Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Огласио се и Ђоковић: Новак послао поруку подршке народу у Црној Гори!

“Поздрав и подршка за братски народ у Црној Гори”. На тај начин је Новак Ђоковић упутио поруку подршке народу који се бори за светиње у Црној Гори.

Први рекет света је путем друштвених мрежа одлучио да се огласи и на тај начин покаже да је уз њих.

Све то је урадио уз фотографију са једне од литија.

sp-novak-unutra.jpg

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Од своје плате сам уштедео...
Сат од 4500 (6800 у продавници, био је неки попустом) евра
- То је мало мање од половине ваше годишње плате...

Подели на овим сајтовима

Историчар Дејан Ристић ....фантастично предавање

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

88450527_147451220061938_3655360959553208320_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=110474&_nc_ohc=trjW1I5meqUAX9CKZTQ&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&_nc_tp=7&oh=887d5de75afaa79f1e54d6bf4942461f&oe=5E9930A3

BORBA.ME

S obzirom da se očekivanja crnogorskih vlasti nisu ispunila, te da dostojanstveni i mirni protest protiv ukidanja vjere, nacionalnog identiteta, tradicije i istorije, ne da nije prestao „posle tri dana“...

Подели на овим сајтовима

Ову Невенку сам гледао у "Неђеља у петак", Говорила је опрезније него што се говорило за врема Тита, дакле очигледан политички коректан речник, празна и шупља прича. Међутим признавала је МЦП и видело се да има поштовање ка Цркви. Међутим, није то неки ниво Раичевића или Шоћа, подразумева се да је је уплашена и да је чувала посао.

Дакле, упркос томе, упркос потпуно опрезном и скоро монтенегринском приступу ствари у ЦГ, осим када је Црква у питање - дакле, сада јој пакују.

То показује, ако она не може остати, да нико не може.Искрено, морам рећи, није жени лако то је сигурно, али аз авиона се видело да не сме да говори отворено што мисли. Ипак ју то изгледа неће спасити.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...