Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Али те је инструментализовао. Овде немамо посла са "наивцем". Човек ради по задатку. 

Ја сам само написао своје искуство. Не видим ништа лоше ако прочитам нечији текст без неке лоше намере. Нисам улазио у његов случај.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Добро разумете. Нисам од вас ништа мање ни очекивао. А ни више.

Као ни ми од Вас. Поцепао Вас текстом. Уздрмао, толико да је боље било да га нисте писали. Само сте се избламирали.

Аи онај Ваш пајтос, Лазић 2, што не објави овај одговор попа Ђуровића? 

Трагови Вам обојици смрде нечовјештвом. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Мајци ти се кости у гробу преврћу на ово безумље. Фејк си ти. Злочиначко удружење је емфаза не би ли ти из доњих предела тела дошло до мозга. Радили сте удружено. Имам све снимљено и шта си имао у припреми као и шта сада радиш. Ти си само пас. Ништа друго. Немаш људског достојанства. Теби човек да поспе кофу ... ти би их само отресао и наставио да се смешкаш. Такав си лик.    

Ето, наљути се човек. А био је кул тип.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Милан Ракић рече

Краааљу! 12:smeha:

Ко с' на НебојшТачкаА опече и у јогурт дува

За оно треба посебна рубрика да се направи. Сад се и ја шалим а ноћас ми није било добро. Стварно. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Као ни ми од Вас. Поцепао Вас текстом. Уздрмао, толико да је боље било да га нисте писали. Само сте се избламирали.

Аи онај Ваш пајтос, Лазић 2, што не објави овај одговор попа Ђуровића? 

Трагови Вам обојици смрде нечовјештвом. 

Јес, стварно ме поцепао, уздрмао сам се тако силно да нисам смео да дођем овде међу вас да разговарам један на...колико? Пет? Седам? Леоне, брате, смањи доживљај... И смири се и ти. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Ето, наљути се човек. А био је кул тип.

Провоцирате. Моји у Црној Гори би Вам до сад разбили нос поодавно. 

Толико сте писали а ништа нисте рекли. Вређате човека без потребе а ништа га нисте разумели. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Овде немамо посла са "наивцем". Човек ради по задатку. 

12:smeha:12:smeha:12:smeha: Браво, мајсторе! У сриду!

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Јес, стварно ме поцепао, уздрмао сам се тако силно да нисам смео да дођем овде међу вас да разговарам један на...колико? Пет? Седам? Леоне, брате, смањи доживљај... И смири се и ти. 

Ништа нисте разумели па сте написали онакву глупост од текста. Сад се спрдају са Вама. Овде сте као топовско месо. Испало сте глупи у друштву.

Зар Вам није боље да се мало примите као после епизоде у Љуљацима, можда заборавимо? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Леон Професионалац рече

. Вређате човека без потребе а ништа га нисте разумели. 

Ја вређам њега! Леоне, пријатељу, коју диоптрију носите? Па ако тај човек ишта ради овде, он вређа свакога ког стигне. А ви кажете да ја вређам њега. Шта је са вама?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Ја вређам њега! Леоне, пријатељу, коју диоптрију носите? Па ако тај човек ишта ради овде, он вређа свакога ког стигне. А ви кажете да ја вређам њега. Шта је са вама?

Све што сте у тексту написали је растурено. Разорено. Зашто провоцирате?

Што се сада мало не правите да сте нормални? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Леон Професионалац рече

Ништа нисте разумели па сте написали онакву глупост од текста. Сад се спрдају са Вама. Овде сте као топовско месо. Испало сте глупи у друштву.

Зар Вам није боље да се мало примите као после епизоде у Љуљацима, можда заборавимо? 

Пријатељу, свима је јасно да сам глуп и да нисам ни могао разумети то што је он написао. А  јасно ми је и да сам испао глуп у друштву. Оно што ми није јасно: ако је све тако, што се ви толико нервирате и скачете, а ја сам миран?

А што се Љуљака тиче, то је онај прастари фазон који сте покушали да протурите, али не вреди. За твоје обавештење, чак не знам ни где су Љуљаци.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Оно што ми није јасно: ако је све тако, што се ви толико нервирате и скачете, а ја сам миран?

Rodjo, kako ti znas da se "vi nervirate"? 

Jel si ti prorok? 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

Све што сте у тексту написали је растурено. Разорено. Зашто провоцирате?

Што се сада мало не правите да сте нормални? 

Пријатељу, зашто имаш потребу да убеђујеш себе и друге шта се десило са мојим текстом?  Можда не верујеш сам себи, па константним понављањем тога, као неке мантре, сматраш да ћеш нешто постићи?

Баш ме брига. Свако има своју памет и закључује. Немам никакву потребу да било кога, за разлику од тебе, убеђујем у ово или оно.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Јес, стварно ме поцепао, уздрмао сам се тако силно да нисам смео да дођем овде међу вас да разговарам један на...колико? Пет? Седам?

Побегао си од Порфирија главом без обзира. Светац те разбуцао. 

Сада да те питам, куче (знаш зашто те тако ословљавам), ко ће отићи у пакао ако мене сматра богоугодним човеком? Које то црквено правило говори? Чак и кад бих био јеретик, не значи да ће ови отићи у пакао или застранити. 

Друго, сви они који ме слушају иду у Цркву. Не постоји нека секта. Нема ни посебне духовности, правила. Само сам разбуцао ваш обогаљени систем. Телесна твоја обогаљеност је само знак оне духовне. Огорчен си на Господа кога сведочим. То је твој хорор. Није ти лако, а само може да ти буде горе, јер је људска психа крхка, а твоја се распала. Може да се састави ако би прибегао Господу. Тело те издаје, а још више памет. Имаш у Откривењу: Камо среће да си врућ или хладан, али си млак, бљутав, и избацићу те из уста својих!   

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Родољуб Лазић рече

Пријатељу, свима је јасно да сам глуп и да нисам ни могао разумети то што је он написао. А  јасно ми је и да сам испао глуп у друштву. Оно што ми није јасно: ако је све тако, што се ви толико нервирате и скачете, а ја сам миран?

А што се Љуљака тиче, то је онај прастари фазон који сте покушали да протурите, али не вреди. За твоје обавештење, чак не знам ни где су Љуљаци.

Као што је Царство у свима нама тако су и Љуљаци у онима који су тамо својим бићем. Или који га носе у свом бићу, како хоћете. 

Нисам ни ја видео Престо Господњи на висинама али га носим у срцу. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...