Jump to content

ЕКСЛУЗИВНО НА ПОУКЕ.орг (ВИДЕО): Заев спреман да приватно (испод руке), плати 100 хиљада евра п. Вартоломеју за расколничку МПЦ и истовремено вређа Српску Цркву тврдећи да њоме управља Москва

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 31 минута, Goran Likić рече

Da li si ikad pomislio za sebe da praviš štetu hrišćanstvu svojim autovanjem da si gej? 

Kad je istina u pitanju šta je veća šteta, ćutati ili je saopštiti? 

Нема код оних које сам поменуо неке велике истине, једино тенденциозности и интерпретације. 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, MKD13 рече

Niko ih ne brka, al nemozes ni ih odvojiti, pogotovo ako episkopi su ti bile agente i ako bez odobrenje vlasti nije mogla crkva da postavi ni jednog parohijskog svestenika. To je slavna RPC.

A, brate,... a OZNA i KPJ formirali Makedonsku crkvu... (:))) ... :D)

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, MKD13 рече

A ti nista nisi razumeo.

A shto fali Genadiju? Po meni jedan od "vecih" pravoslavnih otaca. 

CIA ili KGB ili FSB za mene je to sve isto.

Па ти бураз верглаш неку своју причу и нећеш да погледаш истини у очи.

То што је за тебе исто незначи да је и у стварности исто. 

Па ништа није фалило Генадију него кажем како је дошао на трон патријаршије.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bokisd рече

A, brate,... a OZNA i KPJ formirali Makedonsku crkvu... (:))) ... :D)

Nismo ni mi bolji, samo kod vas dvostuki standardi, RPC najpravoslavnija, najkanonicnja, a MPC Titova "crkva". Po strani to shto ceo makedonski narod bez izuzetka je hteo svoju posebnu crkvu, pa komunisti samo su se nasli na putu. A sad smo vec NATO"crkva":)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, ana čarnojević рече

gospodine Vas komentar je isto besmislen zato sto mi ovde ne licitiramo oko toga da li je istina da je gej neko ko se sam autovao ali vrlo licitiramo oko toga sta je istina u zamesateljstvima u kojima postoje samo ucitavanja i nagadjanja.

i u takvoj nazovi raspravi kao analogiju potezati necije licno svojstvo je sve ono sto sam Vam navela.

Gospođo, Vaša naklapanja su odavno besmislena svakome na ovom forumu

Подели на овим сајтовима

Управо сада, MKD13 рече

Nismo ni mi bolji, samo kod vas dvostuki standardi, RPC najpravoslavnija, najkanonicnja, a MPC Titova "crkva". Po strani to shto ceo makedonski narod bez izuzetka je hteo svoju posebnu crkvu, pa komunisti samo su se nasli na putu. A sad smo vec NATO"crkva":)

Tačnije, vaš crkveni ustav je pisao ustaša

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

evo nisu Draletu...znaci -1 na tu Vasu tvrdnju svakome znaci nije istina to sto tvrdite zato sto ima bar mrvica neistine a istina je istina...znaci sve vase tvrdnje i istine su pod znakom pitanja buduci da ste jednom dokazano rekli neistinu ...hvala i dovidjenja.

Dobro je gopođo. Svakako nemam živaca da se nastavljam na Vaše besmislene upadice. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Goran Likić рече

Gospođo, Vaša naklapanja su odavno besmislena svakome na ovom forumu

Gospodine, malo poštovanja prema damama i drugim članovima koji su aktivni na forumu!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, MKD13 рече

Pa, nije ni problem sto je Titova 'crkva', nego to nije trazeno od SPC i onda bi sve bilo u redu i moze da se ispravi i sada i danas.

(tako da polako bre bratko makedonac sa nipodostavanjem RPC i velicanjem svih drugih i narocito VP.... kad bi samo znao sta je bio komunizam u Rusiji i koliko je zverski unistavao crkvu i hriscane i koliko su mnogo mucenika i ispovednika i sam Car i njegova porodica , dalo svoj zivot za veru ne bi tako pricao.... :0201wink:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...