овако на нету. Ни ја не идеалишем Гејтса нити било кога, а поготво не вјерујем свакаквим објавама и вијестима на интернету. И да додам, да ме највише погађа што овакве вијести лако примају па тако на искра.цом има 400 лајкова а на националнагеографија.цом преко 6000 и кад ту додамо непознат број дијељења итд... А не морају ни ти бројеви бити тачни. Колико људи ће се примити на ову вијест и губити вријеме на глупости? Чему?
  4. Праштајте браћо мени грешном није само искра.цо већ и националнагеографија.цом потврдила ово откровење. Само морам да ти откријем нешто (а то исто и блажени НОЛО зна, зато се овако понаша) - власник Националне Географије је Бил Гејтс и намјерно пласира лажне вијести о себи како би сви помрли јер се нису вакцинисали и тако остала златна милијарда људи на планети.
  5. Пише неки сајт иксра.цо а пренесено са неког њуз сајта YourNewsWire.com. ТОТАЛНО ЛЕГИТИМНО И ИСТИНИТО. Ево сад ћу да постанем модерни интернет мисионар овог откровења јер сам дебил и нећу да провјеравам изворе.
  6. ЈОЈ како си само досадан са овим Џеферсоном и цитатима о слободи од особе која је посједовала РОБОВЕ.
  7. Нити је све на западну слободарствено нити све на истоку духовно, нити западу недостаје духовности нити истоку слободарства.
  8. За кога да навијамо, кинеске комунисте или четнике на Тајвану?
  9. Данас људи на црвено слово оду на форум да бесједе.
  10. Обична крпетина, која је служила а и даље служи за зараду.
  11. 3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
  12. Прије 30 година није било струје, сад су ту климе, за 30 биће подно а за 130 умјесто попова биће ПопРоботи као у Футурами. Платиш на улазу свећу и флопи дискету и Бог да те види.
  13. А кад ће столице бити уграђене да не стојимо?
  14. Кажем има везе с темом зато што се туче догађају у Цркви Светог Гроба, од стране оних свештеника који су "по Божјој промисли" благословени да сведоче чуду силаска Светог Духа и стварање благодатног огња који се сматра једном од највећих чуда у православном свијету а ничим то нису заслужили. Осим ако је ето Бог неки конзервативни традиционалиста и не би волио да се угаси та традиција самозапаљења свијећа стара 800 година. Толико молитва и молби упућених Њему али ето то некад није довољно за чудом као према свештеницима који потежу шаке један ка другом да присуствују таквом чуду као што је стварање енергије ни из чега, што би ми смртници рекли, током самозапаљње свијећа на Христовом Гробу. А с друге стране тај исти (или можда неки други не знам) благодатни огањ запали 4 цркве, баш на тај Свети Дан када Свети Огањ силази једном годишње међу људе.
×
×
  • Креирај ново...