Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Нека ствари иду својим током...нека Господ буде наш главни уредник за остало ћемо лако

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ух, прибрах се од шока. Разумем и није ми тешко. :)

Драга администрацијо, своје теме настављам, чепркаћу по туђим и даље обећавам.

Знате да немам посао :.mislise. и седим кући па кад треба нешто да се одради јавте.

Оче Иване, ништа не брините све ће бити окет.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ето нешто за админа рецимо да промени фонт на форуму да буде лепши ето то би било сијајно, ако је могуће, ако не ондак не дирај ништа да нам се зафркне нешто... знам неке форуме који су мењали често па су се климали као на бродолому...

Тест 1

Ето нешто за админа рецимо да промени фонт на форуму да буде лепши ето то би било сијајно, ако је могуће, ако не ондак не дирај ништа да нам се зафркне нешто... знам неке форуме који су мењали често па су се климали као на бродолому...

Тест 2

Тест 3

Тест 4

Тест 5

Тест 6

Тест 7

Тест 8

свиђа ми се фонт  comic sans MS i Georgia  a Највише comic sans MS   такође и Trebuchet

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Извињавам се за офф, морала сам. Николај, имаш кјут аватар!

Подели на овим сајтовима

imas Stylish skriptu za Firefox,ona ti omogućava da stilizuješ svaki web sajt koji hoćeš,uključujući i pouke.org,tamo imas mogućnosti da mjenjaš fontove ili bilo koje drugo css pravilo,ja sam sebi naštimao open sans i roboto font,podržavaju i našu ćirilicu.

ako zelis ja cu ti napisati skripticu za Stylish ako ga instaliraš

imas i Greasemonkey skriptu za Firefox,sa njom možeš da mjenjaš sve,možda čak i da prodreš do zabranjenih stvari,moraću malo da eksperimentišem  :))) 

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/

Подели на овим сајтовима

imas Stylish skriptu za Firefox,ona ti omogućava da stilizuješ svaki web sajt koji hoćeš,uključujući i pouke.org,tamo imas mogućnosti da mjenjaš fontove ili bilo koje drugo css pravilo,ja sam sebi naštimao open sans i roboto font,podržavaju i našu ćirilicu. ako zelis ja cu ti napisati skripticu za Stylish ako ga instaliraš imas i Greasemonkey skriptu za Firefox,sa njom možeš da mjenjaš sve,možda čak i da prodreš do zabranjenih stvari,moraću malo da eksperimentišem :)))https://addons.mozil.../addon/stylish/

Хвала, но небих ништа да додам у ФФ кочи ми јер користим  ХП виндос ће ми умре пц овако онако ми слаба машина... сви користе модернизацију само ја користим фиксни... мада довољно ми то... ја сам мислео на форум ако је могуће... да неко мења нешто због мене тај серија нече бит, несам ти ја за тај  рад  :)))   

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Хвала, но небих ништа да додам у ФФ кочи ми јер користим  ХП виндос ће ми умре пц овако онако ми слаба машина... сви користе модернизацију само ја користим фиксни... мада довољно ми то... ја сам мислео на форум ако је могуће... да неко мења нешто због мене тај серија нече бит, несам ти ја за тај  рад  :)))   

žali se administraciji,ja sam uvijek protiv vlasti pa ću te podržati :)

Подели на овим сајтовима

Оцу Ивану желим сву срећу у породичном животу и свештеничкој служби, а администрацији срећу и успјех у раду, те да не изгубе креативност. 

Подели на овим сајтовима

већ се види недостатал оца Ивана по мени он би појам дуплих лажних налога брзо решио  :)

Подели на овим сајтовима

већ се види недостатал оца Ивана по мени он би појам дуплих лажних налога брзо решио  :)

na osnoviu čega to misliš, ne zvao se ja Dejan BAN Bićanić :D

Подели на овим сајтовима

Оно што примећујем је да су свештеници попут оца Ивана често несхваћени и на мети својих надређених.

Pa naravno da su na meti kad si dozvoljavaju luksuz da shvate savremenog dobronamernog vernika sa svim problemima koje svetovni život nosi u sadašnjem duhu vremena. (ni sami nisu poštedjeni toga)

Nemaju razumevanje nadredjenih jer nisu kao monasi, nisu kao monasi, nisu kao monasi..... i usudjuju se da ne dele stroge monaške tipike samohranoj majci koja radi dva posla.

A internet taj zli prostor kojeg će uskoro imati 90% ljudi na planeti iskorištavaju zamislite da dele Božju reč umesto da se opuštaju uz free......ono.

ma....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

na osnoviu čega to misliš, ne zvao se ja Dejan BAN Bićanić :D

mislim da provokacije i vrcenje onakvih pitanja sto Jupiter radi je ne dopustivo u duzem vremenskom roku ne sto ja se ne slazem sa njim po tim pitanjima oko Sv. Trojice vec to steti ugledu foruma,zlonamerno i bezciljno itd.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...