Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Iskreno se nadam da ce kineska komunisticka partija biti osudjena od celog sveta kad sve ovo prodje, ako da Bog i da padne ta banditska vlast.

To su patološke lažovčine, kad bi broj pozitivnih i umrlih koje sam napisao duplirali ne bi bili daleko od istine. To najverovatnije nećemo nikad saznati šta su mutili, petljali.....

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bernard рече

To su patološke lažovčine, kad bi broj pozitivnih i umrlih koje sam napisao duplirali ne bi bili daleko od istine. To najverovatnije nećemo nikad saznati šta su mutili, petljali.....

To je komunjarski instinkt - prva reakcija im je uvek da se prave kao da se nista ne desava i pokusaju da sve gurnu pod tepih. Takvi su bili i kod nas.

Kad bi se Kina konacno oslobodila tih zlotvora svet bi se preporodio.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Bernard рече

I niko da napiše ni reč zašto najbolji ruski vojni doktorim virolozi, mikrobiolozi.... beže na truli Zapad...... Još nijedan nije otišao u Kinu.

Извор?

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

Evo malo iako je odvođene građana na sajm kao u nekakve logore da se vidi da nije Srbija sama 

WWW.THESCOTTISHSUN.CO.UK

DISTURBING images show coronavirus patients lying on floors coughing and spluttering inside overwhelmed Spanish...

U pretrpanim španskim bolnicama, pacijenti leže na podu, u granici uredno povučene linije. 

A pozitivno testirane smještaju u sajamske hale:

NINTCHDBPICT000572547391-e1584970415302.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Korona virus - Informacija za Pravoslavne!!!

Preuzeto sa kanala /Pervый Meždunarodnый Pozitivnый portal/ Sergije Alijev - Prevara korona virusa i masovno čipovanje ljudi!

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Pinocchio's Half Brother рече

Ksenofobija udružena sa "xenotheophobijom" iliti strah od tuđe religije (eden neologizam nasušno potreban ovde). 

Isus je takođe bio izbeglica/migrant u Egiptu. Đuture sas familiju. (I ne samo on i njegovi, nego i mnoge druge porodice).

Hrišćanstvo je religija sa Bliskog istoka. Rimljani i "Grkljani" su joj se odupirali, ali nisu uspeli.

Da su kojim slučajem (srećnim?) uspeli, danas ne bi bilo ni hrišćana a ni ovog foruma, na kraju konca. 

Umesto ovoga bio bi nekakav "Perunski" forum. Što možda ni ne bilo tako loše. No to nikada nećemo saznati.

Nemam nista protiv da nastavis da lupas k`o razvaljen prozor, tvoja stvar da l` ces u glavi da imas splacine ili neces.

Ali mislim da je fer da te na vreme obavestim da sam savrseno nezainteresovan za ono sto ti pises, cisto da ti ustedim trud i vreme.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хвала Оби на линку. Са истог профила:

"Тема је критична, па ћу зауставити фб ћутање на неко време.

Видим да многи православни почетак виде као "извор болести" и успут су позвани на науку и научне студије.

Па, постојала је научна студија која је третирала религиозне обичаје као потенцијални извор болести, а која је завршила следеће

" Коначно, 1998 године ЦДЦ је известио да никада није дошло до избијања инфекције везане за причест. Они су референцирали студију из 1997 године у којој су 681 учесника који су свакодневно пили из заједничке шоље нису били у већем ризику од инфекције од оних који су учествовали мање учешћа или који су се потпуно уздржа Закључили су да је вероватно безбедно учествовати у услугама где се користи заједничка шоља, уз кавеат да било који члан заједнице са активном респираторном обољењем или отвореним лабијалом или устима уздржавају од учешћа. 23

У закључку, постоје експериментални докази који сугеришу да дељење чаше причешћа контаминира вино и шо Међутим, никада није било документованог случаја болести изазваног дељењем путира пријављеног у књижевности."

Следеће испод каже као закључак студије:
"Причешће - пријављени случајеви-0"

За две хиљаде година искуства, црква и најпрестижнија америчке епидемије кућа "Центар за десет контроле" - број случајева - нула.

Хвала драга Bojan Glusica што си ми скренула пажњу на ово научно истраживање."

Извор:

https://www.facebook.com/arsen.carkic?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARBbWD8vsin0XEipmnCD_DXNuoRgzZd3mP3ydHoR9L-uYfQ6E0ClawHkWJb0oFIaOqpwiOqCaEwVedFQ&hc_ref=ARTPLoJI7Exz0JvcdUkSfgIeHF4LmerVNeeTBceId6-ix02-3hOTDebYFv_6Zfy4Ul8&fref=nf

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Rekordnih 3,3 miliona Amerikanaca prijavilo se za naknadu za nezaposlene prošle nedelje, što je bez ikakve konkurencije najviše u američkoj istoriji.”

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

Ali mislim da je fer da te na vreme obavestim da sam savrseno nezainteresovan za ono sto ti pises

Takođe.

Inače, fućka mi se za ksenofobne i "pune hrišćanske ljubavi" budalaštine i idiotsko-teološke gluparije koje ovde prosipaš. 

Plitak si momak. 

Dasvidanija. I nemoj da pišeš kad stigneš, tamo gde već ideš...

nedopustivo je ovakvo vredjanje na forumu...javna opomena od administracije...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Jestira. рече

To je samo trenutno kad prođe biće mogla sam ovo mogla sam ono...

Kad ovo prođe biće jos jedna beba tako da nisam mogla ništa :smeh1:. Ušla u deveti.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Pinocchio's Half Brother рече

Takođe.

Inače, fućka mi se za ksenofobne i "pune hrišćanske ljubavi" budalaštine i idiotsko-teološke gluparije koje ovde prosipaš. 

Plitak si momak.

Dasvidanija. I nemoj da pišeš kad stigneš, tamo gde već ideš...

Pa ne znam sto si onda odgovarao ista ako te ne interesuje sta pisem... bice da je po onoj narodnoj - "svak` se cese `de ga svrbi"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Najžalije mi je što klinac ima vrlo ograničeno kretanje, a navikli smo na akciju i izlaske. Sad moramo da gledamo crtaće, da nalazimo zabavu po kući, sve što sam gradila mi se ruši polako pred očima :dry:.

13024-gamesir-t4.jpg.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Inace imaju drzavno osiguranje za siromasne "Medicaid".

Commies and niggas :ani_biggrin:.

Kakvo je stanje tamo? Ima li ljudi po ulicama ili je pustoš?

Подели на овим сајтовима

Ima i Britanija svoj sajam, sprema se hala duga 1 kilometar sa 4000 kreveta, a pored dvije mrtvačnice.

• Зачуђен 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...