Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

NOVAEKONOMIJA.RS

Intervju sa Sofijom Mandić iz Centra za pravosudna istraživanja za podcast “Dan posle” (link za audio intervju).

Подели на овим сајтовима

Иначе, чак и организације за храну и пољопривреду УН-а процењују  да се глобално трећина хране баци и то је незамисливо велики новац у питању!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Dragi рече

Lenjin je bio pola Jevrejin, pola Mongolac, i šta sad? Bio je inače ruski plemić, baron. Ovo sad neki antisemitizam? Jevreji krivi za sve? 

Ајде не С!

Не претиш дискусију и не наступај са једноминутним "анти" утисцима - јер не износиш став него утисак на 2 реченице.

Шокантно је на које нивое интелигенције се спадне. Потежеш питање антисемитизма из 3 реченице....да, колико је Николај велимирович антисемита и ја сам! Узгред он је и Хитлера "хвалио". Знаш како?

Јеси ти неки антиЋирко актииста? Да зовем ФСБ и БИА да ме штите? Моао је бити и Нигеријац...није био РУС! Није био православан! Мада ни то не значи много увек - Темпо је био и крптен и православан па је пустио да му брата попа срељају...ајде играј игрице или прешалтај на корону. Слабо те контести оће.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ćiriličar рече

Осим тога, живео сам у много бољој западној земљи од те чемерије зване САД, и држаљанин сам, као и деца ми - тако да ти отпадају сви "аргументи". Који, узгред, и немаш.

Ali nisi bio u Amerikama...u najsretnijem mjestu na svijetu, Diznilendu i nisi išao sa porodicom na NHL ligu i jeo kokice i pio pepsi....12:smeha:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kakva ste vi ekipa ovde, ne cudi me kako Vas Bog stvori, nego kako ve sastaaaaaviiiiii. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Dragi рече

Lenjin je bio pola Jevrejin, pola Mongolac, i šta sad? Bio je inače ruski plemić, baron. Ovo sad neki antisemitizam? Jevreji krivi za sve? 

A ako nisi znao - monarhija nije više postojala u Rusiji kada je bila oktobarska revolucija. Jer prvu revoluciju, onu februarsku ili građansku, sproveli su četnici i oterali su cara Nikolaja Krvavog (ovako ga je i Putin nazvao: Nikolaj Krvavi). Oktobarska revolucija bila je protiv ove februarske, četnčike, protiv demokratske i republičke Rusije. Cara nije bilo više kada su naleteli boljševisti, koji su bili izgubili izbore u demokratskoj, četničkoj, republičkoj Rusiji i onda su jednostavno proglasili revoluciju... Zašto su morali da streljaju građanina Romanova (nije bio više car! još od marta iste godine, zbacili ga četnici) i još gore njegovu porodicu, to sad ne znam, ali eto, desilo se.

Какви бре четници? Одакле они у Русији? Можда си хтео да кажеш "чекисти"

А што антисемитизам? Па та реч није ни постојала пре 2.с.рата? И шта као сви јевреји су цвећке па не сме ништа да се каже.

Наведи извор где је Путин то рекао?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

@Tumaralo. 

Ћирко Рекјконен из Варангерхавеја...

Aj mi otkrij znatiželju..stalno spominješ skandinavsku zemlju u kojoj si živio..Švedska ili Finska? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Dragi рече

Zašto su morali da streljaju građanina Romanova (nije bio više car! još od marta iste godine, zbacili ga četnici) i još gore njegovu porodicu, to sad ne znam, ali eto, desilo se.

И овде грешиш јер је начин абдикације цара Николаја био неуставан тако да је био и остао цар, веровато су га зато и убили као и целу његову породицу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Justin Waters рече

i jeo kokice i pio pepsi....

Има ли игде на нету макар да се види како изгледа то...да ме жеља мине...

Бре када су индијанцима подваљивали огледало за целу планину...иста им је политика и данас...све нас гледају као индијанце....требало би увести САД инострану политику на теолошке факултете у предмет Аскетика...ако оћеш да знаш како демони делују само изучиш мало историју САДа и ето га....е сад проблем је што и код ђавола, једино Богом се може против њих.

Мада....чуо сам да је и кинџал делотворан...прича се нешто...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Има ли игде на нету макар да се види како изгледа то...да ме жеља мине...

Бре када су индијанцима подваљивали огледало за целу планину...иста им је политика и данас...све нас гледају као индијанце....требало би увести САД инострану политику на теолошке факултете у предмет Аскетика...ако оћеш да знаш како демони делују само изучиш мало историју САДа и ето га....е сад проблем је што и код ђавола, једино Богом се може против њих.

Мада....чуо сам да је и кинџал делотворан...прича се нешто...

Ma nemam pojma...šta imaš tražiti, sjede gledaju jedu, i viču defense. 

Подели на овим сајтовима

I ko je ovde lud?

OVUKA: U pančevačkoj bolnici leče se i redovni pacijenti, dva dela zgrade su potpuno fizički odvojena

Direktor pančevačke bolnice dr Slobodan Ovuka danas je u izjavi za RTS rekao da se u ovoj ustanovi leči 130 pacijenata obolelih od koronavirusa, ali i redovni pacijenti.

- Oni su potpuno fizički odvojeni. Svi pacijenti koji su hitni ili koji idu do porodlišta idu posebnim putem. Ta dva dela zgrade su potpuno fizički odvojena. Mi smo potpuno spremni da prihvatimo pacijente i da ih lečimo na najbolji mogući način, rekao je dr Ovuka.

Na redovnoj konferenciji za novinare ministar zdravlja Zlatibor Lončar je izjavio da je cela pančevčka bolnica pretvorena u kovid bolnicu. Sudeći prema izjavi dr Ovuke u kovid bolnicu je pretvoren samo renovirani deo, tj. Internistički blok.

Ono što takođe znamo je da se pacijenti koji idu na dijalizu prevoze u druge bolnice.

Nažalost direktor pančevačke bolnice se nije javljao na pozive iz naše redkacije niti nam je odgovorio na poruku

013info.rs  

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Просечан србенда рече

И овде грешиш јер је начин абдикације цара Николаја био неуставан тако да је био и остао цар, веровато су га зато и убили као и целу његову породицу.

I to ritualno ubistvo, pokazivanje moci i sta su spremili za narod u Rusiji, odjavoljeni ljudi, .... strasno, i posle kazu pa mozda ima apokastaza,.... 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Благовесник рече

То што говорим, то говори и САВЕСТ Западног света,

Само једно питање имам, пошто је тема преширока. Шта је са пола милиона ирачке дјеце? Да ли је то жртва коју треба поднијети, да би се свијет поклонио демону демократије? Али жртва која је увијек туђа, тамо неких индијанаца, који не схватају да свијет припада западном (модерном) човјеку, тачније, који ништа не схватају у својој затуцаности, осим бомби, па су оне зато и нужне, да би савијест тог западног човјека (демона) сасвим мирно лежала у злу?

Има онај говор са неког стадиона у Тексасу, прије интервенције у Ираку, кад водитељ програма урла и каже, дословно, напићемо се крви, и њихових жена, и њихове дјеце, а маса одобрава у трансу - у трансу одбране демократије.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...