Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Јелена011 рече

Evo brate razumeh!

Dakle ti si napisao samo tekst zli urednik je ubacio slike i tako te ofirao da si krisom citao Djurovicev profil...Oprosti i pomjani! 

Наравно, све си схватила. Још да ми објасниш како из чињенице да је НЕКО ДРУГИ покупио слике са Зорановог фејка следи да сам ја кришом читао његов фејк ( који је иначе отворен, па по дефиницији не може да се чита кришом)?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Кад оно међутим јок! 

Ви и даље ништа не разумете... :cmizdrenje:

Изволте, нешто сте хтели? Слушам пажљиво.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, о.Небојша рече

Нико ти није рекао да си душевно болестан, него да те дијагнозе које ти уђу у здравствени картон у војсци остају за даљи живот, као што у војном картону свакоме стоји ако је био привођен, осуђиван у цивилству...

А ти слободно настави са вађењем из контекста и глумом0513_music

Пренесено то значи то. 

Зашто сте љубоморни? 

Зашто Вам смета Ђуровића слава?

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Наравно, све си схватила. Још да ми објасниш како из чињенице да је НЕКО ДРУГИ покупио слике са Зорановог фејка следи да сам ја кришом читао његов фејк ( који је иначе отворен, па по дефиницији не може да се чита кришом)?

Ne sledi nista. Ovde si priznao da gledas njegov fejs i da se time zabavljas.

Ostalo rekoh ti. Citaj pazljivo. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Лазар Нешић рече

Јеца и Рођа сморили за медаљу :0212_rolleyes:

Pa kad covek z... (tri tackice stavila ja) :))

Подели на овим сајтовима

Наравно да не следи ништа. Гледам његов фејк зато што је отворен. Јел то забрањњено?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Наравно да не следи ништа. Гледам његов фејк зато што је отворен. Јел то забрањњено?

Ne, samo je spijuniranje:))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јелена011 рече

Шпијунирање отвореног профила...мајке ти, реци да је ово скривена камера, биће ми лакше.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Просечан србенда рече

То баш не знам лично јер сам од скоро на форуму.

Него чим сте то рекли уследио је Небојша са својом "прозом" и чашћавањем :)

Прототип данашњег свештеника. :0212_rolleyes:

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Родољуб Лазић рече

Јелена, врло озбиљно: о томе сам већ два пута говорио - ОПРЕМА ТЕКСТА ЈЕ РЕДАКЦИЈСКА. Можеш ли ти то да разумеш или не? Одакле ти идеја да сам ја опремао текст за објављивање на сајту? НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА СЛИКАМА НЕМАМ. ТЕКСТ ЈЕ МОЈ.

Како сте се лепо открили! Зашто вам кажем да сте јајаре?!

Најпре, не пише да је опрема редакцијска. 

Затим, јасно је да сте ти и мој Јуда, Лазић, радили ортачки. Ти си му дао материјал, он га ископирао са мој фејса. Прецизније, ти си читао на мом фејсу, овај је онда ушао и скинуо илустрације. Ви сте злочиначко удружење. Не може да те опере ни Сава ни Дунав јер си рекао да бачиш поглед на мој фејс. Овај га баца стално, тако да ћу га сада поздравити. Ништа случајно није било у овом вашем злочиначком подухвату. Ја сам знао и пре за ову вашу координирану акцију. Нисам рођен јуче. Много пре него се текст појавио. 

Лазић ће добити тужбу по основу негирања права на одговор, а онда ће изгубити и посао у школи јер ћу приложити потребну документацију по другом основу. Трпео сам свих ових година, надајући се да ће се освестити, али ће сада добити по њушки. Само због његове родбине (која ме воли) нисам га такао, али је сада превршио чашу. Ово ће му бити горки лекови, јер је боље да не зна шта му видим.     

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Леон Професионалац рече

Зато што га није звао у госте

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Леон Професионалац рече

:(( 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Јелена011 рече

Не разумем што је шпијунирање. И ја волим да прочитам нешто на неким профилима а нисам им пријатељ.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Како сте се лепо открили! Зашто вам кажем да сте јајаре?!

Најпре, не пише да је опрема редакцијска. 

Затим, јасно је да сте ти и мој Јуда, Лазић, радили ортачки. Ти си му дао материјал, он га ископирао са мој фејса. Прецизније, ти си читао на мом фејсу, овај је онда ушао и скинуо илустрације. Ви сте злочиначко удружење. Не може да те опере ни Сава ни Дунав јер си рекао да бачиш поглед на мој фејс. Овај га баца стално, тако да ћу га сада поздравити. Ништа случајно није било у овом вашем злочиначком подухвату. Ја сам знао и пре за ову вашу координирану акцију. Нисам рођен јуче. Много пре него се текст појавио. 

Лазић ће добити тужбу по основу негирања права на одговор, а онда ће изгубити и посао у школи јер ћу приложити потребну документацију по другом основу. Трпео сам свих ових година, надајући се да ће се освестити, али ће сада добити по њушки. Само због његове родбине (која ме воли) нисам га такао, али је сада превршио чашу. Ово ће му бити горки лекови, јер је боље да не зна шта му видим.     

Који си ти лик! Ма ти си цар! Злочиначко удружење! О, мајко моја. Дакле не верујем шта читам. Шта сам бре ја читао на твом фејку?  Шта сам му доставио?  Ајде, смири се, шта си се узбудио. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...