Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 29. 5. 2019. at 21:56, Јелена011 рече

Nikakva vi sekta niste, heroin los i nikakav, voda skupa, a vi samo jednog pratioca i to zali Boze:))

Expand  

То беше онај подмаински. Знате, био сам му у госте летос и заиста сам одушевљен његовом заједницом. Црква му је пуна, монаштво се множи. Он њима даје оно што им треба. Фасциниран сам да га толико људи посећује, да слушају његову реч. Ја, бедник, само један дан сам га поднео 100 % а већ другог дана нисам излазио из мора. :)))

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 29. 5. 2019. at 22:00, Леон Професионалац рече

То беше онај подмаински. Знате, био сам му у госте летос и заиста сам одушевљен његовом заједницом. Црква му је пуна, монаштво се множи. Он њима даје оно што им треба. Фасциниран сам да га толико људи посећује, да слушају његову реч. Ја, бедник, само један дан сам га поднео 100 % а већ другог дана нисам излазио из мора. :)))

Expand  

Чуо сам да и подмаински зна да натовари бреме... Можда није тачно, не треба веровати у чаршијске приче. 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:00, Леон Професионалац рече

Expand  

Pa tako i treba, krenuli ste na more, ne valja zapostavljati nikako svoje obaveze:D

Ne bih ga ni ja mogla duze, mozda u danima velike poboznosti i revnosti nekad bih i otrpela, al sad vala ne. Nemam ja vremena bas za svakog... 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:07, Golub рече

Чуо сам да и подмаински зна да натовари бреме... Можда није тачно, не треба веровати у чаршијске приче. 

Expand  

Видите, уопште не жалим све те који избегавају свог парохијског попа па оду калуђеру. Нек их товаре кад не расуђују.

Ако мисле да је тај који нема жену и децу светији само због тога, онај кога углавном чека све спремно, од попа који грца да прехрани породицу, онда нека иду њему. И треба да их товаре да им кичма пукне. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:15, Леон Професионалац рече

Видите, уопште не жалим све те који избегавају свог парохијског попа па оду калуђеру. Нек их товаре кад не расуђују.

Ако мисле да је тај који нема жену и децу светији само због тога, онај кога углавном чека све спремно, од попа који грца да прехрани породицу, онда нека иду њему. И треба да их товаре да им кичма пукне. 

Expand  

Mnogo ste strogi... 

Teoretski, tako bi trebalo da bude, ali mnogo toga pre tih jadnih ljudi ne valja da bi odgovornost bila svaljena samo na njih. "Sam pao sam se ubio" tu bas nekako ne ide. 

Ima nas raznih, neko jednostavno nema kapaciteta da razume vise od tog valja se i ne valja se. Samo je muka kad onda uzme da uci tome druge i pise tekstove u kojima druge kritikuje sto nisu "sveti" kako "se valja". 

Подели на овим сајтовима

@Леон Професионалац, grozni razvratnik i bludnik.

Bitno da si ti pesnik. Evo i Paradoksologija te lajkuje.

To je ona lepuškasta riba koja ne rasuđuje kako treba. A koja stoji nasuprot Zoranu.

I ne samo da mu je nasuprot, već kao da nema nameru da mu se suprotstavi.

Подели на овим сајтовима

Ooo Neso, jel si se ozenio konacno? 

Lepuskasta riba? Paradoksologija je osoba, covek zenskog pola, pri tom jako lepa majka troje dece. U kojem to perverznom matriksu je ona riba i sta bi ti radio da kojim jadom imas para kad iz tebe ovako siromasnog kulja toliko zavisti. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:26, Јелена011 рече

Mnogo ste strogi... 

Teoretski, tako bi trebalo da bude, ali mnogo toga pre tih jadnih ljudi ne valja da bi odgovornost bila svaljena samo na njih. "Sam pao sam se ubio" tu bas nekako ne ide. 

Ima nas raznih, neko jednostavno nema kapaciteta da razume vise od tog valja se i ne valja se. Samo je muka kad onda uzme da uci tome druge i pise tekstove u kojima druge kritikuje sto nisu "sveti" kako "se valja". 

Expand  

Монах је прво послушник а можда после и учитељ. Не трудим се да умањим њихову улогу, имам дивне пријатеље међу њима, то су чувари Цркве и богослужбеног живота. Ипак, већина није кадра да разуме човека, његову околину, потребе... Зато то кажем. А строг нисам, трудим се да мисле да јесам. Не прихватам туђе парохијане, изузев ако надлежни архијереј мене некоме не препоручи. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:27, Nebojš.a рече

@leon profesionalac & razvratnik i bludnik

Bitno da si ti pesnik. Evo i Paradoksologija te lajkuje.

To je ona lepuškasta riba koja ne rasuđuje kako treba. A koja stoji nasuprot Zoranu.

I ne samo da mu je nasuprot, već nema nameru da mu se suprotstavlja.

Expand  

Нисам разумео подвучени део. Хоћу рећи, све то јесам, и још сам много гори, али, не сећам се да сам се Вама исповедао. :skidamkapu:

Мислио сам да је Парадоксологија мушко. Не бавим се тиме, зато. Нити ме занима ко је насупрот кога.

Лично, са Ђуровићем размењујем мејлове, као писма, ту кажем шта ми се не свиђа, он ми објасни, и обрнуто. Можда то будемо и штампали некада.

Него, заиста не разумем шта сте хтели да кажете, напишете?

И не видим везу мог разврата, дара песништва за који нисам знао да поседујем, Парадоксологије и попа Ђуровића? 

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:31, Јелена011 рече

Ooo Neso, jel si se ozenio konacno? 

Lepuskasta riba? Paradoksologija je osoba, covek zenskog pola, pri tom jako lepa majka troje dece. U kojem to perverznom matriksu je ona riba i sta bi ti radio da kojim jadom imas para kad iz tebe ovako siromasnog kulja toliko zavisti. 

Expand  

Не знам како се гледа ко како изгледа. Ни на основу чега овај зна ко како изгледа.

Да има поремећај закључивања, то је јасно, но, уколико је неожењен па му похота не да мира, тога се не ослобађа тако што другима учитава своје мисли. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:50, Nebojš.a рече

I ja.

Expand  

Стварно Вас не разумем. Ако желите, хајде појасните ми о чему се ради?

Шта сте хтели да ми кажете? 

И зашто мењате моје коментаре које цитирате?

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:52, Леон Професионалац рече

Стварно Вас не разумем. Ако желите, хајде појасните ми о чему се ради?

Шта сте хтели да ми кажете? 

Expand  

Ево.

Парадоксологија је лепушкаста жена која се из неког, само њој знаног разлога, додворава Ђуровићу.

Нисам то хтео да ти кажем, али је тако.

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 22:58, Nebojš.a рече

Ево.

Парадоксологија је лепушкаста жена која се из неког, само њој знаног разлога, додворава Ђуровићу.

Нисам то хтео да ти кажем, али је тако.

Expand  

Нисам Вас ја питао ко је она док је нисте поменули, да се разумемо. Хм... Најбоље то решите са њима двома. Или са њом. Или,још боље, реците ми што је Вама уопште до тога?

А откуд оно да сам блудник и развратник и песник? 

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 23:02, Леон Професионалац рече

А откуд оно да сам блудник и развратник и песник? 

Expand  

Ovo kao u onom vicu kad je klinac otisao da se ispovedi kod popa, samo da bi dobio imena "sigurnih kombinacija" :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2019. at 23:08, Јелена011 рече

Ovo kao u onom vicu kad je klinac otisao da se ispovedi kod popa, samo da bi dobio imena "sigurnih kombinacija" :ani_biggrin:

Expand  

Де да чујем тај виц, не знам га. ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...