obi-wan Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Danas cuh ovde kod mene od nekih ljudi, a sad naidjoh i na potvrdu. Vest i dogadjaj su od juce, tacnije od sinoc. Slika je sa profila monahinje mati Gerasime (Davidovic). ... https://www.facebook.com/tanya.davidovic.31?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARCxgcTkGP000gU6LOSvUvd6DFPRkyaerYBZhLMNfJzAnSXpd7rTOZQ6R7wCQXkfEaEMJtNk6SO6zBUu&hc_ref=ARTWM3HwrjCs8VPUfA5BRVhNKLysgoQCTGrHxaxCol7TNdpjQ9bUS4kvvUl87gygwOQ&fref=nf Ignjatije, Golub, Душица and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2019 Слава Богу ♥️ Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2019 Ja sam ovo video pre najmanje 10 dana. Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2019 On 13.12.2019. at 18:42, obi-wan рече Danas cuh ovde kod mene od nekih ljudi, a sad naidjoh i na potvrdu. Vest i dogadjaj su od juce, tacnije od sinoc. Slika je sa profila monahinje mati Gerasime (Davidovic). ... https://www.facebook.com/tanya.davidovic.31?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARCxgcTkGP000gU6LOSvUvd6DFPRkyaerYBZhLMNfJzAnSXpd7rTOZQ6R7wCQXkfEaEMJtNk6SO6zBUu&hc_ref=ARTWM3HwrjCs8VPUfA5BRVhNKLysgoQCTGrHxaxCol7TNdpjQ9bUS4kvvUl87gygwOQ&fref=nf A sta znaci, kada ikona place? Uglavnom to ljudi vezuju za neku nesrecu, losu vest? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2019 пре 1 минут, Flojd рече A sta znaci, kada ikona place? Uglavnom to ljudi vezuju za neku nesrecu, losu vest? Predskazuje nevolje ili poziva na pokajanje. Milica Bajic, obi-wan, Aleksandra_A and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2019 пре 6 минута, Flojd рече A sta znaci, kada ikona place? Uglavnom to ljudi vezuju za neku nesrecu, losu vest? Kad miro tece iz nekog drugog dela ikone, to obicno bude na utehu i ukrepljenje ljudima. Kad tece iz ociju - onda najcesce najavljuje nevolju ili stradanje. Драгана Милошевић, Pontifex Emeritus, Milan Nikolic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2019 Ikona je danas i veceras opet mirotocila. Vest i potvrda su sa istog profila. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2019 On 27.12.2019. at 21:47, obi-wan рече Kad miro tece iz nekog drugog dela ikone, to obicno bude na utehu i ukrepljenje ljudima. Kad tece iz ociju - onda najcesce najavljuje nevolju ili stradanje. Prica se, medju hriscanima, o nekom valikom stradanju i tobu skorije vreme. Nego ja odsluzih vojsku, pa eto i zato sam "petnaestodnevno" spreman. ? Ako do toga dodje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука