Natasa. Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 17:39, Anika рече Na sta? Expand Na Albanke Натан and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 17:43, Natasa. рече Na Albanke Expand Osobito. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 17:39, Anika рече Na sta? Expand На сестру са статуса, што има густе веђе, па још можда Рускиња. Јака конкуренција је то на православном форуму за вас слободне. Рапсоди, feeble and Bojan* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 17:46, Натан рече На сестру са статуса, што има густе веђе, па још можда Рускиња. Јака конкуренција је то на православном форуму за вас слободне. Expand Mora na depilaciju ako su joj guste vedje, nisam je osmotrila... Cekamo jos i Nesu da se pojavi, mozda se i njemu posreci u zivotu. Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 17:46, Натан рече На сестру са статуса, што има густе веђе, па још можда Рускиња. Јака конкуренција је то на православном форуму за вас слободне. Expand Ове наше " слободне " са форума , нит вас хоће, нит вас другој дају Ćiriličar and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Требало би да тагујете оног о коме говорите, иначе се рачуна као оговарање. Можда ћете једном да одговарате због тога. А и ја заједно са вама, што ме највише брине. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Ovako vam je na svim nivoima, ozbiljno vam kazem... Kao sto ovaj popa protezira nju, tako je svugde. U stranci, u opstini, u zdravstvu... Samo vam jednog dana dovedu neku "Ivanusku" i kazu "ova je nova". A ti cuti i radi. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 18:07, Anika рече Ovako vam je na svim nivoima, ozbiljno vam kazem... Kao sto ovaj popa protezira nju, tako je svugde. U stranci, u opstini, u zdravstvu... Samo vam jednog dana dovedu neku "Ivanusku" i kazu "ova je nova". A ti cuti i radi. Expand Зашто би неко упао преко везе као модератор на форуму, кад се то не плаћа? Само обавеза и ништа друго. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Стресно је бити модератор. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Nemam pojma, ni ovoj nasoj ne placaju, a nesto radi kao da prima dve plate. Upravo je proveravamo koleginica i ja, postale smo prava detektivska njuskala... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 17:48, Anika рече Cekamo jos i Nesu da se pojavi, mozda se i njemu posreci u zivotu. Expand Neša ne može da se pojavi. Za njega se "pobrinula" tadašnja administracija da bi zaštitila trola Vasilija, koji se predstavljao kao Bianca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 17:48, Рапсоди рече Ове наше " слободне " са форума , нит вас хоће, нит вас другој дају Expand Ma nesto ne vole Ruskinje. Koliko se secam, bila je jos jedna Ruskinja pa su se nesto brecale na nju Натан је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 18:30, feeble рече Ma nesto ne vole Ruskinje. Koliko se secam, bila je jos jedna Ruskinja pa su se nesto brecale na nju Expand Ај што не воле Албанке, ал што Рускиње ? Вукашин је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Ruskinje su gore od Albanki. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 On 21. 1. 2020. at 16:24, Ekatarina_mala рече snađu se ljudi za novac, samo da ima sloge Expand A kako se to snađu, leba ti? Daj kaži da se i ja snađem. Posla gotovo da nigde nema za neku platu od koje se može živeti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука