Jump to content

Vladika Grigorije: Vučiću, ko si ti? Svako jutro ću pred ogledalom reći da se ne slažem s tobom

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 30 минута, Ronald рече

Meni nije adut ja samo mislim da on previse I namjerno razvlaci tu pricu kako bi prikrio ostale probleme I krenuo u ozbiljne reforme, boji se gubitka glasova I podrske a prvi je svjestan da je KiM izgubljeno. Treba da djeluje brzo i izvuce zastitu za ljude I kulturnu I religijsku bastinu I mnogo novca, jer vremenom ni toga biti nece. Srbija nema populaciju za trenutnu teritoriju jer ljudi masovno migriraju. Jel neko od vas iz BG I NS obilazio jugozapad, jugoistok I jug Srbije detaljnije I vidio na sta lice ti gradovi I sela, I onda se zapitao  hoce li tu iko ostati da zivi osim starijih ljudi. Pa Srbija ne moze te gradove da odrzi u zivotu, umire sve u njima, a ne KiM.

Потребно је да невиђени заштитници Косова увиде да се удружују са таквима који су већ помирени са губитком Косова. Зато је удружена халабука против Вучића један противприродан и набулозан подухват. Зато је лудост веровати причама модернистичких старомладих владика попут Григорија, Максима, као и Атанасија и Амфилохија који им дају жишку. Размишљам се ових дана, да није можда Амфилохије толико лукав да гура Максима и компанију у пропаст, у смислу да се Фанар ухвати за њих и са њима оде у пораз. Чак помишљам да је о.Зоран у договору са митрополитом да погурају да Фанар на овакав начин што пре изгуби примат. Толико је парадокса да човек више не зна шта је глупост а шта намера.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 314
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, Жељко рече

Савамалу?!

Брате, какви све ликови долазе овде на форум, страва и ужас.

Мислим да ћу се опет повући на неко време.

Немој због мене. Извињавам се што понекад имам груб тон. Није из зле намере.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Важно да се Вучић већ узнемирио... вели петорица из Срабора дигла хајку на њега, он јадан сам! а њих петорица:

Да није тужно било би смешно... петорица дигла као хајку а остали (као) одлучли да га орденом Светог Саве ,,обавежу'' да не уради оно што евентуално намерава или му је од НАТО савеза дато у задатак?  бумо видели и сценограм у Скупштини... :) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Временом се види да је хајка против Вучића од стране појединих епископа заправо због пара. Некада су се примале паре без размера и неуједначено.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Golub рече

Важно да се Вучић већ узнемирио... вели петорица из Срабора дигла хајку на њега, он јадан сам! а њих петорица:

Да није тужно било би смешно... петорица дигла као хајку а остали (као) одлучли да га орденом Светог Саве ,,обавежу'' да не уради оно што евентуално намерава или му је од НАТО савеза дато у задатак?  бумо видели и сценограм у Скупштини... :) 

Е много је он наиван:0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Golub рече

Каки си наиван к`о собарица

Подели на овим сајтовима

Само не знам како заборавити уплив владике у политику са Милетом Додиком другом страном исте медаље, да не кажем ордена. Оне фотке из председништва и све остало, превише ми је наш клир деловао револтирано и срчано а ипак је само у питању једна политичка емисија.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, feeble рече

Sta kaze Grigorijev arhineprijatelj iz Hercegovine o Utisku nedelje

Ovaj bivsi novinar a sada poslanik u RS je malo hejter prema Grigoriju, sukobljavali su se redovno dok je Grigorije bio vladika u Hercegovini pa ako je preterano za forum, da se ukloni.

Ne znam zaista za ove finansijske marifetluke o kojima prica ali u pravu je Vukan vezano za temu “slobode da se ima drugacije misljenje”. Zaista sam i ja jako prijatno iznenadjena promenom vl. Grigorija i nadam se da je ona iskrena a ne populisticka.

Da mi je samo dopustio da mu u tada u Grckoj kazem svoje misljenje kada me pozvao na dijalog, a pocelo je i zavrsilo se njegovim monologom, mozda mu ne bi trebalo 25 godina da shvati koliko je lepo biti svoj i biti slobodan. Mozda i bi, ne znam ali ko zna zasto je sve to dobro.

U svakom slucaju, zaista me raduje ova njegova promena i nadam se da ce uticati i na druge da se menjaju na slican nacin i daju sebi za pravo da imaju drugacije misljenje ili bar ne jurisaju na druge zbog toga. To je izuzetno vazna tema. Svaka cast vladiko ?

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Milan Nikolic рече

@Sherlock H. 

Искрено да ти кажем те ствари ме не дотичу много. Нагледао сам се и наслушао сам се лажи кроз живот и политичку сцену Србије и уопште глобално, да више не наседам ни на шта. Неке ствари су тривијалне, као што је та диплома. Можда је овако, можда је онако, али верујем да је све измишљено против Стефановића. Међутим, министар може бити изабран и са основном школом, и зато је та ствар тривијална.

`ел те дотиче посада Ми-17? И тадањи и садањи министри; па макар и са о.ш.?

Подели на овим сајтовима

Можда је овако, можда је онако, али верујем да је све измишљено против Стефановића.

Da li si pročitao ugovore i dokumenta koji su objavljeni? Ako je afera izmišljena, sve to mora biti falsifikat, a da jeste falsifikat SNS bi se prvi uhvatio za to. Kako se to uklapa u tvoje shvatanje događaja?

Међутим, министар може бити изабран и са основном школом, и зато је та ствар тривијална.

Kao što ti je Avocado već pojasnio i kao što sam siguran da sasvim dobro razumeš, poenta nije da li neko može da bude ministar sa osnovnom školom, već da li može i treba da bude ministar neko ko je plagirao doktorat, narodski rečeno, neko ko je lopov. 

I dalje mi nisi rekao ništa o tri ugla gledanja (lični, istorijski, vojni). 

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...