obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Цитат Centra za mame "Centar za mame" ???? Avaj, i sto puta avaj... tesko nama sa nama... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 11 минута, obi-wan рече "Centar za mame" ???? Avaj, i sto puta avaj... tesko nama sa nama... Што, шта је проблем? Жене се организовале, помажу се међусобно, раде разне ствари: Цитат Za ovih velikih 7 godina pokrenule smo i sprovele regionalnu kampanju Sloboda rađanju, da skrenemo pažnju na tretman žena i njihova prava na porođaju, objavile izveštaj Mame u Srbiji načinjen u saradnji sa Institutom za sociološka istraživanja pri Filozofskom fakultetu u Beogradu, prvi te vrste, koji dokumentuje iskustvo materinstva za preko 1500 mama u Srbiji; organizovale preko 70 besplatnih radionica i javnih dešavanja za preko 15.000 mama širom Srbije; pokrenule i sprovele nacionalnu kampanju P(B)ravo za mame koja je rezultirala izmenom Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom; bile smo deo inicijative Beba bira gde, sprovele smo istraživanje kojim je obuhvaćeno gotovo 2000 mama iz Srbije kako bi se bolje razumela iskustva mama, dobila kompletnija slika o dojenju u javnosti i dala podrška dojenju u javnosti; pružile preko 2.000 pravnih saveta o Zakonu o radu u okviru našeg Pravnog savetovališta; pokrenule Maminu prodavnicu, prvu online prodavnicu proizvoda koje prave mame preduzetnice; osmislile i organizovale 13 Bazara mama preduzetnica koji su okupili preko 150 mama preduzetnica; pored Beogradskog ogranka pokrenule Centar za mame u Šidu (2015), Nišu (2017) i Novom Sadu (2017); objavile više od 200 stručnih i autorskih tekstova na našem sajtu koji su pregledani preko 700.000 puta; pokrenule besplatno psihološko savetovalište Mame u poverenju; počele sa objavljivanjem serijala tekstova “Kad mama studira” koje pišu žene koje su u Srbiji istovremeno studirale i gajile jedno ili više dece i kojim želimo da ukažemo da nikada nije kasno za usavršavanje i ostvarenje svojih snova; osnovale Klub mama preduzetnica u okviru kojeg organizujemo mesečna druženja za mame preduzetnice; pokrenule kampanju Zaštitimo dojenje u saradnji sa UNICEF-om; sprovele projekat Mama programira – prvu besplatnu onlajn školu programiranja za mame, na koju se prijavilo skoro 800 mama; sprovele projekat Mama na mreži – besplatnu onlajn školu digitalnog marketinga i odnosa s javnošću, na koju se prijavilo preko 150 mama; pokrenule web platformu ZA MAME na kojoj smo objavile pravne vodiče na teme relevantne mamama i na kojoj održavamo besplatne mesečne vebinare na različite interesantne teme za mame iz cele Srbije… i nastavljamo dalje. JESSY је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 5 минута, GeniusAtWork рече Што, шта је проблем? Problem je sto je to sekta brate, ako me razumes sta `ocu da kazem. Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Pa ja ne znam, je li sekta kad se udruze, recimo, zene obolele od kancera? A u vecini gradova ih ima... JESSY, Sanja Т. and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 ''čistima je sve čisto"... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Udruženja građana su posebne forme organizovanja čija je svrha zadovoljavanje neke njihove potrebe, iskazivanje interesa ili pokretanje inicijativa za angažovanje u raznim sferama socijalnih i drugih aktivnosti. Za njih se često koristi i izraz organizacije civilnog društva. One su institucionalno potpuno odvojene od državnih struktura i zasnovane su na dobrovoljnom učešću građana. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 32 минута, Anika рече Pa ja ne znam, je li sekta kad se udruze, recimo, zene obolele od kancera? A u vecini gradova ih ima... Ne znam kako je to uporedivo sa ovim o cemu pricamo - stavljas u isti kos porodilje i teske bolesnike. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 24 минута, JESSY рече ''čistima je sve čisto"... Naravno, skroz sam zaboravio da sam necist... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 1 минут, obi-wan рече skroz sam zaboravio da sam necist... to naravno nisam rekla...jednostavno neki ljudi u svemu vide ili traže nešto negativno... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 1 минут, JESSY рече to naravno nisam rekla...jednostavno neki ljudi u svemu vide ili traže nešto negativno... Pa to je to isto. A ja narocito volim da trazim negativno medju zenama, zenomrzacki sindrom... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 1 минут, obi-wan рече ja narocito volim da trazim negativno medju zenama, zenomrzacki sindrom.. primetila sam... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 49 минута, GeniusAtWork рече Што, шта је проблем? Жене се организовале, помажу се међусобно, раде разне ствари: Znas sta, kad bolje pogledam - u pravu si ti. Ovakav centar je sasvim adekvatan stanju naseg drustva danas, tj. sasvim logican deo tog drustva. Sve ono sto pise o delatnostima centra potpuno je u skladu sa tim gde smo danas kao celina. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 и опет, ево седим и размишљам, на страну што сам друштвено осакаћена и један тотални намћор који никада није био активиста ни у школском одбору, нити сам тип који се дружи са мајкама другара моје деце, па опет не могу да сконтам како неко дође на идеју да не жели више да рађа због свог или туђег лошег искуства на порођају. ето седим и мислим се који би то био довољно јак разлог који би могао да се упореди са тим што данас имам Лану, и ако сам се својевремено клела да ми ни муж, ни бабица и ни један доктор неће прићи ни на пушкомет. И још нешто мислим, шта би било да је неко нашој Владичици своједобно објаснио да ће се трудна потицати по Витлејему, и да ће сина родити у штали. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 5 часа, ana čarnojević рече Snezo nama ovo kao price iz vojske. Evo, upravo sam to hteo napisati.:D Samo sto vama to traje jedan dan a nama godinu. obi-wan and Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 9 минута, Broken рече Samo sto vama to traje jedan dan a nama godinu. А ја шашав па на прву сконтао ово твоје да жена у другом стању око годину дана виче на свога мужа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука