Broken Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 On 30. 4. 2019. at 13:39, Vladan :::. рече замисли да је ставио своју фацу на неки од ликова... а 'оће он то да уради видео сам... Expand Jeste, jeste...jednom sam na ikoni Preobrazenija Gospodnjeg od nepoznatog autora, video Mojsija I Iliju sa avinim likom. ? Milica Bajic, Ведран*, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 On 30. 4. 2019. at 19:44, Isusovo magare рече A gdje je Marija?? Expand Неко је морао да фотографише Zoran Đurović, Isusovo magare, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gorazd Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 On 1. 5. 2019. at 9:37, Broken рече Jeste, jeste...jednom sam na ikoni Preobrazenija Gospodnjeg od nepoznatog autora, video Mojsija I Iliju sa avinim likom. ? Expand То би био скривени потпис: да се након петсто година, кад се Србљи ослободе окупатора, сетимо њега, као данас Гаврила С. Венцловића, те нађемо писанија на маргинама (којекаквих, опет, магазина) и трагамо за његовим ликом. Иако се шалим, верујем да ће тако бити. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 On 1. 5. 2019. at 12:21, Gorazd рече То би био скривени потпис: да се након петсто година, кад се Србљи ослободе окупатора, сетимо њега, као данас Гаврила С. Венцловића, те нађемо писанија на маргинама (којекаквих, опет, магазина) и трагамо за његовим ликом. Иако се шалим, верујем да ће тако бити. Expand Ууууу! Па ти мислиш живети још 500 година! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 On 1. 5. 2019. at 9:45, ИгорМ рече Неко је морао да фотографише Expand Nije smiješno.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Овај текст је по свему судећи(стил) писала девојчица. Па ок, има на Теологија.нет свега и свачега. Не видим суштинску разлику између садржаја тог сајта и овог сајта. Мислим на Поуке наравно. Ајд ок Поуке су пре свега форум па и није чудно што имају шаролик садржај и Косово и политику и левичаре и либераше. Али онда свакако нема смисла замерати теологија.нету због шароликости на другом исто тако шароликом сајту. Требало га је објавити на неки трећи сајт, који је једнообразан. Е па да, али нема више таквих сајтова, ако не рачунамо ту Борбу за веру и сличне ревнитељске сајтове. Не бих рекао да је ауторка склона ревнитељству, то се нарочито види из последњих речи. Него, можда сам глуп, али ми сем те замерке о шароликости и ријалити програму Теологија.нета, промиче поанта. Може ли неко паметан да ми објасни поанту? Milan Nikolic and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 1. 5. 2019. at 22:33, Жељко рече Може ли неко паметан да ми објасни поанту? Expand Да нисам безазлен ја бих ти објаснио... Isusovo magare and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 2. 5. 2019. at 6:02, ana čarnojević рече evo ja sam mudra kao anakonda ali necu da objasnjavam. zesci je smor cela ta misterija.. a da li je musko, a da li je zensko, a da li se zove ovako a da li se zove onako, a da l je poenta ovo ili ono...msm koga briga. Zeljko sanjala sam te nocas. je l ima neko apgrejdovani sanovnik SPC, sta znaci sanjati verskog analiticara, to mene zanima Expand Ovisi šta sta radili u snu..?ja recimo kad sanjam Avu da pijemo kavu onda imam uspjeh u poslu ali samo ako je Ava bio ljut a ako nije tj.ako je bio veseo onda nije dobro.. Milica Bajic, ana čarnojević and Broken је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 2. 5. 2019. at 6:02, ana čarnojević рече sta znaci sanjati verskog analiticara, to mene zanima Expand Evo crno na belo: Na slovo Ž. Narodno-crkveni sanovnik iz 1892. Žaba - Videti žabu u bari: prevara; ubiti žabu: pretrpećeš štetu, ljubomora; čuti kreketanje: dobre vesti; više žaba u bari: sreća u poslovima, novac, radost; mala žaba: sreća; velika: tuga,žalost. Žar, žeravica - Sanjati žar znači da će vam se ljubav ohladiti. Žeđ u snu - Sanjati da osećate žeđ znači da su vam nade uzaludne. Željko (verski analitičar) - Željka sanjati znači da ćete izaći iz vaše komfor zone. Žena - Stara: nesreća, ogovaranje; mlada: sreća, čuvaj se gluposti; gola i sexy: šteta od laži, snaći će te napast; razvratna: bićeš obeščašćen/a; otmena: čast, uspeh u radu; mnogo žena: ljutnja, brige; ljubiti ženu: dobitak; udvarati se ženi: poltroni će te prevariti; tući ženu: draga ti je neverna. Isusovo magare, Баба and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 2. 5. 2019. at 6:43, ana čarnojević рече zlatan si. Expand Znam. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 2. 5. 2019. at 6:32, Isusovo magare рече Ovisi šta sta radili u snu..?ja recimo kad sanjam Avu da pijemo kavu onda imam uspjeh u poslu ali samo ako je Ava bio ljut a ako nije tj.ako je bio veseo onda nije dobro.. Expand Sanovnik na A. Antilopa - Videti antilopu znači duga i srećna ljubav. Ubiti ili videti da je drugi ubijaju – kratka i teška bolest. Aparatić za zube - Videti: pojačaće vam se samopouzdanje, nositi neko će vam se rugati i ismevati vas. Artičoka - Sramota vezana za suprotan pol. Ava - Časnog avu snevati za venčane znači kvalitetan seksualni život u predstojećoj sedmici. Za nevenčane znači...isto to. Avan - Zaljubljeni ste u pogrešnu osobu. Tucati nešto u avanu: poseta. Prazan: neodlučni ste. Azbest - Sanjati azbest ili upotrebiti nešto od azbesta znači da ćete uspešno prebroditi razmirice u porodici. Milica Bajic and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 2. 5. 2019. at 6:54, Broken рече Sanovnik na A. Antilopa - Videti antilopu znači duga i srećna ljubav. Ubiti ili videti da je drugi ubijaju – kratka i teška bolest. Aparatić za zube - Videti: pojačaće vam se samopouzdanje, nositi neko će vam se rugati i ismevati vas. Artičoka - Sramota vezana za suprotan pol. Ava - Časnog avu snevati za venčane znači kvalitetan seksualni život u predstojećoj sedmici. Za nevenčane znači...isto to. Avan - Zaljubljeni ste u pogrešnu osobu. Tucati nešto u avanu: poseta. Prazan: neodlučni ste. Azbest - Sanjati azbest ili upotrebiti nešto od azbesta znači da ćete uspešno prebroditi razmirice u Expand Znači trebalo bi Avu sanjat' redovno.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gorazd Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 1. 5. 2019. at 22:33, Жељко рече Овај текст је по свему судећи(стил) писала девојчица. Па ок, има на Теологија.нет свега и свачега. Не видим суштинску разлику између садржаја тог сајта и овог сајта. Мислим на Поуке наравно. Ајд ок Поуке су пре свега форум па и није чудно што имају шаролик садржај и Косово и политику и левичаре и либераше. Али онда свакако нема смисла замерати теологија.нету због шароликости на другом исто тако шароликом сајту. Требало га је објавити на неки трећи сајт, који је једнообразан. Е па да, али нема више таквих сајтова, ако не рачунамо ту Борбу за веру и сличне ревнитељске сајтове. Не бих рекао да је ауторка склона ревнитељству, то се нарочито види из последњих речи. Него, можда сам глуп, али ми сем те замерке о шароликости и ријалити програму Теологија.нета, промиче поанта. Може ли неко паметан да ми објасни поанту? Expand Zamerka ide dalje od šarolikosti, reč je o nevidljivom fenomenu neoliberalne mutljavine, jer oni ipak ne objavljuju SVE i SVAKOGA. Razlika je tanana, te izgleda debela kad se uporedi sa sajtovima revnitelja, ali dakako je prisutna kad se analiziraju skrivene i zatamnjene od javnosti pojedinosti, koje ipak zaslužuju pažnju. Nema misterije u ovoj objavi, sve je jasno. Ono što nije jasno, verovatno za samu temu nije bitno. Bitno je za tumačenje Gorazda, koji danas jeste, sutra nije. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 On 2. 5. 2019. at 13:50, Gorazd рече Zamerka ide dalje od šarolikosti, reč je o nevidljivom fenomenu neoliberalne mutljavine, jer oni ipak ne objavljuju SVE i SVAKOGA. Razlika je tanana, te izgleda debela kad se uporedi sa sajtovima revnitelja, ali dakako je prisutna kad se analiziraju skrivene i zatamnjene od javnosti pojedinosti, koje ipak zaslužuju pažnju. Nema misterije u ovoj objavi, sve je jasno. Ono što nije jasno, verovatno za samu temu nije bitno. Bitno je za tumačenje Gorazda, koji danas jeste, sutra nije. Expand Извини, данас ме боли глава. Стварно нисам у стању да укапирам ово што си написала. Право је сваког портала да сам одлучује о својој уређивачкој политици. Дакле сам бира и кога ће да објављује и кога неће. Ако је проблем у томе што теологија.нет не жели да објављује попа Ђуровића, то не значи да је сам сајт лош. То може једино да значи да је ту присутна некаква клановска подела и да је просто поп Ђуровић, као неко ко не припада клану теологија.нет-максимилијана, неподобан за тај портал. Али ако је то проблем попу Ђуровићу онда он свесно или несвесно, није битно, признаје елитизам порталу теологија.нет, а уједно је и сам елитиста који се осећа одбаченим од самопроглашене неолиберашке елите и заправо потајно жели да буде објављен на том сајту иако не припада том клану, мада би можда управо то желео. Већ сам се извино што ме глава боли, мало једноставније бих писао да ме не боли. Што се тиче финансирања теологија.нет портала, то се заиста не мора крити, јер сви добро знамо да му донације стижу из Америке. Мене више на том сајту забрињава рај ријалити програм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука