Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Tελώνης рече

O, Bože, kakva melanholija zavlada ođe. Još samo Nina Simone da nam zapoje pa da ugođaj bude potpun... 

Gdje nestadoše ljuti kerberi??? 

https://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs

Подели на овим сајтовима

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Pazi, ti ili nisi oprostila vladiki Irineju (ako uzmemo, hipoteticki, da se ogresio o tebe....ako sledimo tvoj filing) ili spasavas Crkvu od njega. Kazi sta je od ovog dvoga?

Ja sam mu oprostila, a sad spašavam Crkvu, iako sam mala, to sam već pisala, i iz golubovog malog kljuna voda požar gasi, i želim da se trudim. I da se zna.

Neću stati gasiti. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kaliopi рече

Ja sam mu oprostila, a sad spašavam Crkvu, iako sam mala, to sam već pisala, i iz golubovog malog kljuna voda požar gasi, i želim da se trudim. I da se zna.

Jasno, jasno. I sigurna si da je to volja Bozija?

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ćiriličar рече

Ko se dvoumi izmedju manastira i braka taj nije za manastir. Tvoja odgovornost veze nema sa njegovim monaholjpstvom, naprotiv. Kad od'ranite decu, neka ide u manastir...a taman mozes i ti...tebe odma za igumaniju...mislim, u svetu si prosla period poslusanja, to je ocigledno, tako da  imas dar da te drugi slusaju.

Па да онда она избацује монахиње у по ноћи... 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, ViktorijaV рече

"Овај Синод, с овим патријархом, и у овом саставу... није, да кажем искрено прави одраз и израз наше Јерархије"

"То је све, ја мислим, како народ каже масло... овога... бачког"

Подели на овим сајтовима

Naravno. Strašna su stradanja.

To znaci da si ti sasud izabrani, koji je podredio svoju volju Bogu, i da delujes u Njegovo ime. Ne mislis li da je to visok stepen duhovnosti?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

To znaci da si ti sasud izabrani, koji je podredio svoju volju Bogu, i da delujes u Njegovo ime. Ne mislis li da je to visok stepen duhovnosti?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ćiriličar рече

Božija volja može biti kroz mali sudić, iskreno, možda to nisam ja. Ali to stradanje koje sam preživela zajedno sa mojom porodicom i mnogima sad vidim prenešeno na celu Crkvu. Ne mogu da ne pišem. Bog neka sudi svima, pa i meni.

Подели на овим сајтовима

Božija volja može biti kroz mali sudić, iskreno, možda to nisam ja. Ali to stradanje koje sam preživela zahedno sa mojim porodicom i mnogima sad vidim prenešeno na celu Crkvu. Ne mogu da ne pišem. Bog neka sudi svima, pa i meni.

A, molis li se za vladiku Irineja? I sta mu zelis u molitvama? Da li da Gospod uredi sve, ili ti zelis da seon nekako promeni? Pretpostavljam i to da o svemu izvestavas duhovnika, sa kojim si se hvalila, te da ti on daje duhovne savete po tom pitanju?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ромејац рече

"Овај Синод, с овим патријархом, и у овом саставу... није, да кажем искрено прави одраз и израз наше Јерархије"

"То је све ја мислим како народ каже масло... овога... бачког"

"Каже срби су дуготепељив народ и стрпљен спашен", па сад нека истрпе док се расчисти екстремно фанариотски фактор у СПЦ и да не хуле на Св. Синод.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...