Jump to content

Владика Григорије: Побунити се против лажи и лицемјерја

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Trifke рече

Matt 7:1 Ne sudite da vam se ne sudi;
Matt 7:2 Jer kakvim sudom sudite, onakvim će vam suditi; i kakvom merom merite, onakvom će vam se meriti.
Matt 7:3 A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš?
Matt 7:4 Ili, kako možeš reći bratu svom: Stani da ti izvadim trun iz oka tvog; a eto brvno u oku tvom?
Matt 7:5 Licemere! Izvadi najpre brvno iz oka svog, pa ćeš onda videti izvaditi trun iz oka brata svog.

ја рекеох да не бих да судим ал би радо пресуђивао,остало ми од деде...ал ја нисма добар верник,,,то знам,,,а Григорије...каже да јесте..ел оно текст о лицемерју?

https://www.youtube.com/watch?v=WSLWwFfS1l8

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Стаљиново унуче рече

како да те бркам кад појма немам ко си ,коментаришем коментаре твоје

па велите да само ја знам од стаљинове смрти на овамо реко побркаме чоек....нисам у друштву Стаљина ни Стаљиноваца никад била. Више сам за свете који су страдали од Стаљина и поданика му

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Стаљиново унуче рече

ја рекеох да не бих да судим ал би радо пресуђивао,остало ми од деде...ал ја нисма добар верник,,,то знам,,,а Григорије...каже да јесте..ел оно текст о лицемерју?

https://www.youtube.com/watch?v=WSLWwFfS1l8

Tebi izgleda ni Sveto pismo nemože pomoći! 

Znaš, postoje pčele i one gde god šta god sakupe med a postoje i muve koje uvek  slete na balegu. U slučaju ovog linka i ja bih izudarao ovu ništariju koja je napravila ovaj prilog. Srećom ili nesrećom imao sam prilike i da sretnem tu ništariju i da saznam o svemu vezanom za tu ništariju od neposredno prisutnoh ljudi. Nije zdravo ponašati se kao muva. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Tebi izgleda ni Sveto pismo nemože pomoći! 

Znaš, postoje pčele i one gde god šta god sakupe med a postoje i muve koje uvek  slete na balegu. U slučaju ovog linka i ja bih izudarao ovu ništariju koja je napravila ovaj prilog. Srećom ili nesrećom imao sam prilike i da sretnem tu ništariju i da saznam o svemu vezanom za tu ništariju od neposredno prisutnoh ljudi. Nije zdravo ponašati se kao muva. 

а јењс баш тако , не рече Григорије како  би он судио?јел?битно је какв је овај а не шта рече попа епископ...ццц ...

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Стаљиново унуче рече

а јењс баш тако , не рече Григорије како  би он судио?јел?битно је какв је овај а не шта рече попа епископ...ццц ...

Nije tebi lako. Ne čudi me što si sa artemijevcima. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Nije tebi lako. Ne čudi me što si sa artemijevcima. 

а јел? а вид нисма ни са њима,ал ми не рерче тио што су они напали њега јер није воло Јамере и НАТО и када су они престали да их волу?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јефимија А рече

за ове увреде епископа Спц треба да се зове администарција. @Драгана Милошевић @Milan Rakic 

komunisticki otpad i tako malo procitajte  @Стаљиново унуче

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јефимија А рече

за ове увреде епископа Спц треба да се зове администарција. @Драгана Милошевић @Milan Rakic 

увреде? значи чињеница је увреда

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Стаљиново унуче рече

а јел? а вид нисма ни са њима,ал ми не рерче тио што су они напали њега јер није воло Јамере и НАТО и када су они престали да их волу?

Nije on zbog nedostatka ljubavi prema amerima smenjen već zbog nečeg sasvim drugog no ne vredi sa tobom pričati i objašnjavati ti. Muva ostaje muva a pčela pčela. 

Izvini ali nemam vremena za tebe. 

Just_Cuz_19

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јефимија А рече

komunisticki otpad i tako malo procitajte  @Стаљиново унуче

ко што рекох ,онда се лицемери сакрију из речли"комунистички отпад" то им дође ко онои кад се деца играју па кажу сигурна кућа...е моји лицмери

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Стаљиново унуче рече

увреде? значи чињеница је увреда

ко је комунистички отпад није увреда онда збогом памети и овом форуму ако Ви тако као нови слободно можете да пишете за спц епископе

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Nije on zbog nedostatka ljubavi prema amerima smenjen već zbog nečeg sasvim drugog no ne vredi sa tobom pričati i objašnjavati ti. Muva ostaje muva a pčela pčela. 

Izvini ali nemam vremena za tebe. 

Just_Cuz_19

ма јел? јок није јер неко одбио Бјадена а неко га примио....а сад би да се то заборави

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...