Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

kakvi ste bre ko neki penzosi što se skupe oko klupe pa drve politiku, komšiluk i jedni druge

a kad vam ljudi otvore lepe teme ni da beknete

samo vam treba poligon za istresanje frustracija

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Иване ни мени се то не свиђа , али људи имају право на то . Ја предлажем да форумаши који отварају такве теме буду мало активнији и да се такве теме где нема политике , расправе више буду активније  , Не треба за све лоше ствари кривити друге јер свако треба дати свој допринос да би овај форум био бољи .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Kontam za politiku, možeš li samo da mi objasniš šta je tačno poenta ovakvih tema: Link

Sad tek vidim ovo pitanje, tema je uklonjena...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Има и превише тема које немају везе са хришћанством, то је још једна ствар што ми смета, "православци"!!!

Дедер наведи коју, не било ти заповеђено. :945729:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Дедер наведи коју, не било ти заповеђено. :945729:

Превише причате о политици и о економији, не свиђају ми се те теме...

И о сексу се доста прича, ал то ми се свиђа, ту могу да нађем савете како да будем православан у сексу.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Moje mišljenje o forumu se pogoršava. 

Ne želim da se mešam u priču o upoznavanju,ne želim nikog da upoznam.Trebalo bi da se svima stavi do znanja gde je granica. Svi koji žele brak,vezu ili ne znam ti ni ja šta,ne smeju da pišu gluposti na forumu za nas koji ne želimo da pronalazimo tu srodnu i napaćenu dušu. Dakle,ne želim uopšte da čujem za tu ozloglašenu  reč upoznavanje radi ovoga ili onoga.... Ovo je za mene samo jedno mesto gde mogu da pričam o pravoslavlju,iako češće  pričam o svemu i svačemu,ali o tome mogu da pričam sa kim hoću i gde hoću ....i da nadjem "srodnu dušu",ako hoću,a neću ....Forum mi je bio zanimljiv,zato što nisam morala da se predstavljam,pa samim tim ni da biram reči i da ispadam fina ,sada kada shvatam da ljudi koriste ovu mogućnost da se "izžive ",pošto su neizživljeni i da se iskažu pošto su nesaslušani...ja shvatam da mi ovde nije mesto.

Volim da pišem postove i naučila sam sigurno nešto malo više o životu,o licemerima i dobrim ljudima...nije mi žao da odem...žao mi je što skoro nikog ne zanima Bog,Svetitelji Njegovi...svi samo misle šta ženu krasi i na tortu sas orasi... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Форум  пружа могућност,да прочитам прегршт разних тема.Што ме је занимало то сам и пронашла. Шареноликост мишљеља је проширио моје видике. Овде су једноставно сви драгоцени и посебни. Чак и онај ко ме је у почетку зачудио начином размишљања ,научио ме је нечему добром...  8086.gif

Подели на овим сајтовима

И даље ми је драго што сам с Вама. Поздрављам искреност и жао ми је што не можемо још више и непосредније да комуницирамо. Захваљујем Богу што нас је окупио овде и Вама на доброј вољи. Смисао за хумор појединих чланова ми је више пута улепшао дан, а о духовној користи не морам ни да говорим, подразумева се. Допале су ми се оне теме кад пишемо молитве али донекле ми је јасно зашто су запостављене. Хајде онда да се молимо једни за друге макар тајно ако не пред свима... Велики поздрав за све!   \(^_^)/

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

И мени је драго , има много ствари који ми се свиђају , по нека ствар ми се не свиђа , али Боже мој .  :pivo:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Свако нађе оно што тражи!

Нека нама нашега форума, на многаја љета!

E bas tako.

Amin

Ja sam se pre bunila zbog silnih nepravoslavnih tema ali sad vidim da je kao sto Raso kaze... Ne citam sta me ne interesuje i toliko.

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...