Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вукашин рече

Ma sve ql, ali kakve veze ima gde si ti bila dok je on to pisao i sta si radila i kakva mi je to uteha???

Ne mozes ti njemu niti sta dodati, niti oduzeti. To je njegovo, a je se zezam sa tobom oko citanja knjiga, mada i dalje mislim da ti muz cita te knjihe, tj. 1. tom : )

Ma je li? Pa misli šta hoćeš.. možda kod vas prvi tom....mi ovde sa nestrpljenjem čekamo svaki tom....pa sad ti vidi, da li je iko lud da  kupuje a ne čita.....e Vuče, Vuče.... ti misliš ako si ti dobacio do prvog toma, da su i svi ostali lenštine.....varaš se Vuče... Tasine knjige su nadahnuće a život pored njega takodje....

Your life, your choice!:dobro:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Калиопи је у дебелом минусу. 7896634

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

Калиопи је у дебелом минусу. 7896634

Da imam obožavaoca anonimusa Fariseja...ali ne vredi, više ne obraćam pažnju, taman da mu napišem najlepšu rečenicu na svetu, stavio bi prst dole. Opušteno, ne uzbudjujem se, čak je i simpatičan. Skreće pažnju na sebe, da postoji...

Način postojanja na Forumu, stavljam dislajk Kaliopi...jea :dobro: i to je super! Bitno je da nismo bljutavi...neka nas voli ko hoće i neka nas mrzi ko hoće... Freedom!!!!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kaliopi рече

Freedom!!!!

Kako sem cuo iz pozdanih izvora bliskih administraciji, Hadzija Miajlo je roknuo 1000 evrica adminima da te vise ne banuju...ljudima trebalo za odrzavanje sajta...kako god, ercegovacka posla...sad imamo vas klan i na forumu...

Sto se tice Atanasijevih knjiga, to je fotomontaza. Samo ako napravis selfi sa svkom knjigov vazi, inace ne...

image.png.fa896786935d169a9801300cb3ac7fa8.png

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ćiriličar рече

Kako sem cuo iz pozdanih izvora bliskih administraciji, Hadzija Miajlo je roknuo 1000 evrica adminima da te vise ne banuju...ljudima trebalo za odrzavanje sajta...kako god, ercegovacka posla...sad imamo vas klan i na forumu...

Sto se tice Atanasijevih knjiga, to je fotomontaza. Samo ako napravis selfi sa svkom knjigov vazi, inace ne...

Molim? Ako je to istina, neka čoveku odmah vrate novac i neka me banuju...

A ja imam pametniji predlog...Vi izaberite pesmu koju želite da čujete u pozadini i ja ću Vam snimiti knjige sa tom pesmom u pozadini..

Uslov. Pesma da bude u skladu sa temom ili bar blizu...ne sad neki hard rock..i tako...

Može?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ćiriličar рече

Ha-ha. Cudno je sto joj dozvoljavaju da pise posle xx banova, ali prica zvuci ludo.

Pre bih poverovao u to da je neko od Ercegovaca urgirao da joj se zabrani da pise, nego sto je pustaju da se pokaze ovde. I ep. Maksim je preko Milojkova porucio da ga vise ne brani, kad je cuo/video sta doticna pise (tad ih je bilo x8 sa jednog profila).

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече

. Maksim je preko Milojkova porucio da ga vise ne brani, kad je cuo/video sta doticna pise (tad ih je bilo x8 sa jednog profila).

:))

Подели на овим сајтовима

Molim? Ako je to istina, neka čoveku odmah vrate novac i neka me banuju...

Ma reko'  sam ti, pouzdani izvori. Nema vracanja, taknuto-maknuto, lova je potrosena...nego mozes ti 'Adziji iljadarku dati, a sa foruma odes sama...i svi zadovoljni.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Ma reko'  sam ti, pouzdani izvori. Nema vracanja, taknuto-maknuto, lova je potrosena...nego mozes ti 'Adziji iljadarku dati, a sa foruma odes sama...i svi zadovoljni.

Ne poznajem ga. ?‍♀️

Подели на овим сајтовима

@Просечан србенда ne shvata da u stvari radi za nasu stvar.

Licno je sekretarova :)) preporuka da joj se da sto vise prostora :)) Maxim je preko svojih satelita molio da se banuje zauvek, jer mu zapravo cini medvedju uslugu :))

Подели на овим сајтовима

Ne poznajem ga. ?‍♀️

Ја сам добар са њим...а он је и мало стисљив, скорман чова, не воли ни да га овако јавно хавлим...можеш мани послати преко WU...ја ћу му уручити. Не требаш ме частити за услугу...не устручавај се ништа.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, The Godfather рече

@Просечан србенда ne shvata da u stvari radi za nasu stvar.

Licno je sekretarova :)) preporuka da joj se da sto vise prostora :)) Maxim je preko svojih satelita molio da se banuje zauvek, jer mu zapravo cini medvedju uslugu :))

Ето опет Секретар (ког сања 1306_womens), јој прави зврчке! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...