Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Било би добро када би се за обраћање одређеним особама користило тренутно форумско име, а не право име члана.

Конкретно сада пост од оби-вана, где се обраћа Жељку. Прво сам чепрко да њађем Жељков пост на који се одговор односи, па сам онда помислио да се обраћа Црвеном Барону али је погрешио име, да би тек из треће среће сконтао да се Ц. Барон зове Жељко  7896634  :)

Crveni Baron je jedno vreme za nik ovde na forumu koristio svoje puno ime i prezime, odatle to oslovljavanje po imenu  :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Forum je dobar,al je uredjvacka politika losa.

Neshvatljivo da postoji cenzura na razlicitosti misljenja,odnosno da se forum pokosava prikazati liberalnim i otvorenim za sve,al se ipak guse slobodumne teme  i  drugaciji nacin razmisljanja od uredjivacke politike.

Cenzura treba da spotoji na vulgarnost,i samo na te primitivne oblike osudjivanja,i vredjanja.Nikako ne na slobodu misljenja.

Подели на овим сајтовима

Zamro je forum. Neki od najaktivnijih clanova su banovani neki samo odose... Jel to samo ja ili i vi primecujete da ovde i nije vise toliko "zivo"?

I ja sam ovo primetio. Bilo je trenutaka kada nisam mogao da postignem sve da pročitam i da odgovorim, a sada sve nekako usporilo, ljudi slabije pišu. Mada i nema onih kontroverznih tema. Moje neko mišljenje je da pre iako se nismo slagali niko nigkoga nije vređao (iskreno neke ljude više ne mogu da prepoznam kao da su nekome dali nalog), a sada je moderacija prinuđena da zaključava teme da ne bi došlo do međusobnog vređanja, čime bi banovanih bilo još više.

Подели на овим сајтовима

Crveni Baron je jedno vreme za nik ovde na forumu koristio svoje puno ime i prezime, odatle to oslovljavanje po imenu  :)

Није страшно али губимо своје драгоцено време на истраживање ко је ко... За то време сам могао да одговорим на 4-5 статуса, дам 10ак амина, први одговорим на нову тему... + све то и на ФБ-у, морамо имати разумевања једни за друге  :)

Подели на овим сајтовима

forum cinite svi vi koji ste na forumu i iskljucivo od vas zavisi kakav ce on biti...dakle, potrudite se da svima nama bude lepo kada smo ovde.....

analize o proslosti su potpuno bespotrebne....nikad nista ne stoji u mestu, nikad nije sve uvek isto, sve se stalno menja....budite ovde i sada i dajte najbolje od sebe, i videcete kako cemo svi zajedno biti zadovoljni.....

voli vas vasa administracija  :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Forum je dobar,al je uredjvacka politika losa.

Neshvatljivo da postoji cenzura na razlicitosti misljenja,odnosno da se forum pokosava prikazati liberalnim i otvorenim za sve,al se ipak guse slobodumne teme  i  drugaciji nacin razmisljanja od uredjivacke politike.

Cenzura treba da spotoji na vulgarnost,i samo na te primitivne oblike osudjivanja,i vredjanja.Nikako ne na slobodu misljenja.

Немој, леба ти.

Видео сам ти сваку поруку која није одобрена у задњих пар дана и апсолутно тврдим да ово што причаш везе са истином нема. Или вређаш или цинизмом убијаш или би бесконачно да се свађаш.

Кад се упристоји твоје писање, онда ћеш бити скинут са модерације, као што је и Облак скинут. Мислим да је он много дуже од тебе био на модерацији. А што се норамлних порука тиче, не брини се, нема разлога да не пусти неко од нас, чим их видимо.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

forum cinite svi vi koji ste na forumu i iskljucivo od vas zavisi kakav ce on biti...dakle, potrudite se da svima nama bude lepo kada smo ovde.....

analize o proslosti su potpuno bespotrebne....nikad nista ne stoji u mestu, nikad nije sve uvek isto, sve se stalno menja....budite ovde i sada i dajte najbolje od sebe, i videcete kako cemo svi zajedno biti zadovoljni.....

Ali ako je u prošlosti bilo bolje, onda analizom te prošlsoti možemo da shvatiomo zašto je sada ovako i šta treba da uradimo da bi se vratilo na staro.

Подели на овим сајтовима

@@Odahviing, sto manje analize, sto vise ljubavi...to je recept.... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нити желим, а нити могу променити твој утисак да сам себе савио у први план... Ако дозволиш, ставио сам струку...

Наравно да сам мислила на „струку“ када сам написала „себе у први план“, другачији утисак  се о теби ни не може стећи на темама о авијацији или по питању авијације, нисам приметила да на тим  темама пишеш о геологији, опрости што нисам била јаснија да напишем да ја не знам ни приближно о авијацији тако као ти, али знам да наш ваздушни простор скоро три месеца није био чуван због тога што имамо супер ловачку авијацију, и, да, нама обичним смртницима се не дозвољава ни да писнемо о томе...Но, добро, Керамичар је сада издејствовао акумулаторе из Москве...Милане, захваљујем се на подугачком објашњењу, лично те више нећу доводити у сличну ситуацију, а онима што су помислили да сам стала у одбрану Дејана, нисам, пошла сам од себе. Истина, не бих реаговала за све чланове, неки су ми више пристојнији у дијалогу, на пример, Дејан, који у последње време има за несрећу да му се на тему накаче свакоразни испразни коментари, па тема крене у бесмисленом правцу...

Праштај ако сам те нечим увредила!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

Свака ти је реч царска Џеси .

Сви смо ми помало уредници и треба да дамо свој допринос квалитету овог форума .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Slažem se sa tobom ,ali

Mislim da ovaj forum može lepo da nam kaže kakvo nam je smirenje.

To što neko isteruje svoj ego to govori o njemu, a kako mi to doživljavamo to govori o nama B)

@ Ivan  nisu svi ljudi isti a kako preko interneta izostaju sve one suptilne komponente nevrbalne komunikacije onda se cesto stice pogresan utisak o sagovorniku . Ima uticaja i kultura i nacin komunikacije n koji je sagovornik navikao , recimo ako Milosalvljevicu kazem " jes' to ti ili se neko us*ao " on ce to da shvati kao pozdrav jer nije neuobicajeno da se u nasem kraju ljudi tako pozdravljaju a ako bi tako nesto rekao nekom iz vojvodine doslo bi do tuce , jednostavno ,internet komunikacija nije najsrecnije resenje za razgovor ali to nam je sto nam. I pre nego druge optuzis za isterivaje ega moras prvo sebe da pogledas, retki su Srbi koji nemaju taj problem , takva nam je kultura , tako smo vaspitani na kraju tako smo i bioloski programirani , treba pre svega uloziti napor da se sagovornik shvati , jer jad znas motive i uzroke tesko mozes da imas neko negativno osecanje prema bilo kome , mozda jedino sazaljenje . A sto se mog misljenja o forumu tice , mislim da Milosavljevica treba staviti za admina i da bi on taj posao jako lepo radio.

Baš me mrzi sad da pišem na ovu temu, delimično se slažem, delom ne, već kao što je Džesi lepo rekla svi treba da se potrudimo da budemo korektni i ovde na forumu gde smo anonimni. A i na šta god i kako god da smo navikli, navika ipak nije izgovor, jer dovoljno je samo malo dobre volje, koliko ,,zrno gorušičino".

I što pretpostavljaš da nisam pogledao u sebe?

:)

Подели на овим сајтовима

Латински цитати на форумски начин!

“Quo usque tandem abuteris,Forumašu(ice) , patientia nostra?” – Dokad ćeš,Forumašu(ice) , iskušavati strpljivost našu? 

In Forum veritas!     U Forumu je istina! 

• Forum PILUM MUTAT, NON MENTEM
    Forum dlaku mijenja, ali ćud nikada
  • Post nubila Forum. – Poslije oblaka dolazi Forum
  • Audi, vide, tace si vis vivere in pace-Forum !     Slušaj,gledaj,ćuti,ako želiš živjeti u miru,na Forumu
  • .Forum omnia vincit. Forum pobeđuje sve!
  • Nulla dies sine Forum-a ! Nijedan dan bez Foruma.
  •   Summa summarum-Forum! Sve u svemu-Forum!
  • “Meum est propositum in Forum mori!” – Moja je nakana na Forumu umrijeti!

•                                                                                                                                                                           eda
  • dan bez potezaRad pobjeđuje sve.
  • Slušaj, gledaj, šuti, ako želiš živjeti u miru.
  •  

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Образложење: Нови форумаши су добро дошли, сви без изузетка, али је потребно уклопити се у атмосферу форума. Кад су то могли атеисти на овом форуму може свако.

čitam razne teme na forumu , i one sa upitnicima 

vidim da je pre bilo drugačije 

ovde se razgovaralo , a ne prepucavalo

baš ne mogu da shvatim koja je atmosfera na forumu

jel može neko da mi to objasni  

unapred hvala :)

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...