Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ајде, Ђуровићу, потпуно је смешна ова твоја работа. Шта, није ти био довољан један налог? 
А оно на 188. страни, где си скратио "одг" није писано са телефона. 
Ti si ortodoxna budala Lazicu!

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И шта ћемо сад, кад си ухваћен са "пиштољем који се пуши"?
Ti si zaista neverovatan tip! Pusi se tebi - ali u glavi [emoji23][emoji1787][emoji23]

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Zoran Đurović рече

А Јевреји се стадоше весело поДсмевати и ругати светитељ

Ја сам са Кумом имао преписку око "т" и "д" испред "с". Не са тобом. Што си се ти нашао позваним да у својој поруци наглашаваш да је "д" испред "с"? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Леон Професионалац рече

Знам да сте били ок. 

Шта му фали? Прво и основно, да буде православан а не секташ. Да схвати да Бог не функционише како он мисли. Да Бог не потребује суфлере. И тако редом... 

Nemoj tako čovjek je na nekom stupnju isihasizma, tako je nešto pričao kad smo spominjali "heretičke" molitve ..krunicu i sl. na  temi o katolicima.

Подели на овим сајтовима

Evo gore ko zeli, moze da pogleda snimak - ili da skine fajl prvo pa da pogleda. oDpozdrav Lazicu i njegovoj inteligenciji pilecoj iz Bg. Drago mi je samo sto se trudio - iscitavao mozda je nesto naucio - ali ne verujem - duduk je to - a jos misli da je pametan - nepopravljiv slucaj

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, grigorije22 рече

@Avocado  

Koristeći moćne advokatske tehnike obori ove dokaze protiv Đurovića. 

То нису докази. Инсинуације су. И то ван икакве памети. Ако неко у овима не види душевне болеснике, онда им Ава одмах даје број чика Пере. Тај треба да се лечи. 

Подели на овим сајтовима

Опет си погрешио. Овде се врши једначење - д прелази у т.

Овај горе снимак ништа не доказује. Ако све иде са телефона, како тај снимак иде са компа, не са телефона?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

ne mesajte Djurovica i ovog coveka. Avi stvarno porucujem da mu ne trebaju takvi da ga brane. kao sto je Maksim porucio tamburasima.

nisu vam potrebni advokati, cistom analizom stila pisanja i cistim osecajem za ljude, nema sanse da Ava moze da bude ovaj pakosni lik kakvog ovaj forum jos video nije. dotakla sam se samo niskosti duha, u ostalo ne zelim ni da ulazim, ali mu ostre diskusije i brzina misljenja ne idu pa ne idu. jadnicak.

Opet vi! Sujeta je cudo, samo nastavite, necu se obazirati na vase uzviseno umovanje.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

То нису докази. Инсинуације су. И то ван икакве памети. Ако неко у овима не види душевне болеснике, онда им Ава одмах даје број чика Пере. Тај треба да се лечи. 

Ђуровићу, који је био твој разлог да наглашаваш "д" испред "т" у оној поруци о св. Григорију Чудотворцу, ако сам ја ту преписку водио са Кумом, а не са тобом?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...