Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13.6.2019. at 14:07, The Godfather рече

Zamlacujete ljude bzvz. Izmisljate, a na pitanja ne odg.
Dakle - Rocko emoji23.pngemoji1787.pngemoji23.png ko ti je episkop i kojoj crkvi ili raskolnickoj druzini pripadas?
303 da li si iz zezanja trazio od svestenika da se moli za tvoje zdravlje?

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Nisam na temi neko vreme,i šta bi,ko je u pitanju? :mahmah:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pošto imate administraciju na svojoj strani, koja mi briše postove, a kojoj na PM ne ostajem dužan ni  najmanje (nemaju šta da odgovore jer je sve dokumentovano skrinšotovima), dok čekam ban hoću da se lepo pozdravim sa vam i rezimiram:

- drago mi je da sam (koliko mi se čini) uspeo da pokrenem i druge ljude da slobodno i bez straha kažu šta misle o samoproklamovanom svetacu 21 veka Porfiriju Novom, ovde i na drugim temama

- kada se neko lažno predstavlja kao sasud Duha Svetog on time direktno iskrivljuje Istine Vera i indirektno zatvara vrata spasenja drugima. možemo se šaliti i koristiti "neprimeren rečnik" na svim temam, ja sam prvi za razbijanje klišea i svedočenje vere na ljudima nov i razumljiv način, ali to ne znači da možemo menjati i lažno pretstavljati osnovne Istine Vere. to je linija koja se ne prelazi

- atmosferu straha (nekakvim svojim proroštvima koga će šta snaći, kletvama pa i lažima, kojima izobilno čašćava sagovornike) shvatite kao njegove plodove bolesti, a administracija je to davno trebala da prepozna i reaguje, na žalost ono što Zoranu progledava kroz prste nije spremna da i drugima progleda

- žao mi je samo što sam bio prinuđen da ga bijem njegovim rečnikom kako bi doveo do apsurda komunikaciju i kako bi svima postalo jasno da reči kao što su muda serš drkaš... nikada ne bi smele da budu korišćene. pogotovo ne na pravoslavnom forumu, pogotovo od strane autoriteta, a pogotovo od samozvanog sasuda Duha Svetog...ukoliko vam je to i dalje prihvatljivo i simpatično kada to čini Zoran a ne i drugi onda priznajte ne logičnost

- s druge strane moram priznati da mi je bilo ultra zabavno da mu skačem po živcima ne bi li se opasuljio.

do nekog novog bisera Porfirija Novog pozdrav svima

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, dragisa рече

- drago mi je da sam (koliko mi se čini) uspeo da pokrenem i druge ljude da slobodno i bez straha kažu šta misle o samoproklamovanom svetacu 21 veka Porfiriju Novom, ovde i na drugim temama

на којој теми сте то урадили?

пре 19 минута, dragisa рече

- kada se neko lažno predstavlja kao sasud Duha Svetog on time direktno iskrivljuje Istine Vera i indirektno zatvara vrata spasenja drugima. možemo se šaliti i koristiti "neprimeren rečnik" na svim temam, ja sam prvi za razbijanje klišea i svedočenje vere na ljudima nov i razumljiv način, ali to ne znači da možemo menjati i lažno pretstavljati osnovne Istine Vere. to je linija koja se ne prelazi

Ја мсм. да не раликујете хаљине од Духа Светога:

пре 21 минута, dragisa рече

- atmosferu straha (nekakvim svojim proroštvima koga će šta snaći, kletvama pa i lažima, kojima izobilno čašćava sagovornike) shvatite kao njegove plodove bolesti, a administracija je to davno trebala da prepozna i reaguje, na žalost ono što Zoranu progledava kroz prste nije spremna da i drugima progleda

Знате јако добро да нема чинодејства преко интернета. А људи имају свог свештеника... постоје аналогије али постоје и анатеме... као и хумор 0703_read

пре 24 минута, dragisa рече

- žao mi je samo što sam bio prinuđen da ga bijem njegovim rečnikom kako bi doveo do apsurda komunikaciju i kako bi svima postalo jasno da reči kao što su muda serš drkaš... nikada ne bi smele da budu korišćene. pogotovo ne na pravoslavnom forumu, pogotovo od strane autoriteta, a pogotovo od samozvanog sasuda Duha Svetog...ukoliko vam je to i dalje prihvatljivo i simpatično kada to čini Zoran a ne i drugi onda priznajte ne logičnost

- s druge strane moram priznati da mi je bilo ultra zabavno da mu skačem po živcima ne bi li se opasuljio.

И мене је на почетку било страх од О.Зорана као и вас. Али ја сам убрзо као и ви схватио да не постоји чинодејство преко компра... Има људи стварно на форуму који убеде друге да О.Зоран нешто овде прориче мимо Православне традиције...

Добро је да ово напишете због неких ментално слабих и нових чланова... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...