Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече сокове Auuuu, ovo davno nisam čula da neko sprema sok. Od čega? Nutri bulit zamenio domaći sok. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Natasa. рече Ti me razumeš . Ko sebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 5 минута, Natasa. рече Auuuu, ovo davno nisam čula da neko sprema sok. Od čega? Nutri bulit zamenio domaći sok. Имамо и нутри булит, стварно је ок. Али спремамо и домаће фрукталове, па онда од дрењака....то ниједан нутри булит не може да спреми Ево вам један феноменалан брзи рецепт за бистре сокове од бобичастог воћа. Пре неки дан спремала од дрењака. Пет литара воде ставити да проври, чим проври убацити 350 гр шећера и кувати врло мало само да се шећер истопи.Додати 500 гр воћа (дрењке, малине, купине, може и мешано) кувати док воће не побели. Процедити у другу шерпу и тако процеђен кувати једно 20 минута.Сипати топло у флаше топле (на 50 до 100 степени загрејане у рерни) Milica Bajic, Sanja Т. and Душица је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече сокове Zar to nije kompot? Душица and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Управо сада, Natasa. рече Zar to nije kompot? Не бре...ахаха...компот иде обично у тегле са воћем које исто иде у тегле . Овде се воће баца када побели и када га процедиш. И компот се обично, мада не мора пастеризује. Душица, Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 2 минута, Рапсоди рече Не бре...ахаха...компот иде обично у тегле са воћем које исто иде у тегле . Овде се воће баца када побели и када га процедиш. И компот се обично, мада не мора пастеризује. Ma znam, ali to mi deluje kao onaj sokić iz kompota...samo bez voća. Душица је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 6 минута, Natasa. рече Ma znam, ali to mi deluje kao onaj sokić iz kompota...samo bez voća. Пробај, видећеш да није исто. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 сат, Сања Т. рече Puca na forice, kasnije na neslane šale i pokušaje Ovo je uglavnom mangupiranje, ali se uglavnom se povuce kada visi cvrsto. Plus mangupiranje je vezano i za oblacenje itd. Ponizavanje i umialjanje vise radi ona deuga grupa koja je u manjem broju, ja ih zovem kabadahije, iakacu kroz prozor, dobacuju, provociraju, suprostavljaju se nastavnicima, ponizavaju... @Православни Србин Треба човек да покуша па ако не иде да се раздвоје. Свако свом дому. Оно јес велики број жена на једном месту. ?? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 A u sta izraste devojcica, jos malo devojka koja govori "idi u k....", a onda kaze kako je rekla nesto potpuno deseto i jos se kune u majku? Sta ja da mislim i o njoj i o njenim roditeljima? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 32 минута, Anika рече Sta ja da mislim i o njoj i o njenim roditeljima? Pubertet...imaj razumevanja . #MaloIronije http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 34 минута, Anika рече A u sta izraste devojcica, jos malo devojka koja govori "idi u k....", a onda kaze kako je rekla nesto potpuno deseto i jos se kune u majku? Sta ja da mislim i o njoj i o njenim roditeljima? Da se ne vredja zenska populacija, ali ja bih tu pre pitao kakva je njena majka i ponasanje iste " neka jezicarka"? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Управо сада, Flojd рече Da se ne vredja zenska populacija, ali ja bih tu pre pitao kakva je njena majka i ponasanje iste " neka jezicarka"? Ne smes te termine... Mala je full sredjena, frizura, nokti, sminka, naravno sto uze i sto krace... Koga jos zanima skola? Sva sreca nije meni bilo upuceno, drugarici, mene bi u 1.slucaju zapamtila dok je ziva. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 14 часа, Bojan* рече Šta ti je sad pa to? Само за виагру знаш? Па зато си се звао Твртко, све се поклапа. То ти било неко швалерско име, жене ти га наденуле? Тврле, тврле... Е па за циалис кажу да је много јачи. Узми, добићеш нови надимак - Стојко! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 сат, Anika рече Ne smes te termine... Mala je full sredjena, frizura, nokti, sminka, naravno sto uze i sto krace... Koga jos zanima skola? Sva sreca nije meni bilo upuceno, drugarici, mene bi u 1.slucaju zapamtila dok je ziva. Pa to sam pokusavao Sanji T. Sa objasnim. A ti eto u jednoj recenici je opisa. Steta je sto je mnogo takve dece tj devojcica, posto su za mene to deca. Tej od 21 mozes pricati o nekoj zrelosti. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 4 часа, Сања Т. рече Ana, dušo, daj one tvoje recepte za viršle, da i ovde vidi svet kako se bespotrebno komplikuje "Рецепте" сам украла од @Smaragdni kamičak Milica Bajic, Sanja Т. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука