Ana B. Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 19 часа, goranger рече Bradu Znam taj pogled Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 12 часа, Milica Bajic рече јујују овај нема прслук!!!! Не знам да ли бих му опростила Vidis da zakopcava sako...u tom slucaju moz da prodje...sve dok je sako zakopcan... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Meni nije bitno šta drugi misle o meni, ja imam svoj stil oblačenja jer sam oduvek voleo da budem drugačiji od drugih. Evo čisto da pokažem moj stil odevanja AnaLaz, Milica Bajic, Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 @WiseMan Ja bi to nazvao "urban hermit" varijanta... samo ja ne bi mog`o da nosim tako nesto, jer bi u tom odelu bio skroz smotan. A i ovako sam vec smotan... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 1 hour ago, WiseMan рече Evo čisto da pokažem moj stil odevanja cool Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 1 сат, WiseMan рече Meni nije bitno šta drugi misle o meni, ja imam svoj stil oblačenja jer sam oduvek voleo da budem drugačiji od drugih. Evo čisto da pokažem moj stil odevanja Odlican, svaka cast http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 @WiseMan Hajde molim te, kad budes mogao, da mi proveris jednu stvar. Ti sve mozes. Da vidis jel istina to sto se prica da je @obi-wan glasao sam za sebe. Gogić, Milica Bajic, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Sta bi, niko nije glasao? ? WiseMan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 21 часа, Gogić рече Ne mogu da glasam jer ne znam niciji stil od forumasa...Liga Džentlmena, bajkerski od ovog ponudjenog! Licim po malo na Flojda. Ok Поет and Gogić је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 15 минута, Liga Džentlmena рече Licim po malo na Flojda. Ok samo ti sanjaj...spavaj ne budi se... Flojd je viok i mrsav...a ti si ovako vise siri i nizi... Stil ti je uobicajen za muskarce tvoje gradje, cak i previse uobicajen...dodaj neku licnu notu svemu tome...i ja bih umesto tih farmerki obukla crne pantalone, duboke cipele...kanadjanke i majicu, duks, dzemperic...kako vec... braon boje, ali svetlo braon, kao kapucino boja..to bi ti istaklo lice, jaknu ostavi Поет је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Sensation White Gosn u pokusaju Kafana stil Prosti ribolovac ? obi-wan, Broken, Милан Ракић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 46 минута, Adelaida рече samo ti sanjaj...spavaj ne budi se... Flojd je viok i mrsav...a ti si ovako vise siri i nizi... Stil ti je uobicajen za muskarce tvoje gradje, cak i previse uobicajen...dodaj neku licnu notu svemu tome...i ja bih umesto tih farmerki obukla crne pantalone, duboke cipele...kanadjanke i majicu, duks, dzemperic...kako vec... braon boje, ali svetlo braon, kao kapucino boja..to bi ti istaklo lice, jaknu ostavi Iste smo visine, samo sam ja malo tezi a on ima vise kose. Jao bre ja sam se bas potrudio uvuko stomak i uspeo da mi ne ispadne grba na ledjima, i zalizao ovo malo kose dlaku po dlaku celih dva sata a ti meni tako da sanjam. ? Za sta sam se potrudio.... Eee kanadjanke sam i ja hteo. Da znas da cu da probam da poslusam tvoj savet. Kazem ja dok zensko ne pitas za misljenje u vezi necega ides samo stramputicom. Hehe Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече Gosn u pokusaju Zakopcaj sako ili obuci prsluk ako vec hoces da nosis sako raskopcan... пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече Kafana stil ovo je ok... пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече Prosti ribolovac Ovo je najbolje АлександраВ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 @Adelaida Ok, hvala snajce sto nisi bila prestroga. Doduse ja sam mnogo poubav uzivo, nisam fotogenican. Voleo sam da odemo na pivce, ali dzaba kad sam nekompletan. Adelaida and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече Voleo sam da odemo na pivce, ali dzaba kad sam nekompletan. pivo mozemo da pijemo uvek...nije da cemo posle popijenog piva poceti da zivimo zajedno АлександраВ, Milica Bajic, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука