Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Ђуровићу, који је био твој разлог да наглашаваш "д" испред "т" ако сам ја ту преписку водио са Кумом, а не са тобом?

Lazicu - okacio sam gore lajv za tebe sa Senjaka. Povuci se iz ove price o identitetima. Polizi svoje rane, pa veceras ili sutra natrag na forum da te sprdamo ???

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 17 минута, kopitar рече

Nemoj tako čovjek je na nekom stupnju isihasizma, tako je nešto pričao kad smo spominjali "heretičke" molitve ..krunicu i sl. na  temi o katolicima.

Teško da molitva može da bude heretička.Ja recimo svako veče čitam Lauretanske litanije i to sa Vojtilinom dopunom.Spavam sa delićem moštiju svete Faustine Kovaljskeu krevetu koje je moj sin kad je iša U KRakov kupio i doneo mi.Čitam njene dnevnike koje mi je jedna sestra u Hristu kupila U Slavonskoj Požegi.Родољуб је глупљи чак и од Ивана Марковића.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

ne mesajte Djurovica i ovog coveka. Avi stvarno porucujem da mu ne trebaju takvi da ga brane. kao sto je Maksim porucio tamburasima.nisu vam potrebni advokati, cistom analizom stila pisanja i cistim osecajem za ljude, nema sanse da Ava moze da bude ovaj pakosni lik kakvog ovaj forum jos video nije. dotakla sam se samo niskosti duha, u ostalo ne zelim ni da ulazim, ali mu ostre diskusije i brzina misljenja ne idu pa ne idu. jadnicak.

Ето, нема благе везе ни са чим, јер смо ја и ти добри, као што сам добар и са Кумом, а ви се уватисте за грло. И још сам вам рекао да спустите лопту. Било би то лудило мозга, али како ови ликови, надахнути злим духовима, немају шта да кажу на аргументе, онда се пројектују и измишљају овакве приче. Јер тамбураши не могу да замисле да неко није тамбураш.

А тебе опет молим да се прођеш Кумаре, да се не зачикавате. - Сада ће психопате и да овде тролују како се ја као са једног профила свађам са тобом, а са другох сам кул. Болесни људи.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Ђуровићу, који је био твој разлог да наглашаваш "д" испред "т" у оној поруци о св. Григорију Чудотворцу, ако сам ја ту преписку водио са Кумом, а не са тобом?

Па зар ви фанатици не пишете тако поведећи се за Николајем.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, The Godfather рече

Lazicu - okacio sam gore lajv za tebe sa Senjaka. Povuci se iz ove price o identitetima. Polizi svoje rane, pa veceras ili sutra natrag na forum da te sprdamo ???

Каже се "да се спрдамо са тобом", не "да те спрдамо". Да ти ипак прво научиш српски, да се не спрдаш сам са собом, тј. да се не бламираш. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, The Godfather рече

Он изгледа то не схвата да је овде предмет шале.

Подели на овим сајтовима

Sta je bilo Lazicu? Pojela maca jezik! Ja ti zablagodarih kada si me ispravio oko jednacenja suglasnika po zvucnosti! Priznaj da si pogresio, niko ti nece zameriti, pokazaces da si covek i da za tebe jos ima nade

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Родољуб Лазић рече

Ђуровићу, који је био твој разлог да наглашаваш "д" испред "т" у оној поруци о св. Григорију Чудотворцу, ако сам ја ту преписку водио са Кумом, а не са тобом?

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Родољуб Лазић рече

Ја сам са Кумом имао преписку око "т" и "д" испред "с". Не са тобом. Што си се ти нашао позваним да у својој поруци наглашаваш да је "д" испред "с"? 

Болесниче, иди на светосавље и види да је овај текст одатле копиран. Житије је за новембар. Лакше ти је да ископираш целу реченицу и наћи ћеш је. Ово је форум и ја нисам узео да то исправим. Имам сва та житија скинута у комп. 

Ово је пак карактеристично за тебе, да никада ни на 1 аргумент ниси одговорио, а онда узмеш да с... као фока на сасвим споредним стварима, а и ту се, по правилу, покаже да пливаш слободним стилом.   

Подели на овим сајтовима

Каже се "да се спрдамо са тобом", не "да те спрдамо". Да ти ипак прво научиш српски, да се не спрдаш сам са собом, тј. да се не бламираш. 
Slepce izrazio sam se zargonski! Ne gubi zivce nego prtina u kucicu

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, The Godfather рече

Па да се самоубије, или да призна да сам светас са способношћу да будем на 2 места истовремено!:))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Августин рече

Teško da molitva može da bude heretička.Ja recimo svako veče čitam Lauretanske litanije i to sa Vojtilinom dopunom.Spavam sa delićem moštiju svete Faustine Kovaljskeu krevetu koje je moj sin kad je iša U KRakov kupio i doneo mi.Čitam njene dnevnike koje mi je jedna sestra u Hristu kupila U Slavonskoj Požegi.Родољуб је глупљи чак и од Ивана Марковића.

Slažem se Marković sigurno nije lažov i folirant...ali neprijatelj Kristov jeste i svrstao se u kategoriju vruć-hladan. Tako kad je neko spomenuo da su On i boksid bili kompanjoni na temama o ekumenizmu i jeresi je točno ali boksidov problem je puno veći jer se radi o životnom duhovnom stanju...ili ili.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...