Jump to content

Епископ крушевачки др Давид: Две представке Светом Архијерејском Сабору

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Ведран* рече

Ништа ниси научио. :)) Слушај Максимов интервју. :D

Ми смо безлични и немамо "личносни" однос према томе не можемо бити ни драги. 

:laie_14:

Dobro, neka bude tako kako ko zeli, .... ali, opet, ostaju argumenti i stavovi i principi i slicno... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, farisejski.bukvojed рече

Него, да ли ја могу да останем православан и ако не верујем у личност? Шта каже нова предањска пракса (и теорија)?

Џаба човеку ако цео свет задобије, а изгуби личност своју. :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

мене брине што код нас увек маањина надвлада већином, па ако се традиција настави добро бити неће... molimoli

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ведран* рече

Џаба човеку ако цео свет задобије, а изгуби личност своју. :))

Nadam se da ce jednog dana i ta'.....'ontoloska personologija' u crkvi....  doci na red da se razmotri sta i kako tu ide i sta valja i sta ne valja....

Подели на овим сајтовима

@Bokisd

Наравно да ће бити разјашњено. Проблем је што су неки зизјуласовци засели личносно на раван недостижног постојања.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milan Nikolic рече

@Bokisd

Наравно да ће бити разјашњено. Проблем је што су неки зизјуласовци засели личносно на раван недостижног постојања.

(da, oni koji su upoznati sa tom pricom znaju osnovne postavke ....itd..)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Александар Милојков рече

Но, како год, драги Аво, ти ћеш мени увек моћи да се обратиш и у мојим очима никада нећеш престати да будеш драг човек и мој вољени пријатељ. Најмање је три разлога зашто ћу увек саслушати оно што говориш:

1. зато што си старији и искуснији од мене

2. зато што носиш благодат свештенства

3. зато што у науци више знаш од мене и зато што се не стидим да те гледам као у оног од којег многе ствари учим

Ајде да се мало нашалим. Ако ови подвучени разлози важе за о. Зорана ја морам да нагласим како и моја маленкост испуњава један од ова три разлога, којима се стиче могућност да ме брат Александар саслуша. Помоћи ћу му тиме што ћу рећи да то свакако није разлог под бројем 3. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...