obi-wan Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 @Zoran Đurović "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Талични Том Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 12. 5. 2019. at 14:48, Isusovo magare рече Expand ”То је љубав, то се воли...”, чак и када нам се мишљења у нечему не подударају. Рисбо and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 ,,Из те чаше сви су пили" Предраг М, Tristatri, farisejski.bukvojed and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 12. 5. 2019. at 14:48, Isusovo magare рече Velečasni Zoran kako stari sve više liči na Djeda Mraza.. Expand Ја бих пре рекао на св. Николу, ту негде... Isusovo magare, Zoran Đurović, farisejski.bukvojed and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 12. 5. 2019. at 17:40, Vladan :::. рече Ја бих пре рекао на св. Николу, ту негде... Expand Tako je Vladane..ako misliš što i ja mislim da misliš..? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 10. 5. 2019. at 11:40, Ведран* рече ...сличне до неба вапијуће грозне појаве, Владика Максим сагледава кроз неку своју призму. Он каже „садашње превирање у Украјини је један привремени проблем“ Expand On 10. 5. 2019. at 11:40, Ведран* рече …да канонска Црква у Украјини, на све ово што се тамо дешава „не треба да негодује него да молитвено препозна прилику да сународници на другачији начин уђу у благодатни простор исте Цркве.“ Expand Vladan :::., Zoran Đurović, farisejski.bukvojed and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 12. 5. 2019. at 20:20, Ведран* рече сународници на другачији начин уђу у благодатни простор исте Цркве Expand Видиш ја сам мислио да је ту мислио на махинације у "Томосу" али сада испада да има и другачији другачији начин... Ведран*, Bokisd and Srdjan61 је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 12. 5. 2019. at 20:27, Vladan :::. рече On 12. 5. 2019. at 20:20, Ведран* рече сународници на другачији начин уђу у благодатни простор исте Цркве Expand Видиш ја сам мислио да је ту мислио на махинације у "Томосу" али сада испада да има и другачији другачији начин... Expand (pade mi na pamet ono,.... ko ne ulazi na vrata od tora... itd... ) farisejski.bukvojed, Ведран* and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 12. 5. 2019. at 20:20, Ведран* рече уђу у благодатни простор исте Цркве Expand On 12. 5. 2019. at 20:36, Bokisd рече (pade mi na pamet ono,.... ko ne ulazi na vrata od tora... itd... ) Expand Нешто се сада и ја запитах... Када овако изненада упадну и отму храм шта раде са антиминсом, сасудима и осталим? Мислим то нема везе са њиховим "епископом" и "црквом"? Да ли то и даље користе или продају, рециклирају? Ведран*, Рисбо, Bokisd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 Veruj mi ne smem ni da pomislim, .... secas se one njihove zastave gde stoji slika kako gaze Rusku zastavu (tako nesto bese)... Vladan :::. and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 музички intermezzo "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Да вам буде лакше да певате успут. Ако су то само биле лажи Живот иде даље, живот брзо пролази Ал' осјећам да то више ниси ти, а ни ја Можда би и могли покушати поново Ал' бојим се да овај је пут готово! Ал' само ти ми убрзаваш дисање Јер се ја још увијек палим на тебе Ако су то само биле лажи Лажимо се бар још мало Ако су то само биле варке Варајмо се, варајмо Живот иде даље, живот брзо пролази Ал' осјећам да то више ниси ти, а ни ја Љубави и мржње тешко је прескочити зид Ал' бојим се да добар смо пар били ми Јер само ти ми убрзаваш дисање Јер се ја још увијек палим на тебе Ако су то само биле лажи Лажимо се бар још мало Ако су то само биле варке Варајмо се, варајмо Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan61 Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 On 13. 5. 2019. at 7:27, Ведран* рече музички intermezzo Expand Може и ова за будући Томос. ? Vladan :::., Zoran Đurović, Просечан србенда and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Имаш ли неку и за термос? Zoran Đurović and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 On 13. 5. 2019. at 9:35, Ведран* рече Имаш ли неку и за термос? Expand Ведран* and Августин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука