Jump to content

Владика Григорије: Побунити се против лажи и лицемјерја

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нећемо дозволити увреде на рачун владика.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

@Стаљиново унуче 

Повуцу ручну, није ти ово фејс.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Јефимија А рече

ко је комунистички отпад није увреда онда збогом памети и овом форуму ако Ви тако као нови слободно можете да пишете ѕа спц епископе

е сад ми је јасније,ти срећо функционално неписмена, комунситички отпад је фраза коју ти и такви а и поједини тј већина епсикопа користе према нама који их критикујемо због лицемерја,и они се крију иза те фреза којом карактеришу нас, сатиљинове унучиће

пс у мом дому се поп увек дчоекивао и славио код већине вас теолога и ново верника а и код врћине епископа попа у кућу приступ имо није док нисте открили цркву и веру

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Стаљиново унуче рече

е сад ми је јасније,ти сречо функционално не писмена, комунситички отпад је фраза коју ти и такви аи поједини ,вћеина епсикопа користе према нама који их критикујемо због лицемерја,и они се крију иза те фреза којом карактеришу нас, сатиљинове унучиће

пс у мом дому се поп увек одчлекивао и славио код већине вас теолога и ново верника а и код верћине епископа попа у кућу присзтуп имо није док нисте открили цркву и веру

само вређајте нећете тако дуго. Овај форум је строг и није фејс.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Стаљиново унуче рече

ниједна једина увреда није изречена, али тврдим да ако неко приозива друге за лицемерство онда нека објасни како се не држи монашког завета сиртомаштва  и да објасни одакле му деца,не знам дал монаси имају право да усвајају децу.,знам да их пре монашког завета имо није.

свакако драги Стаљо ово Вам није место да истерујете правду и саблажњавате вернике. Они Вам то овде неће дозволити

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јефимија А рече

само вређајте нећете тако дуго. Овај форум је строг и није фејс.

ја не вређам него говорим чињенице а то што теби чињенице нису миле е то је твој проблем не мој а ко нађе ,а прелгеда моје писање овде,једну увреду ја га частим вечером де оће

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јефимија А рече

свакако драги Стаљо ово Вам није место да истерујете правду и саблажњавате вернике. Они Вам то овде неће дозволити

ко су то Они који не би правду и истину? Ко су ти? Зар вера не почива на правди и истини?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Драгана Милошевић рече

@Стаљиново унуче 

Повуцу ручну, није ти ово фејс.

пре 9 минута, Стаљиново унуче рече

е сад ми је јасније,ти срећо функционално неписмена, комунситички отпад је фраза коју ти и такви а и поједини тј већина епсикопа користе према нама који их критикујемо због лицемерја,и они се крију иза те фреза којом карактеришу нас, сатиљинове унучиће

пс у мом дому се поп увек дчоекивао и славио код већине вас теолога и ново верника а и код врћине епископа попа у кућу приступ имо није док нисте открили цркву и веру

Драгана погрешно је цинкарила ова тужибаба, није схватила да са комунистички отпад се обраћам себи. А других увреда нема

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Стаљиново унуче рече

ко су то Они који не би правду и истину? Ко су ти? Зар вера не почива на правди и истини?

па овде нема правде и истине јер вама је све допуштено колико видим да пишете и измишљате на епископе спц а сведок сам кад се помене само један секретар онда се аутоматски укида профил и банује према томе. Они овде очигледно нису за Истину и Правду него за дупле аршине и лицемерје јер сам лично читала и гледала како су брисани неки никови. Па да видимо колико ћете ви моћи овако ако их интересује правда. да ли ће и вас брисати или ћете и даље тући по епископима. полако

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Стаљиново унуче рече

Драгана погрешно је цинкарила ова тужибаба, није схватила да са комунистички отпад се обраћам себи. А других увреда нема

има и других увреда пријављујем их...ружне речи и саблажњавање  верника за епископа Спц  @Поуке.орг инфо

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јефимија А рече

па овде нема правде и истине јер вама је све допуштено колико видим да пишете и измишљате на епископе спц а сведок сам кад се помене само један секретар онда се аутоматски укида профил и банује према томе. Они овде очигледно нису за Истину и Правду него за дупле аршине и лицемерје јер сам лично читала и гледала како су брисани неки никови. Па да видимо колико ћете ви моћи овако ако их интересује правда. да ли ће и вас брисати или ћете и даље тући по епископима. полако

гопојце,ја пишем о теми која је започета ,не о неким тамо левим и десним и појма немам ни о чем штос овде  сад коментарсала.,и ето само реци шта ја то слагах у писанију мом овде?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јефимија А рече

има и других увреда пријављујем их...ружне речи и саблажњавање  верника за епископа Спц  @Поуке.орг инфо

ко што рекох тужибаба

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Стаљиново унуче рече

гопојце,ја пишем о теми која је започета ,не о неким тамо левим и десним и појма немам ни очем о тим овде си сад коментарсала.,и ето само реци шта ја то слагах у писанију мом овде?

саблажњавате верни народ ако имате неки проблем пишите Са Сабору, Синоду а не овде на православном форуму.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јефимија А рече

саблажњавате верни народ ако имате неки проблем пишите Са Сабору, Синоду а не овде на православном форуму.

гопојце, па ти имаш проблем пиши сабору да ја саблажњавам па нека ме анатемишу,ти си тужибаба

да приознајем редовно гледам еротске филмове чак и кримиће

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...